نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
به نظر بنده عقربه ای بهتره ، بله میشه از میتر دیجیتال هم استفاده کرد ، کیتهای میتر دیجیتال هم فکر میکنم موجود باشه که از میکرو استفاده شده
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 10:28am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
کیتش به اسم ولتمتره دیجیتاله که کیت فروشیها دارن بله میشه استفاده کردبنظرم بهترم هست من تودلتا پالس استفاده کردم.
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 10:32am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
اگه از کیت ولتمتر دیجتال استفاده می کنید پتانسیومتری روی برد این کیت رو طوری بچرخونید که در بیشترین حساسیت قرار دهید و بعد به مدار فلزیاب وصل کنید و برد دستگاه رو تا 4.5 متر افزایش بدید.
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 12:11pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
kavoshgar نوشته است: سلام دوستان فایل نهایی رو هم اینجا براتون میزارم من خودم با این پی سی بی ساختم و داره دقیقا کار میکنه و از استاد حمید هم در خواست دارم تا فایل صفحه اول رو با این فایل جایگزین کنن تا دوستان دچار شک و شبهه و اشتباه نشن موفق باشین جناب کاوشگر لطفا نتایج تست هایتون رو بگید.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:33pm |
|
|
sahand22
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: اگه از کیت ولتمتر دیجتال استفاده می کنید پتانسیومتری روی برد این کیت رو طوری بچرخونید که در بیشترین حساسیت قرار دهید و بعد به مدار فلزیاب وصل کنید و برد دستگاه رو تا 4.5 متر افزایش بدید. دوست عزيز مطمعني كه تا 4.5 متر ميزنه اون هم با كيت ولتمتر ديجيتال
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:39pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
asadof نوشته است: اینم از مدارم سلام دوست من جناب اسدف عزیز توی عکسی که گذاشتید میشه بگید حلقه فریتو با چه سیمی پیچیدید و اینکه دقیقا کجا استفاده میشه با تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:45pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
sahand22 نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: اگه از کیت ولتمتر دیجتال استفاده می کنید پتانسیومتری روی برد این کیت رو طوری بچرخونید که در بیشترین حساسیت قرار دهید و بعد به مدار فلزیاب وصل کنید و برد دستگاه رو تا 4.5 متر افزایش بدید. دوست عزيز مطمعني كه تا 4.5 متر ميزنه اون هم با كيت ولتمتر ديجيتال بله درسته چون حساسیت کیت ولتمتر از میتر بیشتره و به کوچکترین تغییر ولتاژ مدار هنگام سنس فلز عکس العمل نشون میده به همین دلیل قدرت عمق زنی زیاد میشه.
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:59pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
داداش ميشه خودت رو معرفی کنی اسم کاربريت که قابل صدا زدن نيست ،ناصر صدات کنيم يا زيکسل يا ....؟
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 2:10pm |
|
|
sahand22
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: sahand22 نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: اگه از کیت ولتمتر دیجتال استفاده می کنید پتانسیومتری روی برد این کیت رو طوری بچرخونید که در بیشترین حساسیت قرار دهید و بعد به مدار فلزیاب وصل کنید و برد دستگاه رو تا 4.5 متر افزایش بدید. دوست عزيز مطمعني كه تا 4.5 متر ميزنه اون هم با كيت ولتمتر ديجيتال بله درسته چون حساسیت کیت ولتمتر از میتر بیشتره و به کوچکترین تغییر ولتاژ مدار هنگام سنس فلز عکس العمل نشون میده به همین دلیل قدرت عمق زنی زیاد میشه. دوست عزيز روشي بلدي كه ولوم هاي 20 كيلو و100 كيلو مولتي ترن رو حذفش كنيم چون موقعكار روي زمين وقت تلف ميشه تا اينها تنظيم بشوند
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 2:24pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
بله میشه و این وسایل نیاز داره پروگرامر ای وئ آر یا پی آی سی قطعات به اضافه برنامه نویسی تا مثل فلزیاب چنس دیجتال بشه و راحت تنظیم بشه
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 2:37pm |
|
|
|