انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 4:07pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 336 , 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام

جناب کاوشگر عزیزبنده تغییرات اعلام شده از طرف جنابعالی را انجام دادم . بنظر من افزایش برد محسوسی نداره بلکه فقط صدای سنس یک فلز با ابعاد مشخص که در حداکثر فاصله ضعیف شنیده میشد الآن اون صدای ضعیف تقویت شده که این خیلی خوبه.
اما ...
باتشکر

دوست من اون قطع شدن صدا به خاطر اینه که احتمالا شما از بیزر استفاده نکردین از یه بلندگوی کوچک هدفون استفاده کردین
یا اگه از بیزر استفاده کردین بیزر مناسبی نیست من تو مدار خودم خیلی راحت میتونم رو آستانه برم البته درسته که کمی مشکل هست ولی اینجوری هم نیست که شدنی نباشه اگه دیدین که شما رو اذیت میکنه و خودتون رو نمیتونید با دستگاه مچ بکنید میتونید اون مقاومت رو به 12 کیلو تغییر بدین
برای اینکه دوستان سر زمین دستگاهشون رو هی بالانس نکنن بهتره که از دوتا پایه 1و8 آیسی 709 سیم کشی بکنن و اون دوتا سیم رو به یه کلید شستی ببندن که با زدن اون شستی یه اتصال کوتاه بین اون دوتا پایه انجام بشه که در واقع با این کار دستگاه ریسیت میشه و دیگه نیازی نیست شما هی دستگاه رو به خاطر بوقهای کاذب بالانس بکنید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 5 تیر1393 - 7:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
taghy نوشته است:
اقای پویا بیزحمت نتایج تستتون بافلز 15در15 مسی روهم بیان کنید !

دوست عزیز متاسفانه فیبر مسی 15*15 ندارم .ولی فیبرمسی 10*10 را لوپ 45 سانتی از فاصله 110 سانت در هوا سنس میکنه.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 7:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
pouya83 نوشته است:
taghy نوشته است:
اقای پویا بیزحمت نتایج تستتون بافلز 15در15 مسی روهم بیان کنید !

دوست عزیز متاسفانه فیبر مسی 15*15 ندارم .ولی فیبرمسی 10*10 را لوپ 45 سانتی از فاصله 110 سانت در هوا سنس میکنه.

ممنونم ازشما.....

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
کاوشگر جان آيا بستن کليد شصتی بزای ريست باعث سوختن 709نميشه ؟و اينکه شما از 318 در مدارتون استفاده نکردين يا ميشه بگيد با 709پلاستيکی مدار جواب ميده يا نه؟

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
کاوشگر جان آيا بستن کليد شصتی بزای ريست باعث سوختن 709نميشه ؟و اينکه شما از 318 در مدارتون استفاده نکردين يا ميشه بگيد با 709پلاستيکی مدار جواب ميده يا نه؟

نه این کار فکر نکنم باعث آسیب 709 بشه البته این رسیت باید تو یک ثانیه انجام بشه
من تو مدار خودم از آیسی فلزی استفاده کردم
اون 318 چی هست منظورتون رو متوجه نشدم؟

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان این ال سی دو با کمی تغییر نصب نیم هم میتونیم ولتاژ داشته باشیم هم نمودار سنس! نظرتون چیه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 5 تیر1393 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من خوبه رو این مدار هم میتونه نصب بشه
فقط اول روشن شدن مینویسه دلتا پالس ایکاش یکی از دوستان که تو برنامه نویسی وارد هستند یه کمکی بکنن یه لودر برا این مدار بنویسن که بشه رو هر مداری نصب کردحالا اول روشن شدن هم بنویسه helo felezjoo که دیگه عالی میشه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 5 تیر1393 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeedzz21 نوشته است:
محمود خان ایشون همون آقا ناصر خومون هستن .

عجببب. بابا، آفتاب پرستم اینقدر رنگ عوض نمیکنه!!!! هر روز با یه آیدی جدیدی میاد تو سایت. :D
آقا ناصرچقدر بچۀ بدی شدی که مدام بزرگترا عاقّ و داغت میکنن. مگه چیکارا میکنی؟؟ :-?
ضمناً برای چی باید از اون باکس سفید اطلاعات داشته باشی؟ برای سایرین چه حاصلی داره؟ اگه بخواد بحث انحصارطلبی و اینا باشه،، همون به که نابود شه. در ثانی؛ مگه یار شفیقت بهت نگفت که: " این محمود طبل تو خالیه" چرا به حرف دوستت گوش نمیدی؟ بازم همون مسئلت رو داری؟؟!!!!

پنج شنبه 5 تیر1393 - 9:53pm

mahmood51 نوشته است:
saeedzz21 نوشته است:
محمود خان ایشون همون آقا ناصر خومون هستن .

عجببب. بابا، آفتاب پرستم اینقدر رنگ عوض نمیکنه!!!! هر روز با یه آیدی جدیدی میاد تو سایت. :D
آقا ناصرچقدر بچۀ بدی شدی که مدام بزرگترا عاقّ و داغت میکنن. مگه چیکارا میکنی؟؟ :-?
ضمناً برای چی باید از اون باکس سفید اطلاعات داشته باشی؟ برای سایرین چه حاصلی داره؟ اگه بخواد بحث انحصارطلبی و اینا باشه،، همون به که نابود شه. در ثانی؛ مگه یار شفیقت بهت نگفت که: " این محمود طبل تو خالیه" چرا به حرف دوستت گوش نمیدی؟ بازم همون مسئلت رو داری؟؟!!!!

جناب محمود مثل اينكه شما تاپيك mdl رو به انحصار كشيدين با پيشنهادهايي كه دادين وگرنه كه اون تاپيك خوب پيش ميرفت نميدونم تقصير آقا ناصر اين وسط چيه ؟ :-?
شما حتي نخواستين يك عكس از مدار منتشر كنين عجب :-? حالا انتظار دارين مهندس حميد وديگردوستان زحمت بكشند و شما هم استفاده كنين :D
اگر هم منظورتون از رفيق شفيق آقاروشيك هست در اين مورد هم از كجا معلوم حق باشما باشه يقيناآقا روشيك هرچي گفته درست هست ;)
تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها :D :-B

پنج شنبه 5 تیر1393 - 11:52pm

kavoshgar نوشته است:
دوست من خوبه رو این مدار هم میتونه نصب بشه
فقط اول روشن شدن مینویسه دلتا پالس ایکاش یکی از دوستان که تو برنامه نویسی وارد هستند یه کمکی بکنن یه لودر برا این مدار بنویسن که بشه رو هر مداری نصب کردحالا اول روشن شدن هم بنویسه helo felezjoo که دیگه عالی میشه

سلام كاوشگر عزيز
من بافر فايل فلشش رو بررسي كردم متاسفانه بازبان اسمبلي نوشته شده اگه با كدويژن همون زبان c يا بسكام نوشته بود برات عوضش ميكردم كه موقع روشن شدن هر چي دلت بخواد بنويسه تنها يك روش ميمونه كه اون هم نوشتن برنامه جديد براش هست
از طرفي وقتي در افزايش عمق زني مدار تاثيري نداره واسه چي lcd براش اضافه ميكنين ؟

جمعه 5 تیر1393 - 12:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 336 , 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Dma و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure