انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 4:09pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

pouya83 نوشته است:
باسلام

جناب کاوشگر عزیزبنده تغییرات اعلام شده از طرف جنابعالی را انجام دادم . بنظر من افزایش برد محسوسی نداره بلکه فقط صدای سنس یک فلز با ابعاد مشخص که در حداکثر فاصله ضعیف شنیده میشد الآن اون صدای ضعیف تقویت شده که این خیلی خوبه.
اما با نزدیکتر شدن فلز به لوپ وقتی که سنس بطور کامل با حداکثر صدا انجام میشه و باصطلاح تبدیل به بوق ممتدمیشه صدای مدار قطع میشه که جایگزینی مقاومت 10 کیلو به جای 100 کیلوی جلوی 5401 بیشتر علت این موضوع میباشد.با تغییر مقاومت 18 کیلو به 5.6 کیلو تنظیم صدای آستانه مشکلتر و حساستر میشه .آیا راهی وجود نداره تا این موارد را برطرف کنیم.
دوستان دیگر هم این موارد را تست کنند و نتیجه را اعلام نمایند.

باتشکر

پويا جان اين خازن رو هم عوضش كن ببين تاثيري در عمق زني داره ;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط sahand22 در جمعه 5 تیر1393 - 1:36am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 تیر1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sahand22 نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
دوست من خوبه رو این مدار هم میتونه نصب بشه
فقط اول روشن شدن مینویسه دلتا پالس ایکاش یکی از دوستان که تو برنامه نویسی وارد هستند یه کمکی بکنن یه لودر برا این مدار بنویسن که بشه رو هر مداری نصب کردحالا اول روشن شدن هم بنویسه helo felezjoo که دیگه عالی میشه

سلام كاوشگر عزيز
من بافر فايل فلشش رو بررسي كردم متاسفانه بازبان اسمبلي نوشته شده اگه با كدويژن همون زبان c يا بسكام نوشته بود برات عوضش ميكردم كه موقع روشن شدن هر چي دلت بخواد بنويسه تنها يك روش ميمونه كه اون هم نوشتن برنامه جديد براش هست
از طرفي وقتي در افزايش عمق زني مدار تاثيري نداره واسه چي lcd براش اضافه ميكنين ؟

شکوه و جلالش را نشان دهد. :ymparty:

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 5 تیر1393 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
این ال سی دی اگه بتونه حداقل وضعیت باطری رو درست نمایش بده ای بدک نی!
والا که تنها کاربردش واسه فروشنده هاست که بانصب اون کلی بکشن روقیمت دستگاه YMWHISTLE

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

جمعه 5 تیر1393 - 1:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا sahand ورود شما رو به انجمن تبریک میگم این مدار رو زیاد روش تغییرات نده تغییراتش همون خازن که ۶٨٠٠ میکرو استفاده کن و ریگلاتور ٧٩١۵ رو هم ٢ عدد استفاده کن برد این مدار رو میشه بیشتر کرد اگر برد رو زیاد تر کنید دستگاه به سقال و املاح معدنی حساس میشه من که رو مدارم همین ٢ تا رو تغییر دادم مدارم داره با ثبات هم کار میکنه من با لوپ 50 یک سینی ٢٠ در 20 رو از١ مترو 80 میتونم سنسش کنم و یک النگو رو راحت از ٧٠ سانت سنس میکنه

جمعه 6 تیر1393 - 8:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان دیروز من یکی از دوستان زمان کوچیکمو از دست دادم که مراسم خاک سپاریشو رفتم تهران
این دوست من که جوان 25 ساله بود که برای کار تو اهواز رفته بود که علت مرگشم خوردن تن ماهی بود که نتونست 10 دقیقه هم دوام بیاره
خدا روهشو شاد کنه و به پدر و مادرش هم صبر بده
دوستان خواهشن سعی کنید از خوردن غذاهای کنسروی پرهیز کنید

جمعه 6 تیر1393 - 9:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
دوستان دیروز من یکی از دوستان زمان کوچیکمو از دست دادم که مراسم خاک سپاریشو رفتم تهران
این دوست من که جوان 25 ساله بود که برای کار تو اهواز رفته بود که علت مرگشم خوردن تن ماهی بود که نتونست 10 دقیقه هم دوام بیاره
خدا روهشو شاد کنه و به پدر و مادرش هم صبر بده
دوستان خواهشن سعی کنید از خوردن غذاهای کنسروی پرهیز کنید

ابي جان تسليت ميگم به شما برادر عزيزم ، در زندگي بايد اول سلامتي داشت و بعد حفظ آبرو و درآخر مال و ثروت ؛ اميدوارم همه دوستان هميشه محتاج آدم هاي فاسد و پليد نباشن :YMPRAY:

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 11:44am
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
اقا sahand ورود شما رو به انجمن تبریک میگم این مدار رو زیاد روش تغییرات نده تغییراتش همون خازن که ۶٨٠٠ میکرو استفاده کن و ریگلاتور ٧٩١۵ رو هم ٢ عدد استفاده کن برد این مدار رو میشه بیشتر کرد اگر برد رو زیاد تر کنید دستگاه به سقال و املاح معدنی حساس میشه من که رو مدارم همین ٢ تا رو تغییر دادم مدارم داره با ثبات هم کار میکنه من با لوپ 50 یک سینی ٢٠ در 20 رو از١ مترو 80 میتونم سنسش کنم و یک النگو رو راحت از ٧٠ سانت سنس میکنه

بله كاملاً درسته فرمايش كرديد آقا ابي
البته نظرات و پيشنهادات مفيد و اصولي بوده كه باعث آزمون و خطا ها شده و كم كم مسائل بزرگ حل شده و به دست آوردهاي بزرگتر ميشه رسيد ؛ مطمئناً تمام مدارات ساخته شده با قطعات مختلف و دقيق بودن يا نبودن رنج قطعات باعث متفاوت بودن ساخت در مدارات دوستان خواهد شد ، پس در نتيجه تغيراتي كه توسط اساتيد اعلام ميشه براي هر مداري كاملاً جواب شش دانگ نخواهد داد ! بايد بعد از تغيرات حتماً و حتماً در روي خاك تست كنيد و از نفوذ و ثبات دستگاه مطمئن بشيد و بعد تغيرات رو روي سيستم خودتون تثبيت كنيد ، عرض كنم كه دوستاني كه تغيرات جديد رو اعمال ميكنن اگر فركانس سيستمي كه ساختن كمتر از 200 باشه مدارشون بهتر كار ميكنه مثلاً تعويض مقاومت 18 كيلو مقابل آي سي 358 بيشتر براي مدارتي خوب جواب ميده كه فركانسي حدود 150 داشته باشن حتي مقداري كمتر ، اگر با اين تغيرات فركانس خيلي بالا باشه باعث نفوذ كمتر و بي ثباتي زياد مدار خواهد شد ، پس حتماً بعد از تغيرات فركانس كاري مدار رو از پايه 3 آي سي 555 كنار مولتي ترن بگيريد و ميزان كنيد و روي خاك تست كنيد و بعد تصميم بگيريد كه كدام فركانس با تغيرات بوجود آمده بهترين عملكرد رو داره ، همينطوري روي هوا ممكنه برد بيشتري داشته باشيد ولي اگر با فركانس كمتر از 200 هرتز يا 150 هرتز برد بيشتر شد و ثبات خوبي داشتيد ميشه گفت تغيرات مثمر ثمر واقع شده @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 12:00pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستاني كه علاقه مند به پي بردن رمز رو رازهاي عالم فلزيابي هستن و ميخوان كه لوپ هاي بزرگ با كيفيت و نفوذ زياد در خاك بسازن اين فرمايش مفيد و كامل مهندس حميد عزيز رو چند بار بخونن تا درك خوبي داشته باشن :
خب در مورد آمپر لوپ مختصر توضیح عرض میکنم! ببینید قاعده اینه که لوپ هر چه بزرگتر میشه میدانش گسترده تر هست و طبیعیه که تا مسافت بیشتری گسترش پیدا میکنه. اما نکته اینجاست که این میدان گسترده خطوط میدان ضعیف تری هم داره! پس برای افزایش برد و سنس فلز در چنین شرایطی با لوپ بزرگتر نیاز به جریان بیشتری داخل لوپ داریم تا خطوط این میدان گسترده هم قویتر بشن. این کار رو هم از طریق کم کردن ظرفیت لوپ و هم کم کردن اهم لوپ میشه انجام داد. البته اگر نخوایم به مدار دست بزنیم! طبیعیه که ظرفیت لوپ روی دقت عملکرد مدار فلزیاب معمولا تاثیر بیشتری داره پس بهتره فقط اهم لوپ کاهش پیدا کنه.
محمود جان دقت کنین جریان داخل لوپ فقط با این فاکتورها افزایش پیدا نمیکنه! هر چه ولتاژ سر لوپ بالاتر باشه باز هم جریان بیشتری از لوپ عبور میکنه. فلزیاب 8500 طبق شواهد موجود یک فلزیاب ولتاژ بالاست. بنابراین لوپش میتونه اهم بیشتری داشته باشه ولی آمپر داخل لوپ باز هم به اندازه کافی بالا هست که جواب بده.
کلا این مسائل به مشخصات مدار و سیستم پالس زنی هم بر میگرده. گاهی اوقات هم قلق قدرت اصلا در ارسال پالسها نیست! بلکه در گیرندست. حالا اگر مداری در هر دو بخش دارای قدرت و دقت بالا باشه طبیعتا برد بالایی بدست میاد.

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 12:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
سلام استاد حمید، ولا من گیج شدم درصفحه اول که شما اخریین تغییرات رو گذاشتینه مال اقا مهدی اخرین تغیراته ؟ یا مال اقای کاوشگر ؟

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

جمعه 6 تیر1393 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سعی کنید از دو عدد خازن موازی در قسمت درایور لوپ استفاده کنید چون موازی بودن دو عدد خازن باعث کم شدن مقاومت داخلی خازن میشه و تو راندمان مدار تاثیر به سزایی داره و همچنین یه نویز گیر تیروییدی هم به باطری نصب کنید موفق باشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 6 تیر1393 - 1:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Dma و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure