انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 1:28pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا سرخوش همیه قطعاتش هست اگر شما اولین باره که مدار مونتاز میخوایی کنی به مشکل برمیخوری

جمعه 6 تیر1393 - 3:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
امیر حسام نوشته است:
ebi-gold نوشته است:
دوستانی که جدید اومدن میخوان مدار رو بسازند میخواستم بگم که این مدار رو اول بدون تغییرات مونتاژ کنند اگر دیدن که همه چیز میزان بود و سنس داشتن بعد تغییرات رو اعمال کنند و اگر در زدن فیبر ظرافت و دقت به خرج بدن خیلی بهتره وسعی کنید از مقاومت های یک درصد و خازنها رو قبل از نصب ظرفیتشون رو اندازه بگیرید و ایسی ٧٠٩ رو پلاستیکی بزنید بهتر جواب میده و برای تست مدار اول ٢ عدد ولوم رو معمولی بزنید بعد از تست کردن مدار ولوم ها رو ١٠ دور بزنید

خسته نباشید بچه ها من تازه عضو شدم ماشا الله چنتا صفحه داره میشه بگید فایلی که توی اولین صفحه هست کامله ؟آیا تغییراتی روی مدار دادید که بهینه بشه ؟لطفا آخرین تغییراتو قرار بدید که منم بتونم بسازمش مرسی :-BD

امیر حسام به فلز جو خوش امدین. :D . تو صفحه ۳۳۶ آقای کاوشگر زحمت کشیدن فایل نهایی رو به همراه اخرین تغییرات مفید گذاشتن از اون استفاده کنین :-BD

تشکر آقا سهیل ممنون از شما :-BD

جمعه 6 تیر1393 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sarkhosh نوشته است:
سلام
این دوروز که عضو سایت شدم واقعا بهره بردم.جا داره از آقا مهدی تشکر و قدردانی کنم که یک همچین سایتی رو پدید آوردند.
سوالی داشتم.اگر فایل مربوط به اطلاعات مدار رو به یک مهندس الکترونیک بدهم میتونه برام این دستگاه رو درست کنه؟اطلاعات دیگری نمیخواهد؟

:D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 6 تیر1393 - 3:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امیرحسام ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم :ymhug:

جمعه 6 تیر1393 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
اسدجان قشنگ توضيح ميدی اما يه عده سواد الکترونيک خوبی ندارن سيم پيچ نويز گيرباطری دقيقا به کجا وصل ميشه

سلام به سر مثبت باطری وصل کنید بعد تاثیرش رو میبینید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 6 تیر1393 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kavoshgar نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام

جناب کاوشگر عزیزبنده تغییرات اعلام شده از طرف جنابعالی را انجام دادم . بنظر من افزایش برد محسوسی نداره بلکه فقط صدای سنس یک فلز با ابعاد مشخص که در حداکثر فاصله ضعیف شنیده میشد الآن اون صدای ضعیف تقویت شده که این خیلی خوبه.
اما ...
باتشکر

دوست من اون قطع شدن صدا به خاطر اینه که احتمالا شما از بیزر استفاده نکردین از یه بلندگوی کوچک هدفون استفاده کردین
یا اگه از بیزر استفاده کردین بیزر مناسبی نیست من تو مدار خودم خیلی راحت میتونم رو آستانه برم البته درسته که کمی مشکل هست ولی اینجوری هم نیست که شدنی نباشه اگه دیدین که شما رو اذیت میکنه و خودتون رو نمیتونید با دستگاه مچ بکنید میتونید اون مقاومت رو به 12 کیلو تغییر بدین
برای اینکه دوستان سر زمین دستگاهشون رو هی بالانس نکنن بهتره که از دوتا پایه 1و8 آیسی 709 سیم کشی بکنن و اون دوتا سیم رو به یه کلید شستی ببندن که با زدن اون شستی یه اتصال کوتاه بین اون دوتا پایه انجام بشه که در واقع با این کار دستگاه ریسیت میشه و دیگه نیازی نیست شما هی دستگاه رو به خاطر بوقهای کاذب بالانس بکنید

باسلام
کاوشگر عزیز من با چند نوع بیزر تست کردم که با تعدادی از اونا صدا خیلی ضعیف بود بطوریکه اصلا شنیده نمیشد مانند بلند گو . ولی این بیزر که روی مدار هست صداش واقعا" عالیه . ولی با همه نوع از بیزرها اون مورد قطع شدن صدا وجود داره. اگه ممکنه شما مشخصات دقیق بیزر را اعلام کنیدتا تهیه کنم.

جمعه 6 تیر1393 - 5:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام عزیزان یه سوالی داشتم برای لوپ 1.1دوستان کابل 5.75چطوری ضربدری وصل کنیم ممنون

جمعه 6 تیر1393 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ، خواهشاً یکی این لطفو انجام بده و فرکانس پایه 3 در 555 رو یکبار با کویل و یکبار بدون کویل بگیره.
ظاهراً با فرکانسمتر در هردو حالت یکیه ولی با مولتیمترها فرق داره. تورو خدا انجامش بدید خیالمو راحت کنید. :YMPRAY: میخوام بدونم چیکارم. این خودش در بحث یکسانسازی کار هم خیلی مهم و مطرحه. آقا مهدی، آقا کاوشگر، آقا اسدف، آقا ابی. و سایرینی که دستگاهتون خوبو مرتب کار مبکنه، عنایتی بفرمایید.

جمعه 6 تیر1393 - 10:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دكتر عرض كنم خدمت شما كه مدار بنده وصل با لوپ 150 هرتز رو ميده در پايه 3 - 555 و بدون لوپ 300 رو ميده با مولتي متر ويكتور 88C

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 10:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

taghy نوشته است:
سلام استاد حمید، ولا من گیج شدم درصفحه اول که شما اخریین تغییرات رو گذاشتینه مال اقا مهدی اخرین تغیراته ؟ یا مال اقای کاوشگر ؟

از دومين فايل كه مربوط به آقاي كاوشگر هست بسازيد كه بهتر جواب رو ميده البته سعي كنيد اندازه هاي قطعات رو با مولتي متر چك كنيد و عدد هاي درست رو نصب كنيد تا بهترين عملكرد رو بدست بياريد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 10:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: blueblueblue , Majestic12 , morteza66 و 248 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure