نویسنده |
پیغام |
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
asadof نوشته است: برای دانلود فیلم اول کلیک کنید بعد تو صفحه جدید freedownload بزنید بعد تو صفحه بعدی کد نوشته شده رو وارد کنید بعد کمی پایین تر دانلود لینک رو کلیک کنید بعد تو صفحه بعد رو این ادرس http://uploadkadeh.ir/files/6/2mesayd7n ... dkadeh.rar کلیک کنید تا دانلود بشه برای دانلود باید ازهفت خان رستم ردشیم .... ولی دمت گرم تستت عالی بود.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 4:48pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
علی جان ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم دوستان من دیشب با مدار tl12000 خودم جایی که 5 بار ازش مال بیرون اومده بود رفتم داخل خونه بود که من تا مکان رو دیدم گفتم اینجا مال نداره خلاصه با نا امیدی مدار رو با لوپ 50 بالانس کردم که یک گوشی تلفن رو از 70 سانت راحت سنس میکرد خلاصه نزدیک یک جایی که تو زمین شدیم فلزیاب یک صدایی مثل اینکه اسب داره نعره میکشه رو زد همه برای شوخی گفتن صداش خوبه قیمتش چنده خلاصه من میدونستم که جایی بوق بزنه چیزی رو دیده خلاصه با زور یک 20 سانت خاک برداری کردن بازم لوپ رو که 60 سانت فاصله میدادم همون طوری بود 20 سانت دیگه کندن باز صدا زیاد تر شد خلاصه صاحب خونه یواش با پسراش داشت حرف میزد که من گوشم خیلی تیزه مورچه رو زمین راه میره میشنوم یواشکی گفت من به همونجا شک داشتم بزار برن انجام بدیم خلاصه دید پسرش چراغ موبایلش روشنه یک چک تو گوش پسرش زد گفت ما آبرو داریم تمومش کنیم
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 5:43pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
ممنون اسدوف جان تست بسیار عالی و حرفه ای بود. اگه لوپ بزرگتری داشتین تست کنین . یاشاسین.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 7:46pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام اسدف جان تشکر زحمت کشیدید فقط یه سوال توی این مدار اگر اشتباه نکنم فقط یه خازن تانتانیوم استفاده شده میشه بگید کدوم و چه مقداره
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 8:05pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام اسدف جان تشکر زحمت کشیدید فقط یه سوال توی این مدار اگر اشتباه نکنم فقط یه خازن تانتانیوم استفاده شده میشه بگید کدوم و چه مقداره سلام خواهش میکنم انجام وظیفه بود بله خازن c3 220 نانو فاراد هستش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 8:24pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: ممنون اسدوف جان تست بسیار عالی و حرفه ای بود. اگه لوپ بزرگتری داشتین تست کنین . یاشاسین. خواهش میکنم عزیزم چشم رو چشم حتما چند روز دیگه سعی میکنم درستش کنم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 8:26pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مجکه نتونستيم فيلم رو ببينيم آپ سنترش با گوشی من سازگارى نداره بايدفجاى ديگرى آپ بشه /هرچند ممنونم /آقاى مقدسى فقط يه چيزى از شما درخواست کردم چرا جواب خصوصی رو ندادی داداش
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 8:39pm |
|
|
arashsoft
|
|
دوشنبه 8 تیر1393 - 12:23am |
|
|
علی جان
|
ebi-gold نوشته است: علی جان ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم دوستان من دیشب با مدار tl12000 خودم جایی که 5 بار ازش مال بیرون اومده بود رفتم داخل خونه بود که من تا مکان رو دیدم گفتم اینجا مال نداره خلاصه با نا امیدی مدار رو با لوپ 50 بالانس کردم که یک گوشی تلفن رو از 70 سانت راحت سنس میکرد خلاصه نزدیک یک جایی که تو زمین شدیم فلزیاب یک صدایی مثل اینکه اسب داره نعره میکشه رو زد همه برای شوخی گفتن صداش خوبه قیمتش چنده خلاصه من میدونستم که جایی بوق بزنه چیزی رو دیده خلاصه با زور یک 20 سانت خاک برداری کردن بازم لوپ رو که 60 سانت فاصله میدادم همون طوری بود 20 سانت دیگه کندن باز صدا زیاد تر شد خلاصه صاحب خونه یواش با پسراش داشت حرف میزد که من گوشم خیلی تیزه مورچه رو زمین راه میره میشنوم یواشکی گفت من به همونجا شک داشتم بزار برن انجام بدیم خلاصه دید پسرش چراغ موبایلش روشنه یک چک تو گوش پسرش زد گفت ما آبرو داریم تمومش کنیم سلام اقا ابی من که تا به حال ندیدم و نشینیدم تو جایی شش بار گنج بیرون بیاد تازه اونم تو خونه و انهم از یکجا فکر نکنم هیچ یک از اساتید و باستان شناسان عزیز هم قبول کنند.
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 4:00am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
علی جان مکانش تاریخیه و خیلی قدیمیه
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 10:45am |
|
|