انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 237 , 238 , 239 , 240 , 241 , 242 , 243 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

عگسه جوغنه با سنگ سوراخ که به خاطره درخچه سنگ سوراخ معلوم نیست ولی جاشو با فلش مشخص کردم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:22am

اینم سنگ سوراخه که از تکش که نگاه میکنی یک سنگ کله قندی با ارتفاع 4 الی5 متری با یک سنگ کوچیکتر ار خودش با ارتفاع 2 الی 3 متر را نشان میدهد که با فلش مشخص کردم

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:35am

واز طرف دیگه که نگاه میکنی چند تا سنگ تقریبابزرگ که روی هم ریخته نمیشه گفت کناره هم ریختن را نشون میده که با فلش مشخص کردم

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:40am

و اینم عمق یکی از جوغنهای 9 تایی است که میخواستم عمق و جوغن بزرگه داخلشو ببینید (عمق بینه 30 تا35 هست )جالبه

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:48am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

rezaali نوشته است:
ممنون از تو دوست عزیز امیدوارم به شما و اساتید جسارتی نشده باشه .متاسفانه من دسگاه ردیاب و... ندارم حالا اگه شما داری و به ما قرض میدی بحثی جداست :ymhug: .

قرض؟؟؟ :-o :-o :-o
دوست عزیز جهت راهنمایی بهتون میگم . البته هر کسی مختاره و اختیار خودشو داره ولی به نظر من شما بهتره اول قبل از هر چیزی یه ردیاب خوب گیر بیاری و بعد بری سراغ کار . چون به نظر من اصلا نباید فقط روی نشانه ها و علامت ها اکتفا بکنیم . ولی نشانه و علامت همراه با یه ردیاب خوب و یه نقطه زن معمولی و البته یه کم مهارت توی این کار مطمئنا به نتیجه میرسیم.
در مورد این عکساتون هم به نظر من نشون دهنده قبرستون خانوادگی هستش . که البته اون هایی که میگین تهش جوغن دیگه ای هم دارن مهم تر از بقیه هستن . من خودم نزدیک 10 تا از این جور جاها رو قبلا دیدم . وتنها راز موفقیت رو ردیاب می دونم .
در هر حال امیدوارم موفق باشین دوست عزیز :ymhug: :ymhug:

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

دوشنبه 9 تیر1393 - 8:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت همه دوستان
در یک حفاری ، بعد از برداشتن یک تخته سنگ که نصفش درون خاک بود و نصفش بیرون بود. در قسمت انتهایی سنگ که در خاک بود یک سوراخ ته بسته به سمت جنوب غربی مشاهده شد،بعد از حفاری و عبور از لایه های زغال و خاکستر و... در عمق کمی بیشتر از 2متر به یک کاسه سفالی که در دیوار جاساز شده بود برخورد کردیم، بعد از بیرون اوردن کاسه متوجه شدیم که بصورت نصفه هست(کاسه نصفه)،بطوری که قسمت برش خورده کاسه به سمت جنوب غرب اشاره میکرد و انتهای کاسه به سمت پایین...ما از آنجا به بعد دوباره مستقیم حفاری کردیم،در این بین حدودا بعد از حفر هر نیم متر یک تکه شکسته شده از کاسه رو پیدا میکردیم،در این بین تکه هایی از سفالهای دیگر و همچنین پوسته تخم مرغ و استخوا به صورت پراکنده وجود داشت..
بعد از رسیدن به عمق 8 متری تقریبآ تمام تکه های کاسه را پیدا کردیم و فقط یک تکه کوچک مانذده تا نیمه دیگر کاسه تکمیل بشه..در عمق 8 متری به یک کوزه سالم برخورد کردیم که درون آن پر از خاکستر و رغال بود، که دهانه کوزه به سمت بالا و ایستاده بود... از آنجا به بعد با توجه به دستگاه ردیابی که همراهمون بود در عمق 8متری تونلهایی ره سمت جنوب غربی و غرب حفر کردیم... تمام این مسیر ها خاکش دستریز بود..در تونلی که از زیر به سمت جنوب غرب حفر کردیم به یک سنگ بزرگ برخورد کردیم..از آنجا به بعد با توجه بهخ دلسرد شدن بچه ها و خستگی،مجبور به دست کشیدن از کار شدیم..
راستش من همنوز هم چشمم به ئنبال ان محل هست،چون علائم خوبی پیدا کردیم.. با توجه به سوراخی که در سنگ روی زمین بود و به سمت جنوب غربی حفر شده بود،و همچنین کاسه نصفه که نیمه شکسته ان هم به سمت جنوب غربی بود،،آیا به نظر اساتید،،بعد از رسیدن به کاسه در عمق 2متری نمیباید مسیر رو با سمت جنوب غرب تغییر میدادیم؟ و آیا ممکنه اون تکه های کاسه که در مسیر مستقیم به سمت پایین پیدا میکردیم صرفآ جهت رد گم کنی بود؟؟
ممنون میشم کمک کنین @};- @};-

دوشنبه 9 تیر1393 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
به نظر من به اون سنگ بزرکی که خوردین مسیر درسته وباید ادامه میدادین

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 10 تیر1393 - 4:00pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

keyhanjam جان
اون سنگ بزرگی که خوردیم به نظر طبیعی میومد و چون در دانه کوه بودیم حدس زدیم طبیعی باشه..البته میتونه دیواره یا کف اتاقک هم باشه که تو اون عمق نمیشد بهش نفوذ کرد..و اینجور جاها باید از راهش وارد شد

سه شنبه 10 تیر1393 - 5:11pm

سلام خدمت دوستان واساتید عزیز لطف کنید نظر بدید از صفحه 238 تا 240 ماله منه عکساش به غیر از یکیش الان سه چهار روزه گذاشتم فقط 2 نفر لطف کردن نظر دادن اونم فقط در مورد یکی دو تاش

چهارشنبه 11 تیر1393 - 6:34pm

سلام خدمت دوستان واساتید عزیز لطف کنید نظر بدید از صفحه 238 تا 240 ماله منه عکساش به غیر از یکیش الان سه چهار روزه گذاشتم فقط 2 نفر لطف کردن نظر دادن اونم فقط در مورد یکی دو تاش

چهارشنبه 11 تیر1393 - 6:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 237 , 238 , 239 , 240 , 241 , 242 , 243 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure