نویسنده |
پیغام |
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
علی جان نوشته است: ebi-gold نوشته است: علی جان ورود شما رو به فلز جو تبریک میگم دوستان من دیشب با مدار tl12000 خودم جایی که 5 بار ازش مال بیرون اومده بود رفتم داخل خونه بود که من تا مکان رو دیدم گفتم اینجا مال نداره خلاصه با نا امیدی مدار رو با لوپ 50 بالانس کردم که یک گوشی تلفن رو از 70 سانت راحت سنس میکرد خلاصه نزدیک یک جایی که تو زمین شدیم فلزیاب یک صدایی مثل اینکه اسب داره نعره میکشه رو زد همه برای شوخی گفتن صداش خوبه قیمتش چنده خلاصه من میدونستم که جایی بوق بزنه چیزی رو دیده خلاصه با زور یک 20 سانت خاک برداری کردن بازم لوپ رو که 60 سانت فاصله میدادم همون طوری بود 20 سانت دیگه کندن باز صدا زیاد تر شد خلاصه صاحب خونه یواش با پسراش داشت حرف میزد که من گوشم خیلی تیزه مورچه رو زمین راه میره میشنوم یواشکی گفت من به همونجا شک داشتم بزار برن انجام بدیم خلاصه دید پسرش چراغ موبایلش روشنه یک چک تو گوش پسرش زد گفت ما آبرو داریم تمومش کنیم سلام اقا ابی من که تا به حال ندیدم و نشینیدم تو جایی شش بار گنج بیرون بیاد تازه اونم تو خونه و انهم از یکجا فکر نکنم هیچ یک از اساتید و باستان شناسان عزیز هم قبول کنند. صد بار دیده شده دوست من چیز عجیبی نیست!!!
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 11:07am |
|
|
علی جان
|
عجب پس تو یه خونه 100 باز گنج هم در میاد
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 2:21pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب اسدف ، اون ولومها که روی جعبه کارگذاشتی چند کیلو هستند وکجای مدار باید وصلشون کنیم، وبرای تنظیم فقط همینا هستند؟
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 4:32pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستان آيا ولوم معمولي جوابگوی تی ال نيست يا به خاطر تنظيم سختش استفاده نميشه لطفا جواب بديد /چنگيز خان باید يکی 20کيلو اهم باشه يکی 100کيلو
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 5:57pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: دوستان آيا ولوم معمولي جوابگوی تی ال نيست يا به خاطر تنظيم سختش استفاده نميشه لطفا جواب بديد /چنگيز خان باید يکی 20کيلو اهم باشه يکی 100کيلو میشه استفاده کرد فقط خیلی خیلی خیلی باید آروم بچرخونیش تا نقطه تنظیم پیدا کنی به خاطر همین بهتره از مولتی ترن استفاده کنی
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 6:59pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: arash99 نوشته است: دوستان آيا ولوم معمولي جوابگوی تی ال نيست يا به خاطر تنظيم سختش استفاده نميشه لطفا جواب بديد /چنگيز خان باید يکی 20کيلو اهم باشه يکی 100کيلو میشه استفاده کرد فقط خیلی خیلی خیلی باید آروم بچرخونیش تا نقطه تنظیم پیدا کنی به خاطر همین بهتره از مولتی ترن استفاده کنی مرسی هدايتى جان
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 7:26pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
علی جان نوشته است: :-? عجب پس تو یه خونه 100 باز گنج هم در میاد مهندس عزیز گفتم صد بار دیده شده که در یک منطقه و در فاصله نسبا نزدیک بهم بار در اومده نه اینکه از یک جا صد تا بار خارج شده صد بار هم نشان از کثرت هست دیگه فکر نکنم ابهامی باشه موفق و موید
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 7:52pm |
|
|
علی جان
|
سید جواد نوشته است: علی جان نوشته است: :-? عجب پس تو یه خونه 100 باز گنج هم در میاد مهندس عزیز گفتم صد بار دیده شده که در یک منطقه و در فاصله نسبا نزدیک بهم بار در اومده نه اینکه از یک جا صد تا بار خارج شده صد بار هم نشان از کثرت هست دیگه فکر نکنم ابهامی باشه موفق و موید بله جناب منظور من از اول همون خونه بود نه یک منطقه پس قبول دارید تو یه خونه شش بار گنج در نمیاد مگر اینکه یه تونل خورده باشه به تخت جمشید از اونجا گنجها سر بخوره تو خونه با هر بار حفاری گنج در بیاد لطفا اول سوال رو خوب مطالعه کنید بعد جواب بدید متشکر از نظرات شما موفق باشید استاد بزرگ
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:46am |
|
|
علی جان
|
جناب اسد فیلم شما رو نتونستم دانلود کنم دیگه جای بهتری نبود جهت اپلود
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:49am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: سلام جناب اسدف ، اون ولومها که روی جعبه کارگذاشتی چند کیلو هستند وکجای مدار باید وصلشون کنیم، وبرای تنظیم فقط همینا هستند؟ سلام چنگیز جان جناب ارش درست فرمودند .ولوم ست 100 کیلو و تیون 20 کیلو جناب علی جون تو خصوصی هم گفتم دانلود میشه شما اون روشها رو که گفتم برو سرعتم کمه سخته برای اپلود همون هم یه ساعت طول کشید . موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:58am |
|
|
|