انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 1:19am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 355 , 356 , 357 , 358 , 359 , 360 , 361 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام
نماز و روزه همه دوستان قبول باشه
در مورد استارت اولیه دستگاه اقا مهدی خیلی دقیق و شفاف همه موارد رو توضیح دادن اگه به عکس چند صفحه قبل که گذاشتم مراجعه کنید میبینید که من از مقاومت وات بالا استفاده کردم و پتانسیومتر رو هم قبل جا زدن رو اهم ۴۷ گذاشتم و بعد مدار رو راه انداختم این مورد رو باید بیشتر دوستانی که تو کار فلزیاب و ساختش هستن بدونن چون چیزی نیست که نیاز به یاد اوری باشه تو بیشتر مدارت که نیاز به تنظیم فرکانس به صورت دستی هست به همین شکله این مدار هم خیلی ساده هستش من که تو یک روز درستش کردم اگه خدا بخواد دارم مدار ۱۲ رگلاتوره رو راه میندازم تا با این مدار مقایسه کنم ببینم از نظر قدرت با هم چقدر فرق دارن موفق و پیروز باشید :ymhug:

سلام مهدى جان قبلا هم عرض کردم بعضى از دوستان نه اسکوپ دارن و نه اهم متر ديجيتال درست و حسابی و تنها با يک اهم متر ساده کار ميکنن از شما درخواست دارم اگر زحمتى نيست بعد از تنظيم فرکانس توسط مولتی ترن بغل 555 رو خارج کنيد و ببينيد روى چند کيلو تنظيم شده تا دوستان به يه اصل کلی در تنظيم فرکانس داشته باشن (اگه برای 3فرکانس،150,200,و240اين لطف رو انجام بديد همه دوستان ممنون ميشن )اما قبلش بگيد تست روی کدام پايه هاي پتانسيومتر خواهد بود

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام
نماز و روزه همه دوستان قبول باشه
در مورد استارت اولیه دستگاه اقا مهدی خیلی دقیق و شفاف همه موارد رو توضیح دادن اگه به عکس چند صفحه قبل که گذاشتم مراجعه کنید میبینید که من از مقاومت وات بالا استفاده کردم و پتانسیومتر رو هم قبل جا زدن رو اهم ۴۷ گذاشتم و بعد مدار رو راه انداختم این مورد رو باید بیشتر دوستانی که تو کار فلزیاب و ساختش هستن بدونن چون چیزی نیست که نیاز به یاد اوری باشه تو بیشتر مدارت که نیاز به تنظیم فرکانس به صورت دستی هست به همین شکله این مدار هم خیلی ساده هستش من که تو یک روز درستش کردم اگه خدا بخواد دارم مدار ۱۲ رگلاتوره رو راه میندازم تا با این مدار مقایسه کنم ببینم از نظر قدرت با هم چقدر فرق دارن موفق و پیروز باشید :ymhug:

سلام مهدى جان قبلا هم عرض کردم بعضى از دوستان نه اسکوپ دارن و نه اهم متر ديجيتال درست و حسابی و تنها با يک اهم متر ساده کار ميکنن از شما درخواست دارم اگر زحمتى نيست بعد از تنظيم فرکانس توسط مولتی ترن بغل 555 رو خارج کنيد و ببينيد روى چند کيلو تنظيم شده تا دوستان به يه اصل کلی در تنظيم فرکانس داشته باشن (اگه برای 3فرکانس،150,200,و240اين لطف رو انجام بديد همه دوستان ممنون ميشن )اما قبلش بگيد تست روی کدام پايه هاي پتانسيومتر خواهد بود

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و سوال دوم از اساتيد اينکه به خاطر نداشتن اطلاعات کافى نميدونم ميشه جاى مولتی ترن صدکيلوى کنار 555 ازيه مقاومت استفاده کرد مثلا اگه روی 18کيلو فرکانس 150رو ميده آيا ميشه از يه مقاومت 18کيلو. به پايه 7و 8 نصب کرد آيا عملی هستش يا نه درصورت امکان توضيح بفرماييد

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام اسد جان چرا رگولاتور 7915من +10 ولت میده؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نظر اساتید؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
اقا ارش این کاری رو که گفتین میشه انجام داد شما در مرحله اول باید فرکانس رو تنظیم کنید با همون مولتی ترن که بغل ای سی 555 هستش و بعد دستگاه رو خاموش کنید و با اهم متر اهم اون مولتی ترن رو بگیرید و بعد به همون اهم یک مقاومت جای همون مولتی ترن بزارید ولی نیازی به همچین کاری نیست چون اگه بخواهید بار دیگه ای فرکانس رو تنظیم کنید دچار مشکل میشید و باید مقاومت رو از روی برد در بیارید و دوباره مولتی ترن نصب کنید نظر من اینه که همون مولتی ترن رو بزارید بغل ای سی 555 البته نظر اساتید هم باید بدونیم در این مورد چی

آخرین بار توسط mehdi 2014 در پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:25pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا علیرضا به احتمال زیاد شما از رگلاتور تیپ مثبت استفاده کردین و یه احتمال دیگه هم که میدم اینه که رگلاتور شما اشکال داشته باشه یبار دیگه چک کنید این مورد ها رو

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب مهدی جان بنده هم از شما درخواست همين زحمت رو کردم که مقدار دقيق تنظيم مولتی ترن رو در برای 3فرکانس اعلام کنيد بنده این مدارو با کلی ور رفتن نتونستم راه بندازم و به اسدف هم از روی عصبانيت عرض کردم مثل ساعت کار ميکنه بوق ممتد داشتم درست نشد حالا شما و ديگر دوستان که تی الشون کار ميکنه اين لطف رو بکنيد و اعلام کنيد واسه هر فرکانسی روی چند کيلو تنظيم ميشه ممنون ميشم ، در رابطه با جازدن مقاومت ميشه از سلکتور استفاده کرد0:)

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
سلام مهدی جان و اسد جان من از رگولاتور ال7915 استفاده میکنم که ولتاژ رو درست نمیده؟ که 10 ولت میده در حالی که باید -15 بده :-?

سلام اگه رگولاتور شما مشکل داره عوضش کن باید تو خروجی 15 بده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 12 تیر1393 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
سلام اسد جان چرا رگولاتور 7915من +10 ولت میده؟

مشکل داره عوضش کن

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 12 تیر1393 - 1:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 355 , 356 , 357 , 358 , 359 , 360 , 361 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 450 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure