انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:24pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 358 , 359 , 360 , 361 , 362 , 363 , 364 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

taghy نوشته است:
سلام بچه ها قویترین فلزیاب پالسی جهان به نظرتون چندسانت انگشتر طلا رو میتونه با لوپ 45 سنس کنه...

سلام اقا تقی اون فیلمی که گرفتم دیگه متر نزدم حدس زدم 40 تا 50 میشه ولی الان که تست گرفتم لوپ دقیقا 50 سانت انگشتر هم تو 30 سانت میزد موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 12 تیر1393 - 6:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
ممنون از تستتون asadof جان، من میخوام بدونم قویترین فلزیاب پالسی دنیا تا چه اندازه یه انگشتر نقره یا طلا رو میتونه بایه لوپ 45 سنس کنه...

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

پنج شنبه 12 تیر1393 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

taghy نوشته است:
ممنون از تستتون asadof جان، من میخوام بدونم قویترین فلزیاب پالسی دنیا تا چه اندازه یه انگشتر نقره یا طلا رو میتونه بایه لوپ 45 سنس کنه...

فکر کنم 60 راحت بزنه بعدش به انگشتر هم بستگی داره مثلا نازک باشه یا....

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مقاومت 330 اهم جلوی 508 رو از جنس لایه اکسید دو وات بذارید چون اون مقاومت به سر ما و گرما خیلی حساسه اگه دست تون رو به اون مقاومت بزنید دستگاه میترش تغییر میکنه پس لایه اکسید بذارید بهتره

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
اسد جان کلي بخواهيم حساب کنيم با حساب نکردن ده سانت قانونی فاصله لپ از خاک ميشه گفت ده سانت براى انگشتر و چهل سانت هم برای النگو درخاک برد نهايی حساب ميشه بنابراين ميشه گفت خوبه اما اگه میزان اختلاف سنس در هوا و خاک رو هم ازش کم کنيم که يه اصل کلی هست با کم کردن حداقل 7درصد برای اين مدار پانزده سانت براى انگشتر و 35سانت واسه النگو آخرين محاسبه برای سنس اين مداره پيشنهاد بنده کار کردن روى مدارى مثل سندبانکسه که اختلاف سنس در هوا نسبت به خاک نداره چون ساختم وفمتوجه شدم که حرفهاى استاد آيگون عين حقيقت بود و اينرو ميشه مديون فرکانس پايين اون دونست که يادمه روى 65هرتز بود بنابراين اگه بشه تغييرات اساسی براش در نظر گرفت ميشه به نتيجه فوق العاده دور از باور براى مداری با اين بيس مشاهده کرد

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارش جان من اون تست رو با هون لوپ تو فیلم الان گرفتم بعدش با بی حوصلگی فکر کنم 40 سانت رو بزنه و تو خاک هم فکر نکن برد کم کنه من که ندیدم چون تو جنگل بردم تست کردم ولی دلتا تا 10 سانت کم میکنه بعضی جاها هم تا نیم متر ولی تو این مدار من ندیدم

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارش جان من حاضرم شما بیایی اینجا و با شما شرط ببندم اون انگشتر رو تو 20 سانتی در بیارم با همین لوپ معمولی که تست کردم شرط هم هرچقدر خودت بگی یه کاری میکنی از تست انگشتر تو خاک هم فیلم بگیرم :D

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ارش جان من حاضرم شما بیایی اینجا و با شما شرط ببندم اون انگشتر رو تو 20 سانتی در بیارم با همین لوپ معمولی که تست کردم شرط هم هرچقدر خودت بگی یه کاری میکنی از تست انگشتر تو خاک هم فیلم بگیرم :D

اسدوف جان نتنها فیلم بلکه حرف و سخن جنابعالی برایمان مدرک و حجت است. :-BD راستی اون مقاومت دو وات چیه تا حالا نشنیدم؟ :ymblushing:

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مقاومت لایه اکسید مقاومت های هستن که نسبت به بالا رفتن دما مقدار مقاومتشون زیاد تغیر نمیکنه و مقدار اهمشون را هم رو بدنشون بصورت نوشتاری درج میشه

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منونن.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 12 تیر1393 - 7:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 358 , 359 , 360 , 361 , 362 , 363 , 364 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , salah3 و 499 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure