نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
منظور اسد جا همون مقاومت 330 اهم 2 وات کربنی هست دوست عزيز
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 8:02pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام اسد جان آیسی من 4013ترکید این جامپرو نزده بودم آیا ایراد از جای دیگه یی میتونه باشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:43pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: سلام اسد جان آیسی من 4013ترکید این جامپرو نزده بودم آیا ایراد از جای دیگه یی میتونه باشه؟ سلام جامپر رو نزنی ایرادی نداره مشکل شما بیشتر از فیبر هستش که 4013 ترکیده بگرد اتصالی رو پیدا کن
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:50pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
منون اسد جان امون از اتصالی
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:06pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: منون اسد جان امون از اتصالی علی جان یه عکس واضع از پشت و روی مدار بذار نگاه کنم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:12pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام خسته نباشید میگم به همه دوستان اقا علیرضا یکی از دلایل کار نکردن مدار ۱۲۰۰۰ و داغ کردن ای سی ها و یا داغ شدن ترانزیستور قدرت از اتصالی زیر فیبر هستش و دقت نکردن تو مونتاژ این مدار به نظر من خیلی ساده هستش و چیز مبهمی نداره که بخواد گیج کننده باشه من فکر کنم دوستانی که نتونستن تو اولین استارت مدارشون رو راه بندازن فقط عجله میکنن یا با خستگی رو مدار کار میکنن که مدارشون کار نمیکنه یک نکته دیگه هم هست که بهتره بیان کنم سعی کنید بعد اینکه فیبر رو از اسید در اوردین تمام زیر فیبر رو کنترل کنید تا لاین ها به هم اتصال نداشته باشن و اگه اتصالی دیدین در جا اصلاحش کنید و بعد اینکه همه قسمت ها رو چک کردین شروع کنید به سوراخ کاری و بعد مونتاژ مقاومت ها و دیود ها و خازن ها و سعی کنید همه مدار رو تو یکی دو ساعت مونتاژ نکنید اول مقاومت ها رو لحیم کنید و بعد یه استراحت کنید و دوباره شروع کنید به کار چون وقتی استراحت میکنید ذهن از خستگی بیرون میاد و راحت تر میتونید کارتون رو ادامه بدین
|
جمعه 12 تیر1393 - 12:01am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
البته یه مشکل دیگه هم که این مدار داره کوچیک بودن فیبر مدار چاپی و قطعات خیلی نزدیک هم هستن همین فشردگی قطعات باعث میشه تا بعضی از دوستان تو مونتاژ دچار مشکل بشن من دارم روی فیبر مدار چاپی کار میکنم و میخوام چیدمان قطعات رو اصلاح کنم و از حالت فشردگی درش بیارم تا به راحتی بشه مونتاژ کرد اولین فیبری رو که زدم خیلی خوب بود و اتصالی نداشت ولی برام دلچسب نبود چون قطعات خیلی نزدیک هم بودن بخاطر همین کل دستگاه رو دادم به دوستم و اگه وقت ازاد پیدا کنم میشینم روی فیبر مدار کار میکنم تا این مشکل فشردگی بر طرف بشه
|
جمعه 12 تیر1393 - 12:11am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
ARASH05550 نوشته است: اسد جان کلي بخواهيم حساب کنيم با حساب نکردن ده سانت قانونی فاصله لپ از خاک ميشه گفت ده سانت براى انگشتر و چهل سانت هم برای النگو درخاک برد نهايی حساب ميشه بنابراين ميشه گفت خوبه اما اگه میزان اختلاف سنس در هوا و خاک رو هم ازش کم کنيم که يه اصل کلی هست با کم کردن حداقل 7درصد برای اين مدار پانزده سانت براى انگشتر و 35سانت واسه النگو آخرين محاسبه برای سنس اين مداره پيشنهاد بنده کار کردن روى مدارى مثل سندبانکسه که اختلاف سنس در هوا نسبت به خاک نداره چون ساختم وفمتوجه شدم که حرفهاى استاد آيگون عين حقيقت بود و اينرو ميشه مديون فرکانس پايين اون دونست که يادمه روى 65هرتز بود بنابراين اگه بشه تغييرات اساسی براش در نظر گرفت ميشه به نتيجه فوق العاده دور از باور براى مداری با اين بيس مشاهده کرد باسلام آرش جان،بنده جزو اون معدود کاربرانی بودم که روی مونتاژ مدار سندبنکس مطابق راهنمایی های آقای آیگون کارکردم، وبازهم بین اون تعداد افرادی که تونستند این مدار را تاحد سنس فلز جمع وجور کنند،فکر میکنم جزو تعداد انگشت شمار این قضیه بودم که مدارم به بهترین نحو سنس و ثبات داشت،البته به جهت دانش فوق العاده اندک اینجانب در زمینه علم گسترده الکترونیک و همینطور نداشتن ابزارآلات دقیق اندازه گیری ،صرفا"بخاطر علاقهء من به این مقوله،انجام آزمون وخطا جهت بهینه سازی مدارفوق از عهده بنده خارج و صرفا"با بکارگیری توصیه ها و راهنمایی آیگون ، ایرادات و اشکالات حین راه اندازی را برطرف میکردم، ولی در این مدت و در طول این پروسه، در هیچیک از پست هایی که جناب آیگون میزدند،ندیدم از فرکانس 65هرتز بعنوان فرکانس کاری مدار صحبتی به میان بیارند،حتی ایشون دقیقا"به عدد290 بعنوان فرکانس مدار اشاره کردند. بعنوان یه دوست،ازتون خواهش میکنم وقتی پشت رول آزرا هستید،بمدت چندساعت از نوشتن مطالبی که ممکنه باعث گمراهی و یا برداشت اشتباه سایر کاربران در مورد یه موضوعی بشه،جدا"خودداری فرمایید. باتقدیم احترام به همه دوستان عزیز یاحق
|
جمعه 12 تیر1393 - 12:16am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: ARASH05550 نوشته است: اسد جان کلي بخواهيم حساب کنيم با حساب نکردن ده سانت قانونی فاصله لپ از خاک ميشه گفت ده سانت براى انگشتر... آرش جان،بنده جزو اون معدود کاربرانی بودم که روی مونتاژ مدار سندبنکس مطابق راهنمایی های آقای آیگون کارکردم، وبازهم بین اون تعداد افرادی که تونستند این مدار را تاحد سنس فلز جمع وجور کنند...
باتقدیم احترام به همه دوستان عزیز یاحق دوست من پویا جان اگه یادتون باشه دور برصفحه 19 سند بانک بود که برا همه دوستان عرض کردم تو شهر ما این مدار به صورت کیت ارائه میشه حتی اون قطعه توکو رو هم روش نصب کردن و حاضره خود فیبر هم مدار پشت سبز هستش والا بلا قیمت خاصی هم نداره حتی چند روز پیش دوباره به چشمم خورد که زده بود قیمت کیت 50 تومن قیمت مونتاژ شده 100 تومن فرکانس کاری هم من با ویکتور اندازه گرفتم دقیقا 303 هرتز نشون میده ولی نمیدونم قضیه چیه که تو زمین نفوذ نداره یا شاید هم من نتونستم تست درست و حسابی ازش بگیرم آخه اون موقع اویل کارم بود البته دوستان ببخشید که خارج از بحث این تایپیک صحبت کردم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 12 تیر1393 - 12:42am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2014 نوشته است: البته یه مشکل دیگه هم که این مدار داره کوچیک بودن فیبر مدار چاپی و قطعات خیلی نزدیک هم هستن همین فشردگی قطعات باعث میشه تا بعضی از دوستان تو مونتاژ دچار مشکل بشن من دارم روی فیبر مدار چاپی کار میکنم و میخوام چیدمان قطعات رو اصلاح کنم و از حالت فشردگی درش بیارم تا به راحتی بشه مونتاژ کرد اولین فیبری رو که زدم خیلی خوب بود و اتصالی نداشت ولی برام دلچسب نبود چون قطعات خیلی نزدیک هم بودن بخاطر همین کل دستگاه رو دادم به دوستم و اگه وقت ازاد پیدا کنم میشینم روی فیبر مدار کار میکنم تا این مشکل فشردگی بر طرف بشه مهدی جان تشکر بابت مطلب خوبتون با شما موافقم برای مونتاژ نیاز به دقت زیادی هست موفق باشید
|
جمعه 13 تیر1393 - 1:03pm |
|
|
|