انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:13pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 360 , 361 , 362 , 363 , 364 , 365 , 366 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون دوست عزیز من خودم هم با عجله کاری رو انجام نمیدم

دوستان امروز یک محلی رو با ۱۲۰۰۰ حفاری کردن که دستگاه خودم بود و داده بودم به دوستم و فرکانس دستگاه هم روی ۲۰۰ هرتز بود و بعد ۸۰ سانت به اجر خوردن انگار فرکانس پایین به اجر خیلی حساسه البته من فرکانس ۲۴۰ رو هم گذاشته بودم روی دستگام که اون فرکانس هم به اجر حساسه ولی سفال و سنگ رو نمیزنه تو تماس تلفنی که با دوستم داشتم گفت قدرت دستگاه عالی بود ولی به اجر حساسه و گفت یجا دیگه رفتیم که اجر نداشت کندیم و یه شمشیر در اوردیم ولی این اجر بدجور من رو نگران کرده این دفه میخوام فرکانس رو بالاتر بزارم تا ببینم چی میشه اساتید و دوستانی که این مدار رو ساختن اگه امکانش هست با فرکانس ۴۰۰ هم تست کنن تا ببینن به اجر حساسه یا نه

جمعه 13 تیر1393 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پويا جان اگه قرار باشه بابت اشتباه تايپی ىا نداشتن حضور ذهن بعداز گفتن حرفی بعداز هر پست به هم متلک بندازيم که نشد معرفت ، بنده هم چند وقتی هست زندگى نامم داره به حراج ميره آزرا هم يه نمونش که دادم رفت و يه 405گرفتم اونم دو روز پيش زدم به يه گاو بدبخت که هم گاو به درک واصل شد و هم 405 خوب فدای سر شما اما قصد من گمراه کردن دوستان نبود گفتم حضور ذهن ندارم ولی فرکانس مدارم روی 65هرتز تنظيم بود حالا شما بگو 290هرتز بوده و آيگون جان حرفی از 65هرتز نزده در هر صورت خدا خيلی به من لطف داشته و داره که سوار آزرا يا هر وسيله ديگه شدم اما قبلا هم عرض کردم اونيکه بايد بده خداست به منم کم نداد اما دارم تاوان دوتا اشتباه رو ميدم که به قولى نه تنها آزرا رو بلکه دارو ندارم رو از من داره ميگيره دوستانيکه در انجمن من رو از نزديک ملاقات کردن ديدن حال و روزم چطوره پس پويا جان در وحله اول قصدم انحراف نبود شما بد برداشت کردی دوما هرچی داشتم حاصل چندسال تلاش و خاک خوردن تو بيابون بود اما هميشه واسه همه خواستم اما با تمسخر با کسی صحبت نکردم. مثل شما تا دوباره باشه از اون آزرا ها که فدای دوستانی چون شما کنم

جمعه 13 تیر1393 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:

دوستان امروز یک محلی رو با ۱۲۰۰۰ حفاری کردن که دستگاه خودم بود و داده بودم به دوستم و فرکانس دستگاه هم روی ۲۰۰ هرتز بود و بعد ۸۰ سانت به اجر خوردن انگار فرکانس پایین به اجر خیلی حساسه البته من فرکانس ۲۴۰ رو هم گذاشته بودم روی دستگام که اون فرکانس هم به اجر حساسه ولی سفال و سنگ رو نمیزنه تو تماس تلفنی که با دوستم داشتم گفت قدرت دستگاه عالی بود ولی به اجر حساسه و گفت یجا دیگه رفتیم که اجر نداشت کندیم و یه شمشیر در اوردیم ولی این اجر بدجور من رو نگران کرده این دفه میخوام فرکانس رو بالاتر بزارم تا ببینم چی میشه اساتید و دوستانی که این مدار رو ساختن اگه امکانش هست با فرکانس ۴۰۰ هم تست کنن تا ببینن به اجر حساسه یا نه

دوست من اونم فکر کنم راه داره
بایه سلکتور مثلا 6 حالته فرکانسهای 150-200-240-300-400-600 با استفاده از 6 تا مولتی ترن میتونیم تو مدار بندازیم اینجوری مثلا با فرکانس 150 اگه دیدیم جایی بوق زد وبا 400 نزد میفهمیم که اونجا سفال یا آجر هستش

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 13 تیر1393 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
پويا جان اگه قرار باشه بابت اشتباه تايپی ىا نداشتن حضور ذهن بعداز گفتن حرفی بعداز هر پست به هم متلک بندازيم که نشد معرفت ، بنده هم چند وقتی هست زندگى نامم داره به حراج ميره آزرا هم يه نمونش که دادم رفت و يه 405گرفتم اونم دو روز پيش زدم به يه گاو بدبخت که هم گاو به درک واصل شد و هم 405 خوب فدای سر شما اما قصد من گمراه کردن دوستان نبود گفتم حضور ذهن ندارم ولی فرکانس مدارم روی 65هرتز تنظيم بود حالا شما بگو 290هرتز بوده و آيگون جان حرفی از 65هرتز نزده در هر صورت خدا خيلی به من لطف داشته و داره که سوار آزرا يا هر وسيله ديگه شدم اما قبلا هم عرض کردم اونيکه بايد بده خداست به منم کم نداد اما دارم تاوان دوتا اشتباه رو ميدم که به قولى نه تنها آزرا رو بلکه دارو ندارم رو از من داره ميگيره دوستانيکه در انجمن من رو از نزديک ملاقات کردن ديدن حال و روزم چطوره پس پويا جان در وحله اول قصدم انحراف نبود شما بد برداشت کردی دوما هرچی داشتم حاصل چندسال تلاش و خاک خوردن تو بيابون بود اما هميشه واسه همه خواستم اما با تمسخر با کسی صحبت نکردم. مثل شما تا دوباره باشه از اون آزرا ها که فدای دوستانی چون شما کنم

آرش جان مرامت و عشقه :-BD :x

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 13 تیر1393 - 2:06pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:

دوست من اونم فکر کنم راه داره
بایه سلکتور مثلا 6 حالته فرکانسهای 150-200-240-300-400-600 با استفاده از 6 تا مولتی ترن میتونیم تو مدار بندازیم اینجوری مثلا با فرکانس 150 اگه دیدیم جایی بوق زد وبا 400 نزد میفهمیم که اونجا سفال یا آجر هستش

کاوشگر جان , با توجه به اینکه ما نمی تونیم عمق هدف سنس شده رو متوجه بشیم چنده , ایا با بالا بردن رنج فرکانس عمق زنی کم نمیشه ؟ اونجای که فرکانس 150 زد شاید از نظر عمق فرکانس 400 نتونه بزنه :-?

جمعه 13 تیر1393 - 2:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
کاوشگر جان , با توجه به اینکه ما نمی تونیم عمق هدف سنس شده رو متوجه بشیم چنده , ایا با بالا بردن رنج فرکانس عمق زنی کم نمیشه ؟ اونجای که فرکانس 150 زد شاید از نظر عمق فرکانس 400 نتونه بزنه :-?

این گفته شما هم درسته من به اینش فکر نکرده بودم :-?
پس راهی نمیمونه مگه اینکه قسمت تفکیکش رو راه اندازی بکنیم
یادمه یکی از دوستان چند نکته از مدار 12 رگلاتوره رو مشخص کرده بود که از اون قسمتها میشد تفکیک گرفت از اونجایی که بیس اصلی این دوتا مدار یکیه فکر کنم بشه اونو تو این مدار هم راه انداخت حالا یه برسی میکنم ببینم چی میشه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 13 تیر1393 - 2:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:

سلام مهدی جان تمام پالسی ها به اجر حساس هستند ولی تو این مدار شما باید اجر رو به لوپ بچسبونید تا سنس کنه به دوستت بگو اون اجرا رو خالی کنند باز دستگاه بزنند شاید زیر اجر چیزی باشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 تیر1393 - 2:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:

ارش یعنی با فرکانس 65 طلا رو هم سنس میکنه ولی فر کانس پایین هم زیاد خوب نیستش چون لوپ بیشتر به عنوان یه انتن عمل میکنه

جمعه 13 تیر1393 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای کاوشگر من دو تا فرکانس گذاشته بودم و با دو تا مولتی ترن وصل کرده بودم به کلید سلکتور ولی هر دو فرکانس اجر رو راحت سنس میکنه فرکانس ۴۰۰ هم رو هوا خوب سنس میکنه ولی نفوذ نمیکنه داخل زمین در کل فرکانس های بالا برای محیط های خشک خوب جواب میده من نتیجه میگیرم که مدار ۱۲۰۰۰ برای منطقه ای خوبه که اجر تو اون منطقه ندلشته باشه اگه تفکیک مدار رو هم راه بندازیم باز فایدهای نداره چون طلا با اجر انگار خیلی از نظر فرکانس کاری به هم نزدیک هستن و بیشتر دستگاه های پالسی اجر رو سنس میکنن فقط نباید تو محیطی کار کرد که الوده ذرات و اجر باشه یا اینکه اول از یه ردیاب استفاده کرد تا بشه از شر اجر نجات پیدا کرد

جمعه 13 تیر1393 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگر جان , با توجه به اینکه ما نمی تونیم عمق هدف سنس شده رو متوجه بشیم چنده , ایا با بالا بردن رنج فرکانس عمق زنی کم نمیشه ؟ اونجای که فرکانس 150 زد شاید از نظر عمق فرکانس 400 نتونه بزنه :-?[/quote]
عزیز من اگه شما یک اپراتور حرفه ای باشید تو تمام دستگاه های پالسی می تونید عمق رو حتی به سانت تشخیص بدید .
مثلا یک نمونه لوپتو کمی کج کنی میفهمی عمقش خیلی زیاده یا کمه برای اینکه بفمهی سطحی هستش لوپ رو کاملا کج کنید ببخشید که عکس خوب نیستش اینم برای دوستان گلم تمرین کنید می تونید عمق رو پیدا کنید نگران نباشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط asadof در جمعه 13 تیر1393 - 2:55pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 13 تیر1393 - 2:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 360 , 361 , 362 , 363 , 364 , 365 , 366 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Saeed020 و 481 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure