انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 8:06pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 361 , 362 , 363 , 364 , 365 , 366 , 367 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای اسدف فرکانس ۶۵ استاندار نیست فک نکنم به درد کاوش و کار حرفه ای بوخوره امکان داره تو هوا خوب عمل کنه ولی بیشتر فلزیاب ها از این فرکانس ها استفاده میکنن که فرکانس ها رو میزارم برای دوستان تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که تک تک فرکانس ها رو باید تست کنیم

۱۳۹ هرتز
۱۵۰ هرتز
۲۴۰ هرتز
۳۰۰ هرتز
۴۸۰ هرتز
من که هر دستگاه شرکتی رو دیدم و فرکانس رو اندازه گرفتم بیشتر دستگاه ها رو رو این فرکانس ها تنظیم کرده بودن

جمعه 13 تیر1393 - 2:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدف عزیز ممنون از توضیح شما این کار رو هم من دو ساله انجام میدم و تا حدودی میشه ذرات و میخ رو و فلزات بی ارزش رو رد داد باهاش و بیشتر دوستان همین کار ها رو انجام میدن ولی برای اجر باید یک کاری بکنیم تا دیگه از شرش راحت بشیم من باز رو فرکانس ها کار میکنم و رو لوپ هم باید یه سری تغییرات بدیم تا ببینیم میشه نجات پیدا کرد از دست اجر یا نه

جمعه 13 تیر1393 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
اقای اسدف فرکانس ۶۵ استاندار نیست فک نکنم به درد کاوش و کار حرفه ای بوخوره امکان داره تو هوا خوب عمل کنه ولی بیشتر فلزیاب ها از این فرکانس ها استفاده میکنن که فرکانس ها رو میزارم برای دوستان تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که تک تک فرکانس ها رو باید تست کنیم

۱۳۹ هرتز
۱۵۰ هرتز
۲۴۰ هرتز
۳۰۰ هرتز
۴۸۰ هرتز
من که هر دستگاه شرکتی رو دیدم و فرکانس رو اندازه گرفتم بیشتر دستگاه ها رو رو این فرکانس ها تنظیم کرده بودن

درسته دوست عزیز گفتم که فرکانس خیلی پایین دیگه لوپ به عنوان انتن عمل میکنه و کارایی نداره درسته فرکانس پایی خوبه نه دیگه 65 هرتز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 تیر1393 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
اسدف عزیز ممنون از توضیح شما این کار رو هم من دو ساله انجام میدم و تا حدودی میشه ذرات و میخ رو و فلزات بی ارزش رو رد داد باهاش و بیشتر دوستان همین کار ها رو انجام میدن ولی برای اجر باید یک کاری بکنیم تا دیگه از شرش راحت بشیم من باز رو فرکانس ها کار میکنم و رو لوپ هم باید یه سری تغییرات بدیم تا ببینیم میشه نجات پیدا کرد از دست اجر یا نه

دوست عزیز این کار بیشتر برای عمق زنی هستش که تو چه عمقی هستش اگه بخوایی مثلا یه میخ رو رد کنید اصلا شاید زیر اون میخه چیزی باشهموفق باشید
مگه لوپ شما از چند سانتی اجر رو میزنه ؟ :-o باید اجر رو به لوپ بسچبونید تا سنس کنه

جمعه 13 تیر1393 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدف جان اگه امکان داره فرکانس ۴۰۰ با ۴۸۰ رو تست کنید و ببینید اجر رو سنس میکنه؟ البته فرکانس رو اگه بالا ببرید امکان داره ترانزیستور قدرت هم داغ کنه چون تحمل فرکانس بالا رو نداره بهتره که مقاومت ۳۳۰ اهم رو دو وات بزارید و اگه دیدین داغ میکنه و حرارتش بیشتر از اندازه استاندارده فرکانس رو پایین بیارین و به من اطلاع بدین چون مدار دست من نیستش دوستم تا فردا برام میاره من میخوام ترانزیستور درایو مدار رو تعویض کنم و یه ترانزیستور دیگه بجاش بزارم چون چند روز پیش یه مدار دستم اومد که همین ۱۲۰۰۰ بود و فرکانس کاری دستگاه روی ۴۸۰ هرتز بود همه قطعات درست مثل مدار خودمون بود فقط ترانزیستور درایو مدار فرق داشت که نتونستم شمارشو بخونم ولی تا یه جاهایی تونستم بخونمش ترانزیستورش فلزی بود فقط رقم اخرش ۱۵ بود چون خط زده بودن رو شمارشو

جمعه 13 تیر1393 - 3:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

الان اجر دم دست ندارم دوست عزیز باید برم جنگل یه جا اجر چین هستش همیشه اونجا تست میگیرم :D

جمعه 13 تیر1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدف جان من تو خونه که تست کردم اجر رو به لوپ میچسبونم صدای دستگاه در میاد تو ۵ سانتی هم نمیزد اجر رو ولی دوستم میگفت ما ۸۰ سانت کندیم و بعد اجر در اومد این حرفی بود که تو تماس تلفنی به من ‌گفت و بعد اینکه اجر رو در اوردن دیگه دستگاه بوق نزد تو اون نقطه

جمعه 13 تیر1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی فعلا که من هیچ فلزیاب دست ساز تا الان بهتز از tl12000 ندیدم .نظر دوستان چیه ایا با تی ال تجربه داشتید البته دلتا پالس هم خوبه قدرت زیاد داره ولی به بعضی سنگها هم حساسه و بعضی جاها ذرات رو میگرره ولی tl خوش دسته بگیر تو دستت راه برو تا بوق بزنه اگه زد صد درصد چیزی داره اون چیز هم میخ پلاستیک ساندیس شانس نداریم که :)) خوب بدبخت چیکار کنه باید اون زیر چیزی باشه تا سنس کنه نباشه که زورکی نمیشه :D

جمعه 13 تیر1393 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی یه چیز گفت که خیلی جالب بود گفت سفال با سنگ رو بوق نمیزد همین تستش خیلی عالی بود من احتمال میدم که تو حفاری شاید به جز اجر یه فلز دیگه ای هم بود که اینا دقت نکردن چون اجر رو نباید تو ۸۰ سانت سنس کنه اگه یه باطری هم تو ۸۰ سانت باشه دستگاه خیلی قوی واکنش نشون میده بهش من بهش گفتم اگه امکان داره براش خاک هایی رو که کنده یکم داخلشو نگاه کنه شاید به چیز مشکوک برخورد کنه

جمعه 13 تیر1393 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
اسدف جان من تو خونه که تست کردم اجر رو به لوپ میچسبونم صدای دستگاه در میاد تو ۵ سانتی هم نمیزد اجر رو ولی دوستم میگفت ما ۸۰ سانت کندیم و بعد اجر در اومد این حرفی بود که تو تماس تلفنی به من ‌گفت و بعد اینکه اجر رو در اوردن دیگه دستگاه بوق نزد تو اون نقطه

یه احتنال وجود داره اونم اینه که چوا اجرها چیده بودند روی هم و تعداد زیاد بوده سنس کرده. ;;) ولی باز بهش بگو ایا اجراها زیاد بودند اگه اره و اگه میشه دو به دونه اجرها رو تست کنند اصلا شاید داخل خود اجر چیزی باشه معلوم نست که بعد خبرش رو بده باز خدا رو شکر شمشیر زده راستی ارزش داره یا معمولیه ;)

جمعه 13 تیر1393 - 3:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 361 , 362 , 363 , 364 , 365 , 366 , 367 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Saeed020 و 436 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure