انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:56pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 362 , 363 , 364 , 365 , 366 , 367 , 368 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مدارش که خیلی خوبه حرف نداره هم قدرتش عالی و هم نفوذش خوبه من به دوست گفتم هر جا رو بوق زد بکن چون تا چیزی رو نبینه بوق نمیزنه بنده خدا دو تا جا رو کند اولین جا اجر قسمتش بود دومین جا یه شمشیر در اورد ولی اون اجره بدجور ناراحتش کرده چون ادمی که از نظر اوپراتوری فک نکنم رو دستش کسی باشه با بیشتر دستگاه ها کار کرده هر جا رو میکنه یه چیز در میاره حالا یبار هم اجر در اورده من انقدر خندیدم وقتی گفت اجر در اوردم

جمعه 13 تیر1393 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
ولی یه چیز گفت که خیلی جالب بود گفت سفال با سنگ رو بوق نمیزد همین تستش خیلی عالی بود من احتمال میدم که تو حفاری شاید به جز اجر یه فلز دیگه ای هم بود که اینا دقت نکردن چون اجر رو نباید تو ۸۰ سانت سنس کنه اگه یه باطری هم تو ۸۰ سانت باشه دستگاه خیلی قوی واکنش نشون میده بهش من بهش گفتم اگه امکان داره براش خاک هایی رو که کنده یکم داخلشو نگاه کنه شاید به چیز مشکوک برخورد کنه

اره مهدی جان تو 80 سانت اصلا امکان نداره اجر بزنه حتی روی هم باشن صدر درصد احتمال داره یه فلز بوده بهش بگو لوپ رو کج کنه سنس کنه مشخص میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 تیر1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدف جان شمشیر رو ندیدم هنوز ولی بهم گفت طرح داره و گفت تو حفاری کلنگ به دسته شمشیر گرفت و یکم خراش داده بهش

جمعه 13 تیر1393 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
کاوشگر جان , با توجه به اینکه ما نمی تونیم عمق هدف سنس شده رو متوجه بشیم چنده , ایا با بالا بردن رنج فرکانس عمق زنی کم نمیشه ؟ اونجای که فرکانس 150 زد شاید از نظر عمق فرکانس 400 نتونه بزنه :-?

عزیز من اگه شما یک اپراتور حرفه ای باشید تو تمام دستگاه های پالسی می تونید عمق رو حتی به سانت تشخیص بدید .
مثلا یک نمونه لوپتو کمی کج کنی میفهمی عمقش خیلی زیاده یا کمه برای اینکه بفمهی سطحی هستش لوپ رو کاملا کج کنید ببخشید که عکس خوب نیستش اینم برای دوستان گلم تمرین کنید می تونید عمق رو پیدا کنید نگران نباشید[/quote]

اسدوف جان عالی بود بهترین روش همینه.
اگه روشدهای دیگه ای هم داری بفرما استفاده کنیم.
That was great.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 13 تیر1393 - 4:32pm

سلام بر همگی
بنظرتون با کویل 1 در یک متر نهایت برد برای یک صفحه 30 در 30 چه میزان می تواند باشد؟؟؟!!!

جمعه 13 تیر1393 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان سعی کنید کلید سلکتور برای تغییر فرکانس نذارید .دلیلش اینه که چون ایسی تایمر 555 برای تولید فرکانس هستش با سیم کشی زیاد رو ثبات مدار تاثیر داره و احتمال نویز بر روی دستگاه تو بعضی مناطق که مثلا دکلهای مخابراتی وجود داره هستش بهتره با همون مولتی ترن فرکانس را رو همون 240 تنظیم کنید و اگه دوست دارید می تونید یه ولوم هم به مدار جهت کم یا افزایش صدا اضافه کنید. که بتونید صدا رو کم یا زیاد کنید موفق باشید

جمعه 13 تیر1393 - 4:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان امروز tl12000 خودمو جعبشو طراحی کردم ببینید خوب در اومده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 13 تیر1393 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستان امروز tl12000 خودمو جعبشو طراحی کردم ببینید خوب در اومده

بسیار عالی. جعبه فلزیه؟ سعی کن پلاستیکی باشه. در ضمن اون سر ولوم پلاستیکی رو بردار به جاش یه سر ولوم خورشیدی فلزی بذار خوشکل تر بشه. تفکیک رو از سلکتور استفاده کردی ؟ از کدوم بخش مدار (منظورم ولوم هست ست یا تون؟) برا تفکیک استفاده کردی؟

جمعه 13 تیر1393 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
دوستان تغیرات نهایی که من تو سیستم خودم دادم همینها هستش
زیر آیسی 358 یه مقاومت 18 کیلو هستش که باید به 5.6 کیلو تغییر کنه جلوی ترانزیستور 5401 کنار بیزر یه مقاومت 100 کیلو هستش که باید به 10 کیلو تغییر کنه تعداد رگلاتور های 7915 باید سه تا بشه مقدار خازن 5500 به 6800 تغییر کنه برای خازن 10 میکروی بغل 398 از خازن 10 میکرو که توی لامپ کم مصرفها استفاده میشه م 400 ولته باید استفاده بشه همه تغیرات همینه با این تغیرات یه سینی 50 رو با لوپ 1*1 از 3.5 خیلی راحت میزنه

برای لوپ 1*1 هم میتونین از سیم لاکی 70 تعداد 10 دور استفاده کنین که ظرفیتش میشه 1.8 اهم و 480 میکرو هانری
موفق باشید

جناب سر خوش این هم برد دستگاه!

جمعه 13 تیر1393 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام کلید تفکیک رو فقط بر روی یه لوپ مثلا 45 سانتی تنظیم بشه مشکلی نداره ولی وقتی که لوپ عوض بشه و لوپ یک متری بذارید دیگه کلید تفکیم فایده ای نداره مگه اینکه داخل قاب باز بشه دوباره روی لوپ 1 متری تنظیم بشه به نظر من همون دو تا ولوم خوبه و برای هر دو لوپ 45 و 1 متری شماره ولوم رو بدونید رو چه شماره ای تنظیم میشه کافیه

آخرین بار توسط asadof در جمعه 13 تیر1393 - 6:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 13 تیر1393 - 6:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 362 , 363 , 364 , 365 , 366 , 367 , 368 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Sadegh Rozbahani و 449 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure