انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 12:00pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 369 , 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالب نيست دقت کردين تا مداری پا ميگيره ديگه انجمن خلوت ميشه تا يه مدت تا دوباره مداره ديگه اى جايگزين بشه با تحقيقات اينجانب بيشترين زمان آن بودن در انجمن بنده بودم وفاگه سمت نگهبان سايت به بنده تعلق بگيره دور از انتظار نيست ، و اما بريم سر اصل مطلب جدا تا حالا کسی فکرکرده چرا خلوت ميشه ؟؟نه لازم نيست خودم ميگم بيشتر دوستانيکه اينجا هستن به جای کاووش کارشون فروشه ،البته هستن کسانيکه کارشون تهيه يک دستگاه و انجام کاووش هست اما بيش از 80درصد دوستان فقط فروشنده تشريف دارند نگيد نه که دست همه برام رو شده اما جاى بحث نداره در هر صورت انشاالله دوباره شاهدت شلوغ شدن انجمن در جهت تبادل معلومات و کسب دانش از يگديگر باشيم انشاالله

یکشنبه 15 تیر1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
مهدی نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
دوتا نکنه راجع به این مداربرای افزایش فرکانس مدار اول باید 508رو باbuv48تعویض کنیدودوم اینکه برای جلوکیری از داغ شدن بیش از حد مقاومت330علاوه بر استفاده از وات بالاتر(2وات)باید اهم لوپ روهم افزایش بدین تاجریان مصرفی مدارهم به حالت نرمال خودش برگرده!! :)

با تشکر ، پیشنهاد خوبیه ، ولی باید برای کیفیت و برد بیشتر در داخل خاک برای لوپ 1در1 از سیم های 0100 حتی استفاده بشه و ظرفیت هم از 400 به 300 الی 350 تغیر کنه

صدالبته که کاملا درست میفرمایید مهدی عزیز :-BD
امشب که خونه برم تجربه ای رو برای دوستان مینویسم تا نمود عینی فرمایشات شما بیشتر آشکار بشه @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 15 تیر1393 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
دوستان بیاید اطلاعات بهترین کویلهایی که برای tl12000 ساختیم را یه جا به اشتراک بذاریم اینجوری مجبور نیستیم وقت زیادی تلف کنیم برای ساختن لوپ
من دو تا کویل 52سانت و 88 سانت با سیم cat6 اصلی ساختم.
دوستان مواظب باشید سیم تقلبی تو بازار زیاده کلاه سرتون نره، از جای مطمئن بخرید.

کویل گرد 52سانت دو دور کابل cat6 که تمام 8تاسیم سری به هم وصل شدن (1.9اهم و حدود 470 میکرو هانری)
کویل گرد 88 سانت سه دور کابل cat6 که رشته ها جفت جفت به هم موازی شدن و سپس سری شدند، (1.4 اهم و حدود 460 میکرو هانری)
سپاس از همکاریتون ( جای دوری نمیره ;) )

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

یکشنبه 15 تیر1393 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی داود خان. کت 5 هم جواب میده ؟ فقط دسترسی به این سیم دارم . :|

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 15 تیر1393 - 5:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
مرسی داود خان. کت 5 هم جواب میده ؟ فقط دسترسی به این سیم دارم . :|

چاکریم سیهل جان
cat5 مقاومتش یه کم بالاتره با این حساب فکرکنم برای کویل 88سانت جواب بده، ولی برای 52 سانت یه کم مقاومت میزنه بالا :-?

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

یکشنبه 15 تیر1393 - 8:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

:(( :( .امروز با کلی امید تی ال رو بردیم جنگل که زمین هم یک مقدار مرطوب بود.یک جا با لوپ بزرگ بوق گرفتیم.بعد با لوپ کوچیک هم تست کردم .میتر تا نصف پر میشد.متاسفانه توی یک متری به یک‌مقدار اجر قرمز رسیدیم.جالب اینه که اجرا رو تکی نمیگیره.جمع که هستن کنار هم خیلی قوی سنس میکنه.کلی بوق الکی گرفتیم که بعد از ۳۰ سانت حفاری بوق ضعیف میشد و دیگه سنس نمیکرد.خستگی امروز موند به تنم.

یکشنبه 15 تیر1393 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

merajx5 نوشته است:
:(( :( .امروز با کلی امید تی ال رو بردیم جنگل که زمین هم یک مقدار مرطوب بود.یک جا با لوپ بزرگ بوق گرفتیم.بعد با لوپ کوچیک هم تست کردم .میتر تا نصف پر میشد.متاسفانه توی یک متری به یک‌مقدار اجر قرمز رسیدیم.جالب اینه که اجرا رو تکی نمیگیره.جمع که هستن کنار هم خیلی قوی سنس میکنه.کلی بوق الکی گرفتیم که بعد از ۳۰ سانت حفاری بوق ضعیف میشد و دیگه سنس نمیکرد.خستگی امروز موند به تنم.

عججججججب.دوست عزیز شاید شما مشکلی تو مدار یا لوپ یا فرکانس دارید.فرکانس مورد استفاده شما چنده؟

یکشنبه 15 تیر1393 - 8:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حالا آجر رو میگیره یه چیزی اینکه میفرمایید 30 سانت کندیم چیزی نبوده علتش شاید آت آشغال سطحی باشه.شما به روشی که دوستم جنابasadofدر مورد طرز گرفتن لوپ توضیح دادن عمل کنین.

یکشنبه 15 تیر1393 - 8:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نامردی بگم سی سانت هیچی نبود.حتما بوده تما خیلی خیلی ریز.و چون خارج شده و به اصطلاح گاز و الودگی اون از بین میره دیگه دستگاه سنس نمیکنه.اما اجر واقعا اذیت کرد مارو.فرکانس رو ۲۰۰ بوده.یک بار تو یک متری .یک بار هم تو ۲۰ سانتی .

یکشنبه 15 تیر1393 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

merajx5 نوشته است:
نامردی بگم سی سانت هیچی نبود.حتما بوده تما خیلی خیلی ریز.و چون خارج شده و به اصطلاح گاز و الودگی اون از بین میره دیگه دستگاه سنس نمیکنه.اما اجر واقعا اذیت کرد مارو.فرکانس رو ۲۰۰ بوده.یک بار تو یک متری .یک بار هم تو ۲۰ سانتی .

سلام احتمالا فلز ریز داخل خاک بوده شما ریختین بیرون کاش رو خاک بیرون ریخته هم با لوپ تست میکردید و اون فلز رو پیدا میکردید من هم قبلا با دلتا جایی رفتم سنس داشت بعد از حدود 30 سانت حفاری دیگه بوق نزد که تعجب کردممن با لوپ روی خاک بیرون ریخته شده گرفتم یه پوکه فشنگ پیدا کردم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 15 تیر1393 - 10:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 369 , 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ariamin001 , Google و 448 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure