انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 12:17pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

davood_zzz نوشته است:
درود
دوستان بیاید اطلاعات بهترین کویلهایی که برای tl12000 ساختیم را یه جا به اشتراک بذاریم اینجوری مجبور نیستیم وقت زیادی تلف کنیم برای ساختن لوپ
من دو تا کویل 52سانت و 88 سانت با سیم cat6 اصلی ساختم.
دوستان مواظب باشید سیم تقلبی تو بازار زیاده کلاه سرتون نره، از جای مطمئن بخرید.

کویل گرد 52سانت دو دور کابل cat6 که تمام 8تاسیم سری به هم وصل شدن (1.9اهم و حدود 470 میکرو هانری)
کویل گرد 88 سانت سه دور کابل cat6 که رشته ها جفت جفت به هم موازی شدن و سپس سری شدند، (1.4 اهم و حدود 460 میکرو هانری)
سپاس از همکاریتون ( جای دوری نمیره ;) )

داوود جان نگفتید با لوپ 52 سانت و 88 سانت عمق نهایی رو هوا چقدر بوده ؟
دوستان عمق نهایی با فلزات بزرگ هم ذکر کنند .متشکر

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 15 تیر1393 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
A.D.H1360 نوشته است:
مهدی نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
دوتا نکنه راجع به این مداربرای افزایش فرکانس مدار اول باید 508رو باbuv48تعویض کنیدودوم اینکه برای جلوکیری از داغ شدن بیش از حد مقاومت330علاوه بر استفاده از وات بالاتر(2وات)باید اهم لوپ روهم افزایش بدین تاجریان مصرفی مدارهم به حالت نرمال خودش برگرده!! :)

با تشکر ، پیشنهاد خوبیه ، ولی باید برای کیفیت و برد بیشتر در داخل خاک برای لوپ 1در1 از سیم های 0100 حتی استفاده بشه و ظرفیت هم از 400 به 300 الی 350 تغیر کنه

صدالبته که کاملا درست میفرمایید مهدی عزیز :-BD
امشب که خونه برم تجربه ای رو برای دوستان مینویسم تا نمود عینی فرمایشات شما بیشتر آشکار بشه @};-

واماتجربه:
چندسال پیش مشغول ازمون وخطابرای ساخت لوپ یک متری واسه یه مدار تو همین بیس بودم
بااستفاده از کابل برق 2.5 تک رشته حدود چهل دورسیم رو دور چهارتا پایه پلاستیکی که چهار ضلع مربع یک در یک رو تشکیل میدادن به شکل شل وول ونامنظم پیچیده بودم که اهمش شده بود 2اهم!
توهمین حالت که تست کردم قدرت دستگاه به حدی زیاد بود که راحت سینی 25 سانت رو از سه متری سنس میکرد بعد اومدم به همون شکل که بود به وسیله بست کمربندی سیمهارو جم وجور وبه هم سفت کردم تا به عنوان لوپ 1*1ازش استفاده کنم (همون طور که دوستان میدونن در یک سلف هرچی سیمها به هم فشرده تر باشن به تناسب ظرفیت لوپ هم بالاتر خوهد رفت ولی اهم ثابت میمونه!)ولی برای بار دوم وتست نهای دوباره تو همون حالت تست کردم نهایتا دستگاه همون سینی رو به زور از یک وهفتاد سنس میکرد! ~X(
که این نشون میده که رعایت ظرفیت مناسب برای لوپ میتونه تا چه اندازه در عملکرد درست مدار تاثیر گذار باشه

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 15 تیر1393 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

استاد عزیز , فرمودید چهل دور ؟ یعنی 160 متر سیم میخواد لوپ 1 در 1 ؟

دوشنبه 15 تیر1393 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
اون تنها برای تست بود وبرای استفاده بسیارسنگین وحجیم واسه این دستگاه دیگه در نهایت ده دور کافیه کما که گاهی اوقات با چهار تا هشت دور هم به خوبی جواب میده وبستگی به نوع سیم ونوع ترانزیستور خروجی مدار وهمچنین تاحدودی فرکانس مدار داره

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 15 تیر1393 - 12:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من امروز مدار رو روی فرکانس ۴٠٠ گذاشتم تو خونه که تست کردم با لوپ ۵٠ یک جای روغن لحیم گرد کوچیک رو از ۶۵ سانت راحت میزد و یک سینی ٢٠ در ٢٠ رو از ٢ مترو ۴٠ میزد سر زمین که تست کردم جایی بود که پر از ذرات بود یک میخ بزرگ رو تو خاک تو 50 سانت زد فرکانس ۴٠٠ نفوذش هم خوب بود هم عمقش

دوشنبه 15 تیر1393 - 1:05am
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
من امروز مدار رو روی فرکانس ۴٠٠ گذاشتم تو خونه که تست کردم با لوپ ۵٠ یک جای روغن لحیم گرد کوچیک رو از ۶۵ سانت راحت میزد و یک سینی ٢٠ در ٢٠ رو از ٢ مترو ۴٠ میزد سر زمین که تست کردم جایی بود که پر از ذرات بود یک میخ بزرگ رو تو خاک تو 50 سانت زد فرکانس ۴٠٠ نفوذش هم خوب بود هم عمقش

در این مدار فرکانس هرچقدر بالاتر باشه برد هم بالا میره هم در هوا و هم مقداری در خاک ، ولی حساسیت دستگاه به ذرات مجتمع و آجر و خشتهای دو الی چهارتایی کنار هم در عمق خاک بالاتر میره حتی با لوپ 1در1 هم بوق میزنه که هم از طرف بنده و هم چند نفر از دوستان تست شده ، با این حال میشه از فرکانسهای میانه تر استفاده کرد تا باعث افزایش دمای اضافه در مدار نشده و حداقل ثبات بهم نریزه ! چون هرجایی که آجر و خشت نیست ، البته دوستان به این نکته توجه کنید که اگر در ساخت لوپ های بزرگتر از ظرفیت بالاتر از 400 استفاده بشه ممکنه حساسیت به ذرات بیشتر بشه ، برای رهایی از این باید از سیمهای زخیم تر از سیمهایی که در کابل cat6 هست استفاده بشه با ظرفیت 300 الی 350 و اهم 1/5 الی 2 ، حتی تستی که انجام شده در یک مکان پر از آجر در عمق حدود 50 تا 1 متری خاک کابل 1در1 کابل آیفون 10 زوج شیلد دار که شیلد هم باید به زمین مدار متصل بشه حساسیت خیلی کمی به خشت داشته ، ولی سیم لاکی 070 حساسیت زیادی به آجرهای مجتمع داخل خاک نشون میداده با فرکانس 308 و 310 ؛ به هرحال باید روی لوپ کار کرد ، دوستان مثل اجداد 30 سال پش از روشهای ساخت لوپ ابتدایی استفاده نکنید ! بیائید روشهای جدید و تستهای جدید رو داشته باشیم تا نو آوری داشته باشیم ، البته مدار هم خیلی دراین نتیجه گیری های بهتر شرطه ، که باید توان لازم رو داشته باشه ، به هرحال قلب اصلی هر مداری لوپ اون هست که باید اصولی و با تجربه و تحقیق ساخته بشه و با هر کابل و سیمی نمیشه نتیجه مطلوب رو گرفت ، رعایت یک سری اصول درساختن لوپها هست که باید مطالعه بشه روی این موارد ، دوستانی که فلزیاب BRN رو دارن لطف کنن فرکانس دقیق دستگاه رو بگیرن و اعلام کنن
ببینید این فلزیاب BRN دیجیتال نمونه خوبی هست از یک فلزیاب دیجیتال ساده ولی کارآمد برای جستجوی سطحی بدون خطا که حتی طی اطلاع واصله یکی از دوستان خوبم در این انجمن با این فلزیاب ( BRN ) در عمق 60 سانتی با لوپ 20 سانتی تخت تونسته بودن 6 عدد سکه نقره رو پیدا کنن در منطقه ای خشک ، خوب اگر با تحقیقات و تجارب بیشتر بشه مدار 12000 رو هم دیجیتال کرد و مدار خلاصه بشه در یک میکرو و چند قطعه دیگر خیلی میتونه مشکل هارو کمتر کنه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 16 تیر1393 - 7:58am
مدیر سایت
مدیر سایت

متأسفانه موضوع فروش و فروشنده هایی که در این محیط رخنه کردن و باعث شده که دیگه کمتر کسانی که اطلاعات مفید از مدار و تغیرات مفید دارن در این محیط به اشتراک بذارن ! چون میگن که زحمتش رو ما میکشیم شبانه رو تحقیق میکنیم و نخوابی میکشیم مدار رو راتقا و بهبود می بخشیم وقتی همگانی میکنیم ، فروشنده های فرست طلب به سرعت کپی برداری میکنن و به مردم با قیمتهای کلان میفروشن ، حالا هرکسی باید از یک راحی نون بخوره ، ولی مطلب اینجاست کسانی که دارن صادقانه اطلاع رسانی میکنن مثل مهندس حمید آقایون فروشنده طوری برخورد نکنن که مهندسین عزیز از ارائه مطالب و ارتقاء سیستم خوداری کنن ، و فقط طی یک سال گذشتن از عمر ما فقط مطالب جزئی و پیش پا افتاده همش بصورت تکراری رد و بدل میشه و شده محل سرگرمی ، بنده شاهدم که خیلی از متفکران ارزشمند دیگه کمتر در این محیطها ظاهر میشن و فقط ماهی یکبار سر میزنن و مطلبی هم عنوان نمیکنن !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 16 تیر1393 - 8:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
دوستان بنده نظری دارم ، اینکه ترانزیستورهای قدرت و خازنها رو قوی تر کنیم و هم تغیراتی روی لوپ و ساختار لوپ داشته باشیم بجاش فرکانس رو پایین تر از 150 بذاریم تا حدود مثلاً 60 هم فرکانس بتونه از خشت و ذرات عبور کنه و حساس نباشه و هم برد زیاد رو داشته باشیم . باید تست کنیم

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 16 تیر1393 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان به دور از دشمنی و تشنج کردن محيط انجمن از شما ميپرسم يعنی خداييش و بينی و بين اللهى تا حالا فلزياب نفروختيد که حاصل زحمات دوستان باشه ،نه وجداننا. راستشو بگيد ،حالا چرا دوستان نبايد اطلاعات رو علنی کنن ،بنده چند پست قبل هم اشاره کردم حدودا 80درصد بچه ها ی هر انجمن رو اوردن به فروشندگی به جز يه عده که کارشون کاووشه از جمله بنده که فقط دنبال يه دستگاه واسه کاووشم و تا الان تی ال راضی کننده بوده اما فقط دستگاه اولم که از بين رفت و مدارهاى ديگه راه نيفتاد که نيفتاد ، در خصوص فروشندگی دوستان فروشنده هم عرض کنم اين پولها ماندگار نيست چون زحمتی براش نکشيدن ، و اگه قرار باشه چيزی سوال جواب نشه و همفکری صورت نگيره سايت بسته بشه بهتره بنابراين دوست ندارم کسی بياد جانماز آب بکشه ،،

دوشنبه 16 تیر1393 - 11:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیزم , من تا حالا تو بحث ها غیر موضوع شرکتی نداشتم , و این پست را نه از باب جواب دادن در پست دوستی بلکه برای کمک به کاوش میزنم , شما همه اهل کاوش هستید و میدانید یک حفاری مثلا سه متری چقدر هزینه داره اما فقط برای یادآوری میگم , یه منطقه را حد اقل سه با میریم ردیابی هر بار سه نفری میریم از کم بیست لیتر بنزین ماشین که لیتری هزار تمنی میشه بیست هزار تمن از کم یک نون کمه هم بخوریم که میشه چهار هزار تمن این ضربدر سه کنیم میشه هفتادو دو هزار تمن , حالا شب حفاری که دو شب تول بکشه که این هم پنجاه تمن سرجمع یک حفاری سه متری پنج شب زمان بگیم زیاده ما میگیم چهار شب که از کم نود تمن هزینه داره , حالا دلواپسی خانواده و زن و بچه بگنار , حالا ما تو ماه من خودم به شخصه سه تا حفاری از کمش دارم . .... حالا منی که وقتی حرف از مثلا خازن زده میشه یاد خازن کولر خانه ام میفتم که سوخته بود . و فقط اونو خازن میدونم ,.واز این مسائل که شما تو ساخت میزنید چیزی نمیدونم اگه یک جوانمردی پیدا بشه که برای من و امثال من نقطه زنی درست کنه که هم قیمت خوب هم کارایی داشته باشه چه ایرادی داره خواهش میکنم حرفهای حاشیه رو کنار بگذارید ددوستان عزیز , همه تان را دوست دارم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 16 تیر1393 - 12:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 370 , 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ariamin001 و 460 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure