انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 11:20am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
من هم با نظر جعفر عزیز موافقم اما بصورت مدیریتی و حساب شده.
من خودم چندتا مدار مثل brn - چنس - زمین شناسی و ... رو تنهایی ساختم و فقط راهنمایی اساتید انجمن بخصوص مهندس حمید بود ولی خداییش خیلی زور داشت .
بهرحال هستند دوستانی مثل ما که سواد تخصصی ندارن و همیشه مشکل ساخت دارن و چی میشه افرادی از روی خیرخواهی و بدور از سود جویی این کار رو منصفانه انجام بدن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 16 تیر1393 - 12:24pm
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
مهدی جان به دور از دشمنی و تشنج کردن محيط انجمن از شما ميپرسم يعنی خداييش و بينی و بين اللهى تا حالا فلزياب نفروختيد که حاصل زحمات دوستان باشه ،نه وجداننا. راستشو بگيد ،حالا چرا دوستان نبايد اطلاعات رو علنی کنن ،بنده چند پست قبل هم اشاره کردم حدودا 80درصد بچه ها ی هر انجمن رو اوردن به فروشندگی به جز يه عده که کارشون کاووشه از جمله بنده که فقط دنبال يه دستگاه واسه کاووشم و تا الان تی ال راضی کننده بوده اما فقط دستگاه اولم که از بين رفت و مدارهاى ديگه راه نيفتاد که نيفتاد ، در خصوص فروشندگی دوستان فروشنده هم عرض کنم اين پولها ماندگار نيست چون زحمتی براش نکشيدن ، و اگه قرار باشه چيزی سوال جواب نشه و همفکری صورت نگيره سايت بسته بشه بهتره بنابراين دوست ندارم کسی بياد جانماز آب بکشه ،،

آقا آرش
بنده راستشو همیشه گفتم و خواهم گفت ، چرا 4 عدد دستگاه رکتور 1000 با قیمت یک میلیون و یکصد هزار بصورت کامل برای آقای مصطفی سیف الهی مشتری فرستادم در صورتی که فروشنده کمتر از 1/5 میلیون نمیداد و به اسرار بنده 400 تومن تخفیف گرفتم برای دوستان تا بتونن خرید کنن ، بیس مدار رکتور 1000 هم همین مدار 12000 هست که مهندس سیف الهی تغیراتی به مدار داده که همگانی هم نمیکنه ولی به نظر بنده مدار 12000 خودمون خیلی بهتر میزنه و عملکردش بهتره هم روی خاک و هم عمق خاک ، همین شد موضوع فروش بنده دیگه در هیچ فروشی دخل و تصرفی نداشته و ندارم ، خیالتون راحت باشه ؛ همین یکبار رو هم بچه از من خواهش کرده بودن من هم براشون این کارو کردم ، شما آدم رکی هستی و هم بچه خوبی ، عرض کنم خدمت شما که بنده فقط به مسائل فنی مدار 12000 فکر میکنم تا بشه بهترین نتیجه رو بدست بیاریم ، شما هم بهتر در این موفقیت به ماها کمک و همفکری کنی برادر عزیزم ، از این حرفهای حاشیه ای نون در نمیاد @};- :ymhug:

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 16 تیر1393 - 12:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله مهدی جان حرف بنده هم صرفاهمين بود اينجا فقط تبادل نظر و همکاری رو ميطلبه فروش فقط فروشگاه بنده هم تا بتونم کمک خواهم کرد البته تا حدی که سواد الکترونيکم جواب بده

دوشنبه 16 تیر1393 - 1:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
مهدی جان به دور از دشمنی و تشنج کردن محيط انجمن از شما ميپرسم يعنی خداييش و بينی و بين اللهى تا حالا فلزياب نفروختيد که حاصل زحمات دوستان باشه ،نه وجداننا. راستشو بگيد ،حالا چرا دوستان نبايد اطلاعات رو علنی کنن ،بنده چند پست قبل هم اشاره کردم حدودا 80درصد بچه ها ی هر انجمن رو اوردن به فروشندگی به جز يه عده که کارشون کاووشه از جمله بنده که فقط دنبال يه دستگاه واسه کاووشم و تا الان تی ال راضی کننده بوده اما فقط دستگاه اولم که از بين رفت و مدارهاى ديگه راه نيفتاد که نيفتاد ، در خصوص فروشندگی دوستان فروشنده هم عرض کنم اين پولها ماندگار نيست چون زحمتی براش نکشيدن ، و اگه قرار باشه چيزی سوال جواب نشه و همفکری صورت نگيره سايت بسته بشه بهتره بنابراين دوست ندارم کسی بياد جانماز آب بکشه ،،

ارش جان من دارم کلی میگم البته نارحت نشی داداش. شما تو ساخت مدار مشکل دارید حتی چند روز پیش اصلا یه اهمتر ساده نداشتید الان نمی دونم دارید یا نه! و تمام فایلها و پی سی بی هم درست گذاشته شده چون اکثر بچه ها ساختند و فقط شما هستید مثل اینکه مشکل دارید بعد یه عکس هم از مدارت نمی ذاری و یکی اینکه انتظار دارید من و یا دوستان قطعات اماده رو فیبر و با اضافه هزینه پستی برای شما مجانی ارسال کنند خوب عزیز من همه به نوعی مشکل مالی داریم اکثرا هم متاهل هستند با این وضع و اوضاع اقتصادی که تو نون شب هم موندیم چطور مجانی بفرستیم اخه حداقل کم کم 100 هزار تومان بدون باطری و ولوم تمام میشه چطور مجانی فرستاده بشه خودت باشی میفرستی تازه یک روز کامل شب و روز هم وقت تو بذاری روش؟ شما توقع زیادی داری عزیز خوب اگه پول نداری نرو دنبالش فعلا برو یه کاری حالا گارگری فروشندگی تا وضعت خوب بشه بعد از یکی از بچه ها بخر روش کار کن تا یاد بگیری اینجا که همه چیز گفته شده اگه خسیس هستید باز بحثش چیز دیگه است و دوستانی که تک و توک مدار میفروشند هم برای امثالی مثل شما هستش که الان نزدیک 400 صفحه شده هنوز مشکل دارید نتونستید فقط مدار رو راه بندازید خوب اصلا فرض کن اصلا کسی نفروشه افرادی مثل شما باید چکار کنند.نباید دیگه مدار نداشته باشند :-o باز اگه فکر میکنید سر شما رو کلاه میذارند مدار یه چیز دیگه هستش فایلها برای گمراهی گذاشته شده شما اول یه دونه مدار بخر بعد ببر پیش یه مهندس الکترونیک بهش نشون بده اگه فایلو PCB که تو این سایت گذاشته شده با مدار شما فرق داشت یا حتی یه دونه مقاومت اشتباه بود من خوودم مسیولیتش رو قبول میکنم تمام هزینه شما رو خودم پرداخت میکنم و باز من از دوستانی که وضعیت مالی خوبی دارند یه مدار رایگان برای این بنده خدا بفرستند. ^:)^

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در دوشنبه 16 تیر1393 - 1:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 16 تیر1393 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بعد ارش جان خدایی نکرده یه جا با دستگاه گیر افتادی اگه قدرت خرید مدار رو نداری چطور میخوایی جریمه رو پرداخت کنید. اگه دارید که خدا بیشتر بهت بده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 16 تیر1393 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان هزارو يک بار گفتم مشگل من اينه که باگوشه آن ميشم امکان گذاشتن عکس رو ندارم در ضمن مگه قرار بود شما يا هرکس ديگه که از اين مدار پولی به جيب ميزنيد رايگان برای من کاری بکنيد آخه مرد حسابى خصوصى جه ربطی داره به اينجا چند تا حرف ساده رد و بدل شده اونجا که خودتم ميدونی چرا اينجا بيان ميکنی مگه وضعيت ایران اسلامی طوری هست که کسی رايگان تف بندازه صورت کسی که شما به اصطلاح بخوای براى من مدار رايگان بفرستی ، پس لطفا سفسطه نکن و هرچی تو خصوصى بوده رو اومجا دفن کن که اگه قرار باشه خصوصی با اينجا فرق نداشته باشه خيلى چيزها آشکار ميشه ، در رابطه با ابزار بايد بگم به لطفا استاد حميد اسکوپ سيستمم راه افتاد اهم مترم که ويکتور 88هست و ديگر ابزار که هست الحمد والله نيازى نىست باز تو خصوصی بگم اهمترو بفرست بياد که توی عمومی جوابش رو بگيرم آدم بايد يه خورده مرد صفت باشه اصلا من هيچی بلد نيستم شما استاد ما چطوره ؟؟؟ ناراحت نشيا اما سنتون بزرگه اما عقلتون کوچيک مونده والله

دوشنبه 16 تیر1393 - 1:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان خواهش میکنم این بحثها رو ادامه ندید ^:)^ ^:)^ ^:)^
به جای این حرفها به مدار بچسبید

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 16 تیر1393 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این بهث ها رو نکنیید بیایید تمام فکر و ذهنمون رو بزاریم روی بهبود کردن مدار :-ss
اقا ارش لطف کن یک عکس از مدارت بزار تا با دوستان مشکل شما رو حل کنیم :-BD

دوشنبه 16 تیر1393 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگر استاد حمید و استاد مجتبی نبود ما که اینجا نبودیم من میدونم که چقدر نگه داشتن این سایت و کنترلش سخته و هزینه بردار هم هست پس چرا با این هث ها کاری کنیم که سایت به هم بخوره :YMPRAY:

دوشنبه 16 تیر1393 - 3:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
من مشکلم ایسیهای 7915
داغ میکنن مشکل کجاست
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 16 تیر1393 - 3:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 371 , 372 , 373 , 374 , 375 , 376 , 377 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: danialma و 385 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure