انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 10:17am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 373 , 374 , 375 , 376 , 377 , 378 , 379 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
asadof نوشته است:
hamed نوشته است:
جناب اسدف ممنون از زحمتتون اما متاسفانه تست شما درست نيست اين نحوه تست كردن اشتباهه.

دوست عزیز میشه بگی چطوری خوبه

در تست واقعی باید هدف ثابت باشه و لوپ را حرکت بدیم . :D

:ymapplause: درسته دوست عزیز ولی برای اینکار باید صورتم رو باند پیچی کنم تا فیلمم نیوفته :D اگه فرست بشه چشم اونم تست میکنم ولی فعلا کارم خیلی زیاده :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 16 تیر1393 - 9:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان کدوم قسمت مدار مورد داره وقتی شی نزدیک کویل میبری از تیک تیک شروع میکنه بعد وقتی نزدیکتر میکنی قطع میشه مشکل کجاست
صدا هم ضعیفه

دوشنبه 16 تیر1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

أأأأ چقذه مهمون داريم امشب ،آقايون دم در بده بفرماييد

دوشنبه 16 تیر1393 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

MA-123 نوشته است:
دوستان کدوم قسمت مدار مورد داره وقتی شی نزدیک کویل میبری از تیک تیک شروع میکنه بعد وقتی نزدیکتر میکنی قطع میشه مشکل کجاست
صدا هم ضعیفه

دوست من به احتمال زیاد شما جای دوتا مقاومت 100کیلو رو با 100 اهم بغل آیسی 331 اشتباه زدی اونو یه بار چک کن
شما یه کاری بکن دستگاه رو بیار رو آستانه و میتر رو تنظیم کن تقریبا وسط بمونه بعد یه فلز مسی ویه بار هم فلز آهن بهش نزدیک کن واکنش رو همینجا بیان کن

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 16 تیر1393 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ام آ جان شما پتانسيومتر مولتى ترن بغل 555رو برعکس نصب کرديد

دوشنبه 16 تیر1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ام ا جان همينطوري كه كاوشگر گفت جاي مقاوتها رو اشتباه زدي چك كن

سه شنبه 16 تیر1393 - 12:11am
کاربر فعال
کاربر فعال

از همه دوستان ممنونم الان دستگاه دستم نیست فردا صبح نگاش میکنم نتیجرو میگه بازم ممنون

سه شنبه 16 تیر1393 - 12:18am
مدیر سایت
مدیر سایت

MA-123 نوشته است:
صدا هم ضعیفه

با سلام
ببینید جهت گردش ولومهای تیون و ست موقع روشن کردن دستگاه این مسائل رو داشته ، شما قبل از روشن کرد مدار اول هردوتا ولوم رو به سمت چپ تا آخر بچرخونید و بعد مدار رو روشن کنید ، دراینصورت فقط موقع ورود ولتاژ تک بوقی دارید ، حالا ولوم تیون رو حدود 2/5 شماره به سمت راست بچرخونید تا بوق دستگاه در بیاد حالا ولوم ست رو هم به سمت راست بچرخونید تا دستگاه و حرکت میتر روی آستانه قرار بگیره ؛ دقت کنید زمانی که ولومها تا نصفه باشن مسائلی در ضعیف سنس کردن و تیک تیک کردن دستگاه پیش خواهد آمد ، که البته در یکی از همین تنظیمات ولومها حالت تیک تیک دستگاه میتونه برای تست تفکیک هم استفاده بشه بصورتی که وقتی تیک تیک میکنه طلا رو ببرید جلوی لوپ صدا باید قطع بشه ، باید با چندیت ساعت تست دستگاه بهترین نقاط سنس دستگاه رو با ولومها و شماره ها پیدا کنید .. @};- باید اضافه کنم که سالم بودن و با کیفیت بودن ولومهای 10دور تیون و ست خیلی الزامی هست در این مدار L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 17 تیر1393 - 9:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوستان من دیشب با 12000 سر زمین رفتم و قبل رفتن سر زمین تمام خازن های 220 و 330 و 33 و 100 نانو رو پلی استر 100 ولت جا زدم و خازن 6800 میکرو رو هم از مدار در اوردم بجاش خازن 2200 میکرو 35 ولت جا زدم دلیل این تغییرات هم بخاطر این بود که من یه مدار 12000 دیجیتال دستم اومده بود که همین کار ها رو روی مدارش انجام داده بود و دستگاه خیلی با ثبات و با قدرت داشت کار میکرد بدون اینکه بوق اضافه داشته باشه در کل دیشب دستگاه خیلی داشت با ثبات کار میکرد وقتی که با لوپ 1 در 1 بالانسش کردم یه سینی 30 سانت رو از 2 متر و نیم راحت سنس میکرد و موقع راه رفتن هم تست کردم یه 20 متر که باهاش حرکت کردم همون سینی رو تو 2 متر سنس میکرد یعنی نیم متر متراژ کم شد در صورتی که چند شب پیش که این تغییرات رو انجام نداده بودم تو 20 متر حرکت کردن همون سینی رو تو 1 متر هم سنس نمیکرد پس دوستان این مدار رو باید از نظر ثبات کاریش کنیم که این بهم خوردن بالانس درست بشه من تا یه حدودی تونستم این کار رو انجام بدم و همه تغییرات رو هم اعلام کردم ولی یکی از دوستان هم این مورد رو تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه چون بیشتر دوستان تو خونه دارن تست میکنن مدارشون رو که این کار خیلی اشتباهه وقتی به دل جنگل میزنی و میخوایی کار حرفه ای انجام بدی اونجاست که مشکلات تک تک رو میشه

سه شنبه 17 تیر1393 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوستان من دیشب با 12000 سر زمین رفتم و قبل رفتن سر زمین تمام خازن های 220 و 330 و 33 و 100 نانو رو پلی استر 100 ولت جا زدم و خازن 6800 میکرو رو هم از مدار در اوردم بجاش خازن 2200 میکرو 35 ولت جا زدم دلیل این تغییرات هم بخاطر این بود که من یه مدار 12000 دیجیتال دستم اومده بود که همین کار ها رو روی مدارش انجام داده بود و دستگاه خیلی با ثبات و با قدرت داشت کار میکرد بدون اینکه بوق اضافه داشته باشه در کل دیشب دستگاه خیلی داشت با ثبات کار میکرد وقتی که با لوپ 1 در 1 بالانسش کردم یه سینی 30 سانت رو از 2 متر و نیم راحت سنس میکرد و موقع راه رفتن هم تست کردم یه 20 متر که باهاش حرکت کردم همون سینی رو تو 2 متر سنس میکرد یعنی نیم متر متراژ کم شد در صورتی که چند شب پیش که این تغییرات رو انجام نداده بودم تو 20 متر حرکت کردن همون سینی رو تو 1 متر هم سنس نمیکرد پس دوستان این مدار رو باید از نظر ثبات کاریش کنیم که این بهم خوردن بالانس درست بشه من تا یه حدودی تونستم این کار رو انجام بدم و همه تغییرات رو هم اعلام کردم ولی یکی از دوستان هم این مورد رو تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه چون بیشتر دوستان تو خونه دارن تست میکنن مدارشون رو که این کار خیلی اشتباهه وقتی به دل جنگل میزنی و میخوایی کار حرفه ای انجام بدی اونجاست که مشکلات تک تک رو میشه

مهدی جان میگم یعنی بالانسش به هم میخوره عمق کم میزنه یا چی؟
یعنی با بالانس دوباره یا خاموش روشن کردن این مشکل برطرف میشه؟!

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 373 , 374 , 375 , 376 , 377 , 378 , 379 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 147 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure