نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2014 نوشته است: سلام
دوستان من دیشب با 12000 سر زمین رفتم و قبل رفتن سر زمین تمام خازن های 220 و 330 و 33 و 100 نانو رو پلی استر 100 ولت جا زدم و خازن 6800 میکرو رو هم از مدار در اوردم بجاش خازن 2200 میکرو 35 ولت جا زدم دلیل این تغییرات هم بخاطر این بود که من یه مدار 12000 دیجیتال دستم اومده بود که همین کار ها رو روی مدارش انجام داده بود و دستگاه خیلی با ثبات و با قدرت داشت کار میکرد بدون اینکه بوق اضافه داشته باشه در کل دیشب دستگاه خیلی داشت با ثبات کار میکرد وقتی که با لوپ 1 در 1 بالانسش کردم یه سینی 30 سانت رو از 2 متر و نیم راحت سنس میکرد و موقع راه رفتن هم تست کردم یه 20 متر که باهاش حرکت کردم همون سینی رو تو 2 متر سنس میکرد یعنی نیم متر متراژ کم شد در صورتی که چند شب پیش که این تغییرات رو انجام نداده بودم تو 20 متر حرکت کردن همون سینی رو تو 1 متر هم سنس نمیکرد پس دوستان این مدار رو باید از نظر ثبات کاریش کنیم که این بهم خوردن بالانس درست بشه من تا یه حدودی تونستم این کار رو انجام بدم و همه تغییرات رو هم اعلام کردم ولی یکی از دوستان هم این مورد رو تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه چون بیشتر دوستان تو خونه دارن تست میکنن مدارشون رو که این کار خیلی اشتباهه وقتی به دل جنگل میزنی و میخوایی کار حرفه ای انجام بدی اونجاست که مشکلات تک تک رو میشه مهدی جان فکر کنم با گذاشتن دکمه ریست این مشکل حل میشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:10am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
kavoshgar نوشته است: mehdi 2014 نوشته است: سلام
دوستان من دیشب با 12000 سر زمین رفتم و قبل رفتن سر زمین تمام خازن های 220 و 330 و 33 و 100 نانو رو پلی استر 100 ولت جا زدم و خازن 6800 میکرو رو هم از مدار در اوردم بجاش خازن 2200 میکرو 35 ولت جا زدم دلیل این تغییرات هم بخاطر این بود که من یه مدار 12000 دیجیتال دستم اومده بود که همین کار ها رو روی مدارش انجام داده بود و دستگاه خیلی با ثبات و با قدرت داشت کار میکرد بدون اینکه بوق اضافه داشته باشه در کل دیشب دستگاه خیلی داشت با ثبات کار میکرد وقتی که با لوپ 1 در 1 بالانسش کردم یه سینی 30 سانت رو از 2 متر و نیم راحت سنس میکرد و موقع راه رفتن هم تست کردم یه 20 متر که باهاش حرکت کردم همون سینی رو تو 2 متر سنس میکرد یعنی نیم متر متراژ کم شد در صورتی که چند شب پیش که این تغییرات رو انجام نداده بودم تو 20 متر حرکت کردن همون سینی رو تو 1 متر هم سنس نمیکرد پس دوستان این مدار رو باید از نظر ثبات کاریش کنیم که این بهم خوردن بالانس درست بشه من تا یه حدودی تونستم این کار رو انجام بدم و همه تغییرات رو هم اعلام کردم ولی یکی از دوستان هم این مورد رو تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه چون بیشتر دوستان تو خونه دارن تست میکنن مدارشون رو که این کار خیلی اشتباهه وقتی به دل جنگل میزنی و میخوایی کار حرفه ای انجام بدی اونجاست که مشکلات تک تک رو میشه مهدی جان فکر کنم با گذاشتن دکمه ریست این مشکل حل میشه سلام دوست من جناب کاوشگر عزیز دکمه ریست به کجا وصل میشه؟
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:45am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اقای کاوشگر با دکمه ریست هم مشکل بر طرف نمیشه باید ظرفیت خازن ها رو یه مقدار دس کاری کنیم من دارم همین کار رو انجام میدم یه مقداری مشکل رو برطرف کردم ولی اون جوری که باید باشه نیست یعنی لذت بخش نیست برام در کل نباید بالانس بهم بوخوره دوستانی هم که میگن مدارمون خوبه یا ثبات داره فقط تو خونه نشستن و کار کردن و تست کردن اگه برن بیرون و کار حرفه ای بخوان انجام بدن بعد متوجه مشکلات میشن جاهایی که ذرات زیاد داره و خاک الوده هستش خیلی سخته کار کردن
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:46am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
کاوشگرجان منظورت گذاشتن کليد برای پايه يک و هشت آيسی 709هستش ؟
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:49am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدى جان خواهشا از مدارت که پلى استر استفاده کردی عکس بزار مرسی
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:59am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: کاوشگرجان منظورت گذاشتن کليد برای پايه يک و هشت آيسی 709هستش ؟ بله داداش من شما با این کار مثلا هر 10قدم که برمیدارین یه بارکلید ریست رو میزنین و دیگه افت یا به همخوردگی بالانس ندارین
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 12:10pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
kavoshgar نوشته است: arash99 نوشته است: کاوشگرجان منظورت گذاشتن کليد برای پايه يک و هشت آيسی 709هستش ؟ بله داداش من شما با این کار مثلا هر 10قدم که برمیدارین یه بارکلید ریست رو میزنین و دیگه افت یا به همخوردگی بالانس ندارین من این کلید رو نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداره. دیشب یه مکانی را با تی ال کاوش کردیم، در یه نقطه به اندازه یک ونیم در یکمتربوق زد،یه نقطه شو حفاری کردیم فقط سفال شکسته در اومد،با لوپ 45 و 90 با چهار فرکانس 150- 200-240 -400 تست شد،همه فرکانسها سفال رو مثل فلز در عمق 40 سانتی سنس میکرد. به این نتیجه رسیدم که فرکانس تاثیری در سنس سفال وآجر نداره وتقریبا" همه پالسیها به سفال و آجر حساسیت نشون میدن،حتی لورنز ایکس5و6 که دوسال پیش اونارو داشتم هم همینطور بودند. یه مشکل دیگه اینکه سر زمین و درکاوش واقعی وقتی آستانه را در حداکثر حساسیت تنظیم میکردم با حرکت دادن لوپها به چپ و راست بصورت جارویی صدای مدار درمیومد،مگه اینکه حساسیت رو کم کم میکردم.
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 2:45pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
pouya83 نوشته است: kavoshgar نوشته است: arash99 نوشته است: کاوشگرجان منظورت گذاشتن کليد برای پايه يک و هشت آيسی 709هستش ؟ بله داداش من شما با این کار مثلا هر 10قدم که برمیدارین یه بارکلید ریست رو میزنین و دیگه افت یا به همخوردگی بالانس ندارین من این کلید رو نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداره. دیشب یه مکانی را با تی ال کاوش کردیم، در یه نقطه به اندازه یک ونیم در یکمتربوق زد،یه نقطه شو حفاری کردیم فقط سفال شکسته در اومد،با لوپ 45 و 90 با چهار فرکانس 150- 200-240 -400 تست شد،همه فرکانسها سفال رو مثل فلز در عمق 40 سانتی سنس میکرد. به این نتیجه رسیدم که فرکانس تاثیری در سنس سفال وآجر نداره وتقریبا" همه پالسیها به سفال و آجر حساسیت نشون میدن،حتی لورنز ایکس5و6 که دوسال پیش اونارو داشتم هم همینطور بودند. یه مشکل دیگه اینکه سر زمین و درکاوش واقعی وقتی آستانه را در حداکثر حساسیت تنظیم میکردم با حرکت دادن لوپها به چپ و راست بصورت جارویی صدای مدار درمیومد،مگه اینکه حساسیت رو کم کم میکردم. دوستان : امروز با کویل 60 یه تیر اهن 40 سانتی که تو عمق 90 سانت دفن شده بود رو سنس کردم , و وقتی لوپ رو از سطح زمین بلند میکردم تا ارتفاع 40 سانتی اون نقطه تیر اهن سنس داشتم که جمعا فاصله سنس میشه 1.30 , ولی همون لوپ یه سینی 50 سانتی رو تو هوا تا 2 میزد , جالب اینجا بود که وقتی لوپ رو به ریشه درختا نزدیک میکردم صداش درمیود ضمنا با فاصله دادن 10 سانتی لوپ دستگاه رو تنظیم کردم ولی وقتی لوپ رو روی زمین میزارم صداش درمیاد در اکثر نقاط این تست کردم هیمن بود, راستی کسایکه تو خونه دستگاه رو تست می کنن ؛ من لوپ رو روی بتن حیاط گرفتم صدا میداد
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 4:14pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
دوستان : امروز با کویل 60 یه تیر اهن 40 سانتی که تو عمق 90 سانت دفن شده بود رو سنس کردم , و وقتی لوپ رو از سطح زمین بلند میکردم تا ارتفاع 40 سانتی اون نقطه تیر اهن سنس داشتم که جمعا فاصله سنس میشه 1.30 , ولی همون لوپ یه سینی 50 سانتی رو تو هوا تا 2 میزد , جالب اینجا بود که وقتی لوپ رو به ریشه درختا نزدیک میکردم صداش درمیود ضمنا با فاصله دادن 10 سانتی لوپ دستگاه رو تنظیم کردم ولی وقتی لوپ رو روی زمین میزارم صداش درمیاد در اکثر نقاط این تست کردم هیمن بود, راستی کسایکه تو خونه دستگاه رو تست می کنن ؛ من لوپ رو روی بتن حیاط گرفتم صدا میداد [/quote] آرتین جان شاید آرماتور داشته بتون
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 4:17pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان : امروز با کویل 60 یه تیر اهن 40 سانتی که تو عمق 90 سانت دفن شده بود رو سنس کردم , و وقتی لوپ رو از سطح زمین بلند میکردم تا ارتفاع 40 سانتی اون نقطه تیر اهن سنس داشتم که جمعا فاصله سنس میشه 1.30 , ولی همون لوپ یه سینی 50 سانتی رو تو هوا تا 2 میزد , جالب اینجا بود که وقتی لوپ رو به ریشه درختا نزدیک میکردم صداش درمیود ضمنا با فاصله دادن 10 سانتی لوپ دستگاه رو تنظیم کردم ولی وقتی لوپ رو روی زمین میزارم صداش درمیاد در اکثر نقاط این تست کردم هیمن بود, راستی کسایکه تو خونه دستگاه رو تست می کنن ؛ من لوپ رو روی بتن حیاط گرفتم صدا میداد [/quote] دوست عزیز شما هر دستگاهی از 10 سانتی تنظیم کنید بعد به زمین نزدیک کنید بوق میزنه اگه این طور نبود که دیگه نمی گفتند از 10 سانتی تنظیم کن فقط شاید جی پی ایکس این طور باشه که به زمین نزدیک کنید بوق نزنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 4:58pm |
|
|
|