نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا سجاد ما اومدیم مشکل به هم ریختن ثبات رو حل کنیم ولی اقا اسد هی میگه با مدار من ١ کیلومتر راه برو به هم نمیریزه ما گفتیم باشه اقا اسد مدار شما طلا کارت درست اگه به اساتید اجازه بدی تا مشکل رو ببینن چیه تا کسی میاد پستی میزنه اقا اسد شروع میکنه به تعریف کردن از دستگاهش ما اومدیم مشکل رو حل کنیم نه از خودمون تعریف کنیم
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 9:48pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: اقا اسد من نه کار با مدار شما دارم نه مدار خودم شما هی میایی از مدارت تعریف میکنی باید واقعیت رو قبول کرد مدار دوستان شما خدا رو شکر ثباتش خوبه اگه میشه شما اجازه بدید تا اساتید هم در مورد بهم ریختن ثبات دستگاه دوستان یک نظری بدن ما این جا جمع شدیم تا مشکلات رو حل کنیم بله مدار ما هم تو جایی که ذرات و املاح نداره تا ١٠ کیلومتر هم راه بری به هم نمیریزه شرط اینه که فلزیاب تو جایی که ذرات و املاح زیاد هست ثباتش به هم نریزه دوست عزیز من کجا از مدارم تعریف کردم یا کجا داستان دستگاه زنی رو با چند نفر تعریف کردم سر اخر هم دعوام شد رو تعریف کردم و اینکه اجازه کسی دست ما نیست راحت باشید. و اینکه الان هم من بحث ذرات رو دارم میکنم نه داستان درگیری من با کسی دیگه رو؟ اگه جایی هم ذرات باشه یادستگاه بوق میزنه به عنوان فلز میشناسه یا بوق نمیزنه و عمق کم نمی کنه مگر اینکه شما زیر کابل فشار قوی یا نزدیک جایی کنار دکل باشید مدار ثباتش بهم بریزه ثبات بهم ریختن با ذرات گرفتن این دو تا با هم فرق می فکوله عزیز
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در سه شنبه 17 تیر1393 - 10:02pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 9:56pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
asadof نوشته است: sajadm2296 نوشته است: من اقا اسدكه جواب داديد مشكل از خود مدار هست اصلا ربطي به ولوم تيون وست نداره عزیز اون توضیحات بالا مال شما نبود این در جواب دوست عزیز ی بود که پیام خصوصی داده بود که گفتم عمومی بگم همه استفاده کنند اسد جان بسیار عالی تشکر بابت مطلب بالا درباره تفکیک
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 9:58pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ذرات گرفتن یعنی دستگاه چیزی رو به عنوان فلز بشناسه و سنس کنه نه عمق کم بشه اینو داشته باش و ثبات بهم ریختن هم یعنی دستگاه وقتی ولوم رو تنظیم میکنی دستگاه بی خود از تنظیم خارج بشه شما ولوم رو تنظیم کنید باز بهم بخوره ابی جان من دیگه وارد بحث علمی شما نخواهم شد موفق باشید هر جور راحتید همون کار رو بکنید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 10:00pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
باشه پس مشکل ثبات دستگاه دوستان رو سپردیم به شما به حرف شما که فقط مدار شما درسته مال بقه درست کار نمیکنه این گویو اینم میدان من دوست ندارم واری این بحث ها بشم چون الان من بگم شبه شما میگی روزه باشه همیه حرف های شما درسته و شما استاد همه هستی
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 10:03pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: باشه پس مشکل ثبات دستگاه دوستان رو سپردیم به شما به حرف شما که فقط مدار شما درسته مال بقه درست کار نمیکنه این گویو اینم میدان من دوست ندارم واری این بحث ها بشم چون الان من بگم شبه شما میگی روزه باشه همیه حرف های شما درسته و شما استاد همه هستی نه ابی جان شما ادامه بده من تازه رفتم ساز رو کوکش کردم تا یک ساعت کار دارم ما اگه چیزی هم یاد گرفته باشیم از همین بچه های سایت و مهندس حمید عزیز هستش ببخشید مزاحم شدیم موفق باشید من رفتم ساز بزنم
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 10:06pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof جان ,کبکت خروس میخونه ول کن او ساز رو فعلا , ابی جان من تستهای رو تو باغ خونه انجام دادم , اولش بالانس بهم میخورد و حتی لوپ رو نزدیک ریشه درخت پرتقال میکردم صدا میداد , دوباره بالانس رو دقیقتر انجام دادم مشکلی ظاهرا نداشتم ولی اکثر نقاط بوق میزد , دو جا رو مطئمن هستم که بوق الکی نبود چون خودم قبلا یه تیکه اهن و یه مهره مسی برای تمرین دفن کردم ولی سه جای دیگه هم بوق داشتم که مشکوک میزد باید بررسی بشه , ولی همچنان روی ثابت موندن بالانس شک دارم , فردا تست میکنم ببینم چی میشه ؛ چیزی عجیبی که دیدم اینکه موقعه ای که مدار رو به گردنم اویزونه و لوپ رو برای تست روی خاک استفاده میکردم موقعه ای که دستمو رو بسمت ولوم set برای تنظیم مدار میبردم و با چرخوندن ولوم مدار میرفت تو استانه ؛ ولی استانه کاذب , چون وقتی دستم رو از ولوم set گرفتم استانه بهم میخورد , دوباره دستم رو جعبه مدار نزدیک میکردم مدار ساکت میشد , هیچ قطعه فلزی هم همراهم نبود , علتش چی میتونه باشه ؟
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 10:51pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: خوب دوستان عزیز من اینطور که متوجه شدم اکثر دوستان در تنظیم دقیق دو تا ولوم مشکل اساسی دارند یعنی دقیق و دقیق تنظیم نمیشه. یکی میگه ولوم تیون رو دو دور برو بعد ست رو از اخر بیار اول بعد تیون رو از اول ببر اخر یا ........ اینا اصلا با عقل جور در نمیاد البته از همه عذر میخوام یا اول ولوم تیون رو هشت دور برو بعد ست رو 5 دور برو اصلا همچین کاری درست نیست حالا من روش تنظیم خودم رو میگم توجه اول تلوزیون و کامپیوتر رو خاموش کنید تا مدار گاز نخوره و درست کار کنه بعد شروع کنید اول هر دوتا ولوم رو صفر کنید یعنی ببندید هر دو ولوم به سمت چپ کاملا بسته باشه مدار هیچ بوقی نداشته باشه. حالا یک عدد النگو طلا و یا یک عدد انگشتر طلا توجه کنید فقط طلا حالا فقط ولوم تیون رو یواش یواش باز کنید تا صدای مدار کمی شنیده بشه و عقربه میتر کمی حرکت کته و یه جا ثابت بمونه معمولا از وسط کمی کمتر باشه بهتره بعد النگو طلا رو نزدیک لوپ کنید ببینید عکس العملی داره یا نه؟ که معمولا با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه یا کم میشه. حالا ولوم ست رو کمی زیاد کنید که در این حالت بوق مدار زیاد میشه که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار رو کم کنید باز دوباره تو همون حالت صدای کم و عقربه کمی وسط پایین تر بذارید باز طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز با نزدیک کردن طلا صدای مدار قطع میشه حالا باز همون روال قبل یعنی ولوم ست رو کمی زیاد کنید و ولوم تیون رو کمی کم کنید دوباره طلا رو نزدیک لوپ کنید که باز یه حالتی پیش میاد که اصلا به طلا عکس العملی نداره باز تکرار کنید ولوم ست رو کمی زیاد که جیغ مدار بالا میره که با کم کردن ولوم تیون صدای مدار کم میشه که تو حالت استانه کمی بالاتر مثل روال قبل بذارید این کار رو با حوصله اونقدر تکرار کنید تا رو یه حالتی بیاد که طلا رو سنس کنه وقتی که نزدیک سنس طلا شدید ولوم رو خیلی کم و کم باهاش بازی کنید یعنی ولوم ست رو زیاد و ولوم تیون رو کم کنید تا مثلا یه النگو رو تو 60 سانت بزنه فقط مواظب باشید زیاد ردش نکنید یعنی وقتی که به نقطه سنس طلا تو بهترین حالت رسیدید اگه باز ولوم ست رو زیاد کنید و ولوم تیون رو کم کنید تو استانه بذارید دیگه یواش یواش سنس طلا پایین میاد و دیگه به اخر که نزدیک شدید هیچ فلزی رو سنس نمی کنه. دوستان وقتی که شما نقطعه سنس مثلا النگو رو تو 60 پیدا کردید با هر تنظیمی دیگه بالاتر از 60 نرفت یعنی دیگه دقیق و دقیق هستش برای تمام فلزات ال متال.. این از تنظیم دقیق مدار حالا برای تفکیک هم باز همون روال رو تکرار کنید که فقط اهن رو سنس کنه و طلا رو نگیره و اهن رو تو بالاترین نقطه بگیره ولی طلا سنس نکنه مثلا یه قاشق رو تو 40 دیگه بیشتر نمیزنه و به طلا هم حساس نیست که دیگه تفکیک تنظیمه فکر کنم دیگه کامل گفتم که حتی خود اسیلوسکوپ هم نتونه اینطوری دقیق تنظیم کنه. اکثرا دوستان که تو کاوش متراژ عمق کم میارند فکر کنم مشکل همین تنظیم باشه که دقیق نیست چون من حتی 1 کیلومتر هم برم باز مدارم برد کم نمیزنه انشالله مشکل اکثر دوستان با این روش حل میشه موفق و موید باشید asadof جان , طبق گفته های جنابعالی برای تنظیم مدار , کویل روی زمین بدون فاصله درسته ؟ خوب اگه اینطوریه میشه تو تست های واقعی برای کاوش لوپ رو روی زمین بزاریم و مدار رو ببریم تو استانه ؟ اگه اینکار شدنیه ایا موقع جرکت که لوپ رو از زمین حدود 10 سانت فاصله میدیم بالانس بهم نمیخوره ؟ تشکر
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:05pm |
|
|
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا ارتين دستگاه من وابي همين مشكل داره ما توي قبرستون رفتيم زمين اونجا ذرات زياد داشت همش بالانس دستگاه بهم ميخورد
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:10pm |
|
|
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
اقا اسد ناراحت نشو اقا ابي منظوري نداره من نميگم دستگاه بعدي فقط ثبات نداره همين
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:17pm |
|
|
|