انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:53am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 , 385 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا اسد باز که داری حرف خودت رو میزنی بزار آقا داوود و اقای کاوشگر خودشون نظر بدن ببینن تو خونه مدارشون رو تست کردن یا تو جای خشک یا جایی که ذرات زیاد داره عزیز دل برادر چرا نمیخواهی واقعیت رو قبول کنی \M/ چرا نمیزاری مشکل بچه ها حل بشه :-? نمیدونم مشکل شما چیه :-\ انگار من دارم الکی روزه میخونم من دیگه چیزی نمیگم :((

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
دوستان من و آقا سجاد مدارمون تو جای خشک و بدون ذرات مشکلی نداره و ثباتش 2 میل هم به هم نمیریزه
من با مدار خودم با لوپ 50 با فرکانس 200 یک سینی 15 در 15 رو راحت تو زمین بدون ذرات و املاح و گل پخته و اجر از 2 متر تو خاک میزنه
ما بحثمون در مورد زمین هایی هست که حتی gp 3500 همراهمون بود نمیتونست جواب پس بده که ما با تی ال کاوش کردیم
ما از این مدار بیشتر از این انتظار نداریم ولی میخواهیم کاری کنیم که تو زمین های ذرات دار هم بتونیم راحت کار کنیم
من و اقا سجاد و دوستان دیگه اولین بارمون نیست که مدار میسازیم یا اولین بارمون نیست که سر زمین میریم یا اولین بارمون نیست که بالانس کردن مدار رو ندونیم
من خودم اولین بار که دلتا 3 رو ساختم روی زمین که بردم بوقش یک سره بود ولی با یک سری تغییراتی که تو قسمت دلتا 3 گذاشتم مشکلش حل شد
خوب این مدار رو هم میشه مشکلش رو حل کرد

ابي جان بايد كل مدار عوض بشه تا ذرات روي بالانس مدار تاثير نزاره
بايد از اول موچ ميرايي كويل نمونه بگيري بعد هم نسبت به انواع خاكها انتيگرالش رو بگيري بعد مدار فيدبك و يك تقويت كننده تفاضلي براش طراحي كني يا اگه ديجتالي بشه ماسك براي انواع زمينها طراحي بشه ونرم افزار مقايسه كننده
كلي دنق وفنگ داره
بهتره روي مداراتي كه بيسشون كاملتره و ثبات خوب وحساسيت به طلا بيشتري دارند مثل سند بانك كار كنين و قدرتش رو افزايش بدين
اين مدار از بيس طراحي بدرد نميخوره به همين خاطر من زياد روش تمركز نميكنم
بقول معروف آزموده رو آزمودن خطاست
اين همون sx500 هست من نميدونم شما ازجونش چي ميخواين مثل اينكه به كلاغ بگي مثل كبك بخونه :D

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من و آقا سجاد 2 روز پیش جایی بودیم که هیچ کس فکر نکنم بتونه اونجا بره ما 2 ساعت پیاده روی کردیم تا به محل رسیدیم
یعنی من با این تجربه ای که دارم دارم دروغ میگم ~X(
ما جایی رفتیم که ببینیم این تی ال تو اون قبرستان جواب میده یا نه چون قبلان آقا سجاد به من گفته بود که فکر نکنم تی ال تو اونجا سر بلند بشه من بهش گفتم امکان نداره نفوذش در خاک خوبه
خلاصه ما جایی رو با ردیاب انجمن گرفتیم که تعجب کردیم تو اون همه ذرات جواب داد باز دست آقا حمید درد نکنه بابت ردیاب خوبشون خلاصه تی ال رو سریع بالانس کردیم و روش اومدیم دیدیم بوق داره
بعد از 1.40 سانت یک داس بیرون اومد
ما نگفتیم که تی ال جواب نمیده و نفوذ نداره ولی جاهایی که ذرات زیاده نمیشه مدار رو خوب بالانس کرد و بعد از اینکه بالانسش میکنی باید سریع بیایی روی هدف

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای مهندس عزیز ما به همین قدرشم راضی هستیم
ولی بعضی از دوستان نمیدونم چرا نمیخوان واقعیت رو قبول کنن
من دارم باز روی قسمت فید بکش کار میکنم
از دیروز دیگه اینقدر حشرات ما رو نیش زدن که فقط داریم بدنمون رو خارش میدیم از چند روز دیگه روش کار میکنیم تا این مشکلش رو هم به کمک اساتید آقا حمید و آقا مجتبی و آقا مهدی حلش کنیم ولی دوستان همکاری نمیکنن نمیدونم چرا :-w

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
از دیروز دیگه اینقدر حشرات ما رو نیش زدن که فقط داریم بدنمون رو خارش میدیم از چند روز دیگه روش کار میکنیم تا این مشکلش رو هم به کمک اساتید آقا حمید و آقا مجتبی و آقا مهدی حلش کنیم ولی دوستان همکاری نمیکنن نمیدونم چرا :-w

ابي عزيز ممكن نيست بتونين اين مشكل رو حل كنين عزيز من اين مدار تك سمپل هست اون وقت بايد كل مدار رو از پايه عوض كرد كه اونهم ميشه surf pi ديگه يك مرحله بري بالاترش كه ميشه ....و اين داستان ادامه دارد.......... :D
و خلاصه قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد =)) =)) :D

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
ebi-gold نوشته است:

ابي عزيز ممكن نيست بتونين اين مشكل رو حل كنين عزيز من اين مدار تك سمپل هست اون وقت بايد كل مدار رو از پايه عوض كرد كه اونهم ميشه surf pi ديگه يك مرحله بري بالاترش كه ميشه ....و اين داستان ادامه دارد.......... :D
و خلاصه قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد =)) =)) :D

ببخشید ناصر جان اگه رو مدارات کار نشه و اطلاعات ردو بدل نشه همچنان ما نمیتونیم دستگاه ساخت ایران داشته باشیم و باید از اجنبی ها با قیمت بالا دستگاه بخریم
خدا رو خوش میاد پولمونو بدیم اونا؟
به هرحال باید از پله اول شروع کردو به آخری رسید نمیشه از اولی بپری رو آخری که
من قصد توهین ندارم داداش
من تمام بچه های انجمن رو دوس دارم (حتی شما دوست عزیز) :D

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز
براي يك مدار خوب بايد تيمي كار كرد
همانطور كه من ردياب طراحي كردم الان هم اساتيد ديگري تستش ميكنند تا بهترين حالتهاي ممكن مشخص بشه بعد تغييرات براي اپراتوري بهتر بهش اعمال بشه و بيرون داده بشه :YMPEACE:
متاسفانه هيچ كدوم از دوستان همكاري نميكنند وگرنه من همين الان تا 90 درصد mdl رو ميتونم به صورت شماتيك پياده كنم وبرنامه اش رو هم بنويسم
وقتي مهندس حميد ومهندس مهدي خودشون رو با هر بهونه اي كشيدند كنار :-? انتظار داري من خودم به تنهايي چه كمكي بكنم :|

چهارشنبه 17 تیر1393 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
دوست عزيز
براي يك مدار خوب بايد تيمي كار كرد
همانطور كه من ردياب طراحي كردم الان هم اساتيد ديگري تستش ميكنند تا بهترين حالتهاي ممكن مشخص بشه بعد تغييرات براي اپراتوري بهتر بهش اعمال بشه و بيرون داده بشه :YMPEACE:
متاسفانه هيچ كدوم از دوستان همكاري نميكنند وگرنه من همين الان تا 90 درصد mdl رو ميتونم به صورت شماتيك پياده كنم وبرنامه اش رو هم بنويسم
وقتي مهندس حميد ومهندس مهدي خودشون رو با هر بهونه اي كشيدند كنار :-? انتظار داري من خودم به تنهايي چه كمكي بكنم :|

ناصر جان عزیز من ناراحت نشیا ولی زبون شما کمی تنده
درسته رک بود خوبه ولی نه همه جا
حرف شما هم درسته که باید به صورت تیمی کار کرد
ولی وقتی استاد مجتبی و استاد حمید و دیگر استادها از دست بعضی از کاربرای انجمن ناراحت هستن باید بهشون حق داد
بخدا وقتی میبینم کاربرا با هم دعوا میکنن که کی بیشتر از علم الکترونیک بیشتر بلده و استاده ناراحت میشمو پیش خودم میگم این باید تمدن ما ایرانیا باشه؟
ایرانی که بهترین تمدن دنیا رو داشت
ایرانیا بخاطر علمشون تو دنیا اولن ولی امکانات ندارن
اگه دقت کنی بیشتر شرکتهای بزرگ جهانو موفقیتهای بزرگ دنیا یه ایرانی توش دست داشته
پس به ایرانی بودنمون افتخار کنیمو بیاید تا انجمنی بسازیم که فضای دوستانه داشته باشد
(منظورم همین انجمن بود نه یه انجمن دیگه :D )

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

چهارشنبه 17 تیر1393 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز
حرفو حديث زيادبلد بودن از الكترونيك و اينكه كي استاده و كي واقعا چيزي حالي ميشه همش پوچ و بيمعناست
مهم اينه كه فلزيابي طراحي كني وبسازي كه در كاوش واقعي بدرد بخوره وتوان مقابله با سيستمهاي حرفه اي خارجي رو داشته باشه
چون من خودم يك كاوشگر هستم وتعداد حفاريهايي كه كرده ايم ازبيشتر افراد انجمن زياده
به همين خاطر دلم براي دوستان كاوشگري كه مدارات مزخرف موجود در نت رو ميسازند ميسوزه :-w و كلي هزينه هم تو دستشون ميمونه
بايد چاره اي انديشيد كه اين وظيفه مهندس حميد هست كه مسئول اين انجمن هستند نه وظيفه بنده وامثال من :D
به نظرمن اگه مهندس حميد همت كنند و دستگاه vahid vxm رو كه همون لورنزه ودست مهندس مهدي هست رو مهندسي معكوس كنند يا همين دستگاه تركيه رو يا همين mdl رو مشكل اكثر دوستان در انجمن حل ميشه
منو بقيه افرد هم در الكترونيك كمك ميكنيم :YMPEACE:

چهارشنبه 17 تیر1393 - 1:33am
مدیر کل
مدیر کل

جناب ناصر باز هم شما وارد این مسخره بازیها شدی؟! اینجوری کار تیمی انجام میدی؟ برادر من بنده کجا در مسیر این مدار فعالیت ویژه ای داشتم که حالا بخوام کنار بکشم؟ استاد مهدی هم که ظاهرا دوستان میگن ناخوش هستن! حالا ما هیچ ؛ شما که فعال هستی مثلا داری چکار میکنی؟ توی هر تاپیکی تشریف میاری یه ایده مضحک و فضایی و غیر عملی میدی و میری! تا حالا یک مدار هم توی این یک سال نشده ما ببینیم شما مطرح کرده باشی و راه افتاده باشه! امثال شما رو که دیگه همه میشناسن حالا هی بیا این حرفا رو تکرار کن تا بیشتر از این مسخره خاص و عام بشی!
بنده در یک حدی وظیفه داشتم و در حد توانم انجام دادم. خوشبختانه اگر مداری هم معرفی کردم همیشه راه افتاده و با کمترین دردسر هم ازش جواب گرفته شده! شما هم نمیتونی هر وقت توی کار خودت کم میاری از امثال من مایه بذاری! نه به اون ادعاهای فضایی که من در خواب هم تصورش رو نمیکنم و نه به این تعیین تکلیفها و التماس های غیر مستقیم!
اینجور بحثها رو هم دیگه ادامه نده چون کاسه صبر من واقعا داره لبریز میشه و دفعه دیگه بدون تذکر اخراجت میکنم و حتی اجازه نمیدم با هیچ آیدی دیگری وارد انجمن بشی! این چیزیه که خیلی از دوستان در خصوصی هم از من درخواست کردن! حالا اگر میتونی نحوه حضورت رو اصلاح کن وگرنه اجازه نمیدم بیش از این مسخره بازی در بیاری و یک جماعتی رو هم بدنبال خودت بکشونی!

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 379 , 380 , 381 , 382 , 383 , 384 , 385 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 411 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure