انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:01am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 380 , 381 , 382 , 383 , 384 , 385 , 386 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب ناصر باز هم شما وارد این مسخره بازیها شدی؟! اینجوری کار تیمی انجام میدی؟ برادر من بنده کجا در مسیر این مدار فعالیت ویژه ای داشتم که حالا بخوام کنار بکشم؟ استاد مهدی هم که ظاهرا دوستان میگن ناخوش هستن! حالا ما هیچ ؛ شما که فعال هستی مثلا داری چکار میکنی؟ توی هر تاپیکی تشریف میاری یه ایده مضحک و فضایی و غیر عملی میدی و میری! تا حالا یک مدار هم توی این یک سال نشده ما ببینیم شما مطرح کرده باشی و راه افتاده باشه! امثال شما رو که دیگه همه میشناسن حالا هی بیا این حرفا رو تکرار کن تا بیشتر از این مسخره خاص و عام بشی!
بنده در یک حدی وظیفه داشتم و در حد توانم انجام دادم. خوشبختانه اگر مداری هم معرفی کردم همیشه راه افتاده و با کمترین دردسر هم ازش جواب گرفته شده! شما هم نمیتونی هر وقت توی کار خودت کم میاری از امثال من مایه بذاری! نه به اون ادعاهای فضایی که من در خواب هم تصورش رو نمیکنم و نه به این تعیین تکلیفها و التماس های غیر مستقیم!
اینجور بحثها رو هم دیگه ادامه نده چون کاسه صبر من واقعا داره لبریز میشه و دفعه دیگه بدون تذکر اخراجت میکنم و حتی اجازه نمیدم با هیچ آیدی دیگری وارد انجمن بشی! این چیزیه که خیلی از دوستان در خصوصی هم از من درخواست کردن! حالا اگر میتونی نحوه حضورت رو اصلاح کن وگرنه اجازه نمیدم بیش از این مسخره بازی در بیاری و یک جماعتی رو هم بدنبال خودت بکشونی!

با آرزوی سلامتی برای مهدی جان ایشالا که زود خوب شه
این آرزوی قلبی تمام بچه های انجمنه

استاد حمید در اینکه شما آدم گلی هستی و تمام بچه های انجمن هم قبولت دارن شکی نیست
شما بی منت داری به ما چیزایی رو یاد میدی که ما بلد نیستیم پس شما استاد مایی و احترام به استاد همیشه واجبه
استاد خیلی ار دوستان از جمله خودم این مدار رو درست کردیم که با مشکل مواجه شدیم
اگه یه وقت بزارید برا این مدار تا به جواب خوبی برسیم من و بقیه بچه هایی که این مدار رو درست کردن به کمک شما و بقیه اساتید نیاز داریم
همچنین از جناب kavoshgar تشکر میکنم که تو خصوصی من رو راهنمایی میکنند

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

چهارشنبه 18 تیر1393 - 4:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوستان این چند صفحه چه خبر شده؟ چرا همش حرف از بهم ریختن بالانس دستگاه میزنید خب این دستگاه انالوگه و تا همین مقدار هم که داره کار میکنه عالی و این بهم ریختن بالانس چیز طبیعی تو مدار انالوگ برای من هم بهم میخوره ولی نه در اون حدی که نشه باهاش کار کرد اگه شما تو منطقه ای هستین که ذرات زیاد داره به هیچ عنوان نمیتونید با این دستگاه کار حرفه ای انجام بدین چون اگه لوپ رو تو خاک ذرات دار بالانس کنید و بعد یه 20 متر با لوپ حرکت کنید بالانس بهم میخوره ولی نه در اون حدی که نشه کار کرد فک نکنم دستگاهی باشه که تو زمین های رطوبت و ذرات دار بتونه راحت کار کنه این برای همه ثابت شده پس چرا دارین بهث میکنید سر این جریان

چهارشنبه 18 تیر1393 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

توجه توجه. به اطلاع دوستان عزیز می رسانم فعلا از ایران میکرو خرید نداشته باشید الان من چند روزه سفارش دادم پول به حساب ریختم ولی کسی جواب تلفن رو نمی ده :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 18 تیر1393 - 1:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستای عزیزم. خسته نباشید... ~O)
من مدار را کامل کردم سنس خوبی داره ولی وقتی مدار را روی آستانه تنظیم میکنم هی کوچلو کوچلو تیک تیک میکنه یا وقتی فلزی را سنس میکنم مثلا سینی را ثابت روی لوپ نگه میدارم صدای بوق کم و زیاد میشه. منو یاد گذشته انداخته که متور براوووو داشتم :D ... یادمه توی یکی از پست ها دوستی در مورد این مشکل توضیح داده بود ولی پیداش نکردم لطفا راهنمایی کنید :ymcowboy: :D

چهارشنبه 18 تیر1393 - 1:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام دوستان ، من ديروز با كويل 60 سانتي يه سيني گرد استيل 50 سانتي رو از 2.20سنس داشتم صداي بيزر بصورت تيك تيك و با كم كردن فاصله تا 2 صداي بيزر يكسره بود البته كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، الان دسته رو به كويل وصل كردم و مدار گذاشتم تو گردنم ، براي بالانس كردن مدار فاصله لوپ از زمين هم 10 سانته ، خوب مشكلم از اينجا به بعد كه تو تست ها من رنج ولوم ها رو كه بيشترين برد رو داشت ياداشت كردم براي تست روي خاك اول ولومها رو روي اندازه مورد نظر يعني ست 3.98 و تيون 2.20 ميزارم دستگاه رو روشن ميكنم ، ولي صدا بيزر يكسره و عقربه ميتر چسبيده به اخر كه با كم كردن تيون اون رو ميارم تو استانه ، روي زمين سرچ ميكنم بهم ريختگي بالانس فعلا ندارم اما وقتي لوپ رو بسمت ديش ميكنم حداكثر از فاصله 1 متري ديش رو سنس ميكنه ، چرا فاصله سنس كم شده؟ جريان چيه :-? ، كلا بعد از اينكه ما بالاترين رنج ولومها رو براي سنس تو هوا بدست اورديم براي بالانس دستگاه رو روي خاك چطور انجام بديم؟ ضمنا من تو مدار اون سه تا مولتي ترن 100 كيلو كه براي تفكيك هست رو با يه كليد سلكتوري كه حالت اول براي allmetal و دومي براي مس ، سومي براي طلا و چهرمي حالت هم براي نقره هست رو هم نصب كردم ، دوستانيكه از تفكيك مدار استفاده ميكنن ، حداكثر برد تفكيك چقدره ؟ و چقدر برد دستگاه در حالت تفكيك از حالت ال متال كه براي سرچ استفاده ميكنيم كم ميشه ؟ تشكر

چهارشنبه 18 تیر1393 - 2:15pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ارتین نوشته است:
سلام دوستان ، من ديروز با كويل 60 سانتي يه سيني گرد استيل 50 سانتي رو از 2.20سنس داشتم صداي بيزر بصورت تيك تيك و با كم كردن فاصله تا 2 صداي بيزر يكسره بود البته كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، الان دسته رو به كويل وصل كردم و مدار گذاشتم تو گردنم ، براي بالانس كردن مدار فاصله لوپ از زمين هم 10 سانته ، خوب مشكلم از اينجا به بعد كه تو تست ها من رنج ولوم ها رو كه بيشترين برد رو داشت ياداشت كردم براي تست روي خاك اول ولومها رو روي اندازه مورد نظر يعني ست 3.98 و تيون 2.20 ميزارم دستگاه رو روشن ميكنم ، ولي صدا بيزر يكسره و عقربه ميتر چسبيده به اخر كه با كم كردن تيون اون رو ميارم تو استانه ، روي زمين سرچ ميكنم بهم ريختگي بالانس فعلا ندارم اما وقتي لوپ رو بسمت ديش ميكنم حداكثر از فاصله 1 متري ديش رو سنس ميكنه ، چرا فاصله سنس كم شده؟ جريان چيه :-? ، كلا بعد از اينكه ما بالاترين رنج ولومها رو براي سنس تو هوا بدست اورديم براي بالانس دستگاه رو روي خاك چطور انجام بديم؟ ضمنا من تو مدار اون سه تا مولتي ترن 100 كيلو كه براي تفكيك هست رو با يه كليد سلكتوري كه حالت اول براي allmetal و دومي براي مس ، سومي براي طلا و چهرمي حالت هم براي نقره هست رو هم نصب كردم ، دوستانيكه از تفكيك مدار استفاده ميكنن ، حداكثر برد تفكيك چقدره ؟ و چقدر برد دستگاه در حالت تفكيك از حالت ال متال كه براي سرچ استفاده ميكنيم كم ميشه ؟ تشكر

كسي نبود جوابمو رو بده YMWHISTLE

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:

آرتین جان این به خاطر اینه که محیط شما کاملا به ذرات بیش از حد آلوده هستش
حتما توی محیط شما اگه حفاری بشه توی 1متر الی 2 متر به یک گل سبز یا سیاه رنگ خواهید رسید که دیگه اینو نمیشه کاریش کرد

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kavoshgar نوشته است:
ارتین نوشته است:

آرتین جان این به خاطر اینه که محیط شما کاملا به ذرات بیش از حد آلوده هستش
حتما توی محیط شما اگه حفاری بشه توی 1متر الی 2 متر به یک گل سبز یا سیاه رنگ خواهید رسید که دیگه اینو نمیشه کاریش کرد

كاوشگر جان ، خاك منطقه ما كلا يه دست ، اين از خاكهاي كه از كندن چاه روي زمين بود ميگم ، ولا ذرات رو ديگه نميدونم :-?

چهارشنبه 18 تیر1393 - 4:14pm
مدیر سایت
مدیر سایت

موقعه اي كه اون رو بالانس كرديم رو زمين ، حالا لوپ رو بصورت افق بگيريم با يه شي اهني مثل بيل برد دستگاه رو تست كنيم ببينم تو چه فاصله اي سنس داريم و اگه ازش 20 % كم كنيم اون ميشه عمق نفوذ تو خاك ، دوستان ميشه براي اينكه بفهميم مقدار عمق زني دستگاه بعد از بالانس چقدره از اين روش استفاده كرد ؟ اين بخاطر اين گفتم كه شايد اون قسمت از زميني كه ما داريم روش دستگاه رو بالانس ميكنيم داراي ذرات يا فلز باشه ما بي خبر باشيم :-?

چهارشنبه 18 تیر1393 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
موقعه اي كه اون رو بالانس كرديم رو زمين ، حالا لوپ رو بصورت افق بگيريم با يه شي اهني مثل بيل برد دستگاه رو تست كنيم ببينم تو چه فاصله اي سنس داريم و اگه ازش 20 % كم كنيم اون ميشه عمق نفوذ تو خاك ، دوستان ميشه براي اينكه بفهميم مقدار عمق زني دستگاه بعد از بالانس چقدره از اين روش استفاده كرد ؟ اين بخاطر اين گفتم كه شايد اون قسمت از زميني كه ما داريم روش دستگاه رو بالانس ميكنيم داراي ذرات يا فلز باشه ما بي خبر باشيم :-?

بله میشه به این روش هم عمل کرد

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 18 تیر1393 - 5:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 380 , 381 , 382 , 383 , 384 , 385 , 386 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 441 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure