انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:52am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 382 , 383 , 384 , 385 , 386 , 387 , 388 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
دوستان اگه این طور باشه باید مدار جناب کاوشگر و اقا داوود هم این مشکل رو داشته باشه و لی نداره ولی باز از خودشون خواهش میکنم اگه مدارشون همچین مشکلی رو داره یا نداره بیان اعلام کنند :ymhug:

با درود
منم مشکل به هم خوردن آستانه داشتم خصوصا در هوای گرم ، که بعد از تعویض خازن 10میکروی بغل 398 و جا زدن یه خازن با کیفیت بجای اون دیگه دست به ولوم نمیزنم ، حتی عقربه میتر رو با این که حساسیتشم با پتانسیومتر 500 تا ته زیاد کردم ، رو هر عددی فیکسش میکنم مثل بچه آدم بعد از سنس فلز دوباره میره سر جاش وامیسته.
توی تست های بیرون هم به آجر و باقیمانده های ذغال و اجاق چوپونها عکس العمل نشون میده

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

چهارشنبه 18 تیر1393 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برا منم همین طور بوده آقا داوود ولی فرکانس رو که روی 280 گذاشته بودم یه کم بوقهای الکی برا این زغالها حذف شده بود
مثلا از روش که رد میشدی بوق میزد ولی روش ثابت نگه میداشتی بوق نمیزد از اینجا متوجه میشدم که به زغال یا آت آشغاله

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 18 تیر1393 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
اقا کاوشگر عزیز.من تمام پست ها رو خوندم. اون مداری که شما ارائه کردین با مداری که مدیر سایت گذاشته کدومشون و اماده کنیم.با کدومشون بهتر جواب میگیریم.ممنون میشم از راهنمایتون واقعا بچه های این سایت دارن زحمت میکشن واقعا بدون ریا بهمدیگه کمک می کنن

تو مداری که من گذاشتم و سه تا رگلاتور داره ثبات کمی بهتر هسنش

سه تا رگولاتور با یدونه هیچ فرقی تو ثبات نداره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 18 تیر1393 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من امروز مدارم رو تو زمین بدون ذرات تست کردم در حین حرکت عمقش کم نمیشد حتی ١ میل در ضمن فرکانس مدارم رو این دفعه روی ٣٠٠ گذاشتم که یک قوطی لحیم رو تو خاک از ٧٠ سانت سنس کرد و یک میخ بزرگ رو تو خاک از ۴۵ سانت سنس کرد

چهارشنبه 18 تیر1393 - 9:43pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اقا من ديگه ديونه شدددددددددم ~X( ، مدار رو روي زمين گذاشتم ، كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، حداكثر برد رو هم براي مدارم بدست اوردم ، ولي وقتي دستم رو بسمت جعبه مدار ميبرم صدا بيزر بلند ميشه و ميتر ميره اخر ، به همين دليل وقتي جعبه مدار رو ميزارم رو گردنم بالانس بهم ميرزه و دوباره بايد بالانس كنم و برد ي كه قبل از دست زدن بهش گرفتم 2.20 اينار ميشه 1.20 ، اين ديگه چه صيغه اي خداااااااااا :((

چهارشنبه 18 تیر1393 - 10:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین جان یک بار مدارتون رو چک کنید ببینید سیمی که از مدار به لوپ وصل میشه از چه جنسیه یا جایی اتصال نداره

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
اقا من ديگه ديونه شدددددددددم ~X( ، مدار رو روي زمين گذاشتم ، كويل رو از يه درخت اويزون كردم ، حداكثر برد رو هم براي مدارم بدست اوردم ، ولي وقتي دستم رو بسمت جعبه مدار ميبرم صدا بيزر بلند ميشه و ميتر ميره اخر ، به همين دليل وقتي جعبه مدار رو ميزارم رو گردنم بالانس بهم ميرزه و دوباره بايد بالانس كنم و برد ي كه قبل از دست زدن بهش گرفتم 2.20 اينار ميشه 1.20 ، اين ديگه چه صيغه اي خداااااااااا :((

آرتین جان این همون مشکلیه که من خیلی وقت پیش و قبل از همه بهش اشاره کردم. ولی هرچه پرسیدم کمتر کسی توجه کرد. =(( فقط یه بار آقا هدایتی گفت میتونه از مقاومتای اطراف 331 باشه که ایراد پیدا کرده. ولی واقعیتش باید چیز دیگه ای باشه چون یه بورد دیگه از اول ساختم دقیقتر و با خازنای شاید قدری بهتر ولی مشکل پابرجاست. اگر از دست نویز نگیره قدرتش عالیه. ظاهراً دوستانی هم که میدونن تمایلی به رسوندن این فوتای نهایی ندارن. :( به هرحال دستگاه همه که اینطوری نیست. پس باید نکته ای در کار باشه.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
ارتین جان یک بار مدارتون رو چک کنید ببینید سیمی که از مدار به لوپ وصل میشه از چه جنسیه یا جایی اتصال نداره

ابي جان كم كم دارم بيخيال اين 12000 ميشم ، نه بابا سيم مشكلي نداره ، مشكل جديد هم اينكه ولوم تيون رو تو بهترين حالت برد تنظيم كردم بفرض شد 1.10 ، بعد از اينكه مدار رو خاموش كردم بمدت 10 دقيقه يا بيشتر ، با روشن كردن مدار بالانس بهم ميرزه و ولوم رو بياد بيارم روي 1.50 اگه كم كم كمش كنم بيارم روي 1.10 سنس ندارم ولي از 1.50 ميارم روي 1.40 مدار ساكت ميشه و دوباره گاز ميده دوباره ميارم روي 1.30 بايد صبر كنم مدار گاز بخوره كه بيارم به 1.20 و همينطور 1.10 ، وقتي به اينحالت رسيد تازه دردسر شروع ميشه ، جعبه مدار بدستم حساسه :(

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارتین یک چیزه دیگه رو فراموش کردم بگم ایسی ٧٠٩ شما فلزیه یا پلاستیک ایسی ٧٠٩ رو پلاستیک از مارک ua استفاده کن و bu508 رو هم پلاستیکی که اخرش af نوشته استفاده کن

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:43pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
اقا ارتین یک چیزه دیگه رو فراموش کردم بگم ایسی ٧٠٩ شما فلزیه یا پلاستیک ایسی ٧٠٩ رو پلاستیک از مارک ua استفاده کن و bu508 رو هم پلاستیکی که اخرش af نوشته استفاده کن

709 فلزيه ،پلاستيكي ندارم بجاي bu508 از 48a استفاده كردم

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 382 , 383 , 384 , 385 , 386 , 387 , 388 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 405 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure