نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: asadof عزیز این صحبت شما درست نیست! تجربه توی این انجمن ثابت کرده که اتفاقا فروشنده ها وقت بیشتری توی انجمن صرف میکنن و پستها رو میخونن و نکات رو در میارن و استفاده میکنن چون ظاهرا بدلیل سودجویی انگیزه بیشتری دارن! پس ذکر نکردن دقیق و یک جای نکات بیشتر به بندگان خدایی که قصد استفاده شخصی دارن لطمه میزنه تا به فروشندگان! پس اگر نکاتی باقی مونده خواهشا اشاره کنین چون دوستان مرتب شکایت میکنن که مدارشون مشکل داره!!! مهندس جان من از شما عذر خوایی میکنم به خاطر همین حرفم والا من که همین مشکل گاز خوردن رو داشتم از چند تا دوستان خواستم فقط عکس مدارشون بذاره تا یه مساله برام روشن بشه تا من مشکل رو حل کنم ولی جواب سر بالا دادن حتی بهشون گفتم این مشکل رو دارم غافل از اینکه این مشکل برای خودشون هم پیش میاد من یک شب فقط به خاطر همین مورد نخوابیدم تا حل کردم.خدا وکیلی شما باشید چیکار میکنید.اگه میخوایی رمز کاربری رو بدم پستهای منو نگاه کن جواب دوستان رو در مقابل خواسته من که فقط یه عکس بود ببین خودت باشی چیکار میکنی همون هایی که خیلی دارن ادعا میکنن اول مدارشون سنس نداشت راه انداختم بعد سنسش ضعیف بود. جریان رو گفتم. الان دارن ادعا میکنند به همین ماه رمضان هر چی گفتم واقیعیت داره ولی دیگه ادعا نکردم الان هم پشیمون شدم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 5:48pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: ابی جان , دوستان مدت زیادی در تلاش بودن واسه داشتن یه نقطه زن , خوب الان هم فصل کاوشه , بعضی دوستان رفتن پی کاوش بعضی هم مثل من دارن با مدارشون سر و کله میزنن برای بدست اوردن رنج قوی ولوم ها برای برد بالا و یا بالانس دستگاه , ظاهرا مدارم درست شدنی نیست , سیم های پنل جلوی دستگاه رو از سیمهای شیلد دار استفاده کردم و ولوم ها رو هم عوض کردم ولی فرقی نکرد همچنان داره گاز میخوره و دستمو به قسمت ترازیستور پائینی کنا 508 نزدیک می کنم بالانس بهم میخوره و بیزر صدا میده , دوستان کسی نمیدونه مورد چیه ؟ تشکر آرتین جان منم دستگاهم مثل شما خیلی نویز میگرفت بورد دوم هم زدم مشکل پابر جا بود تا کشف کردم ایراد بر میگرده به نوع کابل تغذیه. چون دو مغزی با شیلد بود. و همون شیلدش نویزیش کرده بود. اصلاً نمیذاشت دستو نزدیک باکس کنم.با تعویض کابل 90% نویز رفت. الآن فقط وقتی رو نقطه بحرانی تنظیم میکنم ولوم ست به دست واکنش نشون میده. که اونم تازه الآن فکر کنم فهمیدم علتش چیه. فعلاً یه بازنگری در کابل تغذیت بکن.
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 5:51pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: حمید نوشته است: asadof عزیز این صحبت شما درست نیست! تجربه توی این انجمن ثابت کرده که اتفاقا فروشنده ها وقت بیشتری توی انجمن صرف میکنن و پستها رو میخونن و نکات رو در میارن و استفاده میکنن چون ظاهرا بدلیل سودجویی انگیزه بیشتری دارن! پس ذکر نکردن دقیق و یک جای نکات بیشتر به بندگان خدایی که قصد استفاده شخصی دارن لطمه میزنه تا به فروشندگان! پس اگر نکاتی باقی مونده خواهشا اشاره کنین چون دوستان مرتب شکایت میکنن که مدارشون مشکل داره!!! مهندس جان من از شما عذر خوایی میکنم به خاطر همین حرفم والا من که همین مشکل گاز خوردن رو داشتم از چند تا دوستان خواستم فقط عکس مدارشون بذاره تا یه مساله برام روشن بشه تا من مشکل رو حل کنم ولی جواب سر بالا دادن حتی بهشون گفتم این مشکل رو دارم غافل از اینکه این مشکل برای خودشون هم پیش میاد من یک شب فقط به خاطر همین مورد نخوابیدم تا حل کردم.خدا وکیلی شما باشید چیکار میکنید.اگه میخوایی رمز کاربری رو بدم پستهای منو نگاه کن جواب دوستان رو در مقابل خواسته من که فقط یه عکس بود ببین خودت باشی چیکار میکنی همون هایی که خیلی دارن ادعا میکنن اول مدارشون سنس نداشت راه انداختم بعد سنسش ضعیف بود. جریان رو گفتم. الان دارن ادعا میکنند به همین ماه رمضان هر چی گفتم واقیعیت داره ولی دیگه ادعا نکردم الان هم پشیمون شدم اسدف جان من که مطمئنم جزو اونا نبودم. درسته؟ پس چرا هرچی پرسیدم بابا من نویز دارم و..... یا هرچی خودمو کشتم که یه مسلمون فرکانسو با لوپ وبیلوپ هم از روی 555 هم سر لوپ بگیره ماشا لله فقط سکوت دریافت کردم؟
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 5:58pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mahmood51 نوشته است: asadof نوشته است: حمید نوشته است: asadof عزیز این صحبت شما درست نیست! تجربه توی این انجمن ثابت کرده که اتفاقا فروشنده ها وقت بیشتری توی انجمن صرف میکنن و پستها رو میخونن و نکات رو در میارن و استفاده میکنن چون ظاهرا بدلیل سودجویی انگیزه بیشتری دارن! پس ذکر نکردن دقیق و یک جای نکات بیشتر به بندگان خدایی که قصد استفاده شخصی دارن لطمه میزنه تا به فروشندگان! پس اگر نکاتی باقی مونده خواهشا اشاره کنین چون دوستان مرتب شکایت میکنن که مدارشون مشکل داره!!! مهندس جان من از شما عذر خوایی میکنم به خاطر همین حرفم والا من که همین مشکل گاز خوردن رو داشتم از چند تا دوستان خواستم فقط عکس مدارشون بذاره تا یه مساله برام روشن بشه تا من مشکل رو حل کنم ولی جواب سر بالا دادن حتی بهشون گفتم این مشکل رو دارم غافل از اینکه این مشکل برای خودشون هم پیش میاد من یک شب فقط به خاطر همین مورد نخوابیدم تا حل کردم.خدا وکیلی شما باشید چیکار میکنید.اگه میخوایی رمز کاربری رو بدم پستهای منو نگاه کن جواب دوستان رو در مقابل خواسته من که فقط یه عکس بود ببین خودت باشی چیکار میکنی همون هایی که خیلی دارن ادعا میکنن اول مدارشون سنس نداشت راه انداختم بعد سنسش ضعیف بود. جریان رو گفتم. الان دارن ادعا میکنند به همین ماه رمضان هر چی گفتم واقیعیت داره ولی دیگه ادعا نکردم الان هم پشیمون شدم اسدف جان من که مطمئنم جزو اونا نبودم. درسته؟ پس چرا هرچی پرسیدم بابا من نویز دارم و..... یا هرچی خودمو کشتم که یه مسلمون فرکانسو با لوپ وبیلوپ هم از روی 555 هم سر لوپ بگیره ماشا لله فقط سکوت دریافت کردم؟ mahmood51 جان , با همون کابل تغذیه داشت کار میکرد یه دفعه همی چی ریخت بهم , دیگه حسی مثل سابق به این مدار ندارم از اون موقع که ساختمش فکر نکنم روزی 4 ساعت هم خوابیده باشم , تمام ای سی ها رو هم عوض کردم مشکل گاز خوردن همچنان هست , اصلا گاز ولش , من هنوز برام سواله که چرا ست روی صفره , تیون زیر 1 صدای بیزر میاد , ضمنا من دوتا برد زدم با دو سری قطعات , روی هردوشون تیون زیر 1 بیزر صدا میده تا شب هم عکسهای مدار رو میزارم شاید درست شد
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 6:35pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
محمد جان من با شما مشکلی ندارم فقط سه نفر هستند که کارشون گیره از خود راضی هستند. هیچ اطلاعتی هم نمی دند همش داستان تعریف میکنندمن با کسی مشکلی ندارم فقط سه نفر مهندس حمید خوب اونا رو میشناسه.فعلا سر همین مشکل دارن فروش شون متوقف شده http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=9c65f6fb7783370d9728c0f15e7dea83
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 6:47pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که مشکل گاز خودن با لوپ دارن یه فیلم مثل من بذارن ببینم چقدر حاده
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 6:50pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام
اینجا چه خبره میدان جنگه؟ بابا این مدار انقدر ساده هستش که نیاز به این همه پست زدن و دعوا و دلخوری نداره این دوستانی که این همه تو کار وارد هستن یه اسکوپ بخرن و خودشون رو خلاص کنن دیگه - من تعجب میکنم چرا خیلی از دوستان درگیر ساخت این مدار هستن من که ساختم کارش هم تموم شد الان دارم مدار 12 رگلاتوره رو درست میکنم بخدا اگه یه مقدار از الکترونیک سر رشته داشته باشین همه مشکلات رو خودتون حل میکنید دوستانی که مدارشون مشکل داره بهتره یه مقدار دقیق تر چک کنن فیبر مدار چاپی رو با قطعات رو این جزو ساده ترین مدار فلزیابه اگه کسی این مدار رو نتونه راه بندازه بهتره این کار رو هم ببوسه بزار کنار معذرت میخوام رک حرف زدم چون میبنم هم وقت یه سری از افراد گرفته میشه بابت راهنمایی کردن ولی باز مشکل پا برجاست و هم کلی دارن دوستان پست میزنن خیلی برام جای تعجبه که بچه های این سایت گیر یه مدار ساده انالوگ هستن برین تو سایت های دیگه ببینید بچه ها دارن رو چه مداراتی کار میکنن بعد ماها همش به هم میپریم سر یه مدار ساده که اون چنان هم دلچسب نیست برای کار حرفه ای
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 8:45pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2014 نوشته است: سلام
اینجا چه خبره میدان جنگه؟ بابا این مدار انقدر ساده هستش که نیاز به این همه پست زدن و دعوا و دلخوری نداره این دوستانی که این همه تو کار وارد هستن یه اسکوپ بخرن و خودشون رو خلاص کنن دیگه - من تعجب میکنم چرا خیلی از دوستان درگیر ساخت این مدار هستن من که ساختم کارش هم تموم شد الان دارم مدار 12 رگلاتوره رو درست میکنم بخدا اگه یه مقدار از الکترونیک سر رشته داشته باشین همه مشکلات رو خودتون حل میکنید دوستانی که مدارشون مشکل داره بهتره یه مقدار دقیق تر چک کنن فیبر مدار چاپی رو با قطعات رو این جزو ساده ترین مدار فلزیابه اگه کسی این مدار رو نتونه راه بندازه بهتره این کار رو هم ببوسه بزار کنار معذرت میخوام رک حرف زدم چون میبنم هم وقت یه سری از افراد گرفته میشه بابت راهنمایی کردن ولی باز مشکل پا برجاست و هم کلی دارن دوستان پست میزنن خیلی برام جای تعجبه که بچه های این سایت گیر یه مدار ساده انالوگ هستن برین تو سایت های دیگه ببینید بچه ها دارن رو چه مداراتی کار میکنن بعد ماها همش به هم میپریم سر یه مدار ساده که اون چنان هم دلچسب نیست برای کار حرفه ای ای گفتی مهدی جان به خدا حرف دلم رو زدید شماره صفحه رو ببین رو چنده تازه دوستان دارن فرکانس رو تست میکنند
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 9:24pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 10:16pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این چه حرفیه مهدی جان؟ ماشالا دوستان هم چه به به و چه چهی میکنن! من نمیدونم شما یعنی توقع دارین هر کسی که فلزیاب برای نیازش میسازه مهندس یا وارد در الکترونیک باشه؟! لزوما چنین چیزی اصلا نیست! واقعیت اینه که اتفاقا اکثر کاوشگران واقعی اطلاعات الکترونیک خوبی ندارن! این به من ثابت شدست. برعکس هر کسی هم الکترونیک بلده و یا کمی یاد گرفته زده تو کار فروشندگی دستگاهها!!! کاوشگران واقعی که من اینجا میشناسم بالای 90 درصد اصلا مونتاژ هم بلد نیستن چه برسه به رفع اشکال یک مدار آنالوگ که توضیحات کافی هم نداره. در ضمن اسکوپ بدرد بخور هم اولا قیمت کمی نداره که هر کسی راحت بتونه تهیه کنه و اگر میتونست همون پول رو میداد یه فلزیاب آماده و مطمئن میگرفت. در ثانی اسکوپ رو هر کسی نمیتونه ازش بخوبی استفاده کنه و چیزی متوجه بشه! استفاده صحیح از اسکوپ نیاز به دانش بالاتری در زمینه نحوه کار مدار داره. بنابراین با توجه به اینکه فیلد کاری این انجمن هم فلزیابی هست نه لزوما کار الکترونیک ؛ در تاپیکهای ساخت مدار دوستانی که به خوبی جواب میگیرن به نوعی وظیفه دارن به بقیه هم یاری بدن! ولی متاسفانه ظاهرا اینجوریه که مدار هر کسی راه میفته دیگه خوشحال میشه و به فکر بقیه نیست و شاید حتی پیش خودش خدانکرده فکر کنه من که جواب گرفتم بذار بقیه جواب نگیرن!!! اگر روحیه این باشه در اینده به هیچ جا نمیرسیم. مگر اینکه همه دوستان خودشون رو در موفقیت و شکست همدیگه سهیم بدونن.
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:10pm |
|
|
|