نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان اين هم عكس مدارم ، منتظر نظرات كارشناسي اساتيد هستم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:16pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام
یک نکته جالب دیدم تو پست ها که جا داره بازگو کنم اقای اسدف شما خیلی زحمت دارین میکشید و جواب دوستان رو میدین ولی این کلمه که میگین من یه سری اطلاعات دادم به دوستان و پشیمونم خیلی جالبه این مدار دیگه جای مبهمی نداره که بخواد حالا قلقی داشته باشه تا مخفی بمونه البته ببخشید ها جسارت کردم من اگه یه کار کوچیک هم انجام بدم برای کسی یا چیزی بهش یاد بدم به هیچ وج منت سرش نمیزارم چون امکان داره یه روزی همون رفیق یا دوستی که بهش چیزی یاد داده بودم اون طرف ۵ تا چیز بهم یاد بده چون زندگی بالا پایین زیاد داره من کسی رو میشناسم که داره هفته ای ۱۰ تا ۱۲۰۰۰ میفروشه با قیمت بالا بهش گفتم این کارت درست نیست این میشه سو استفاده از مدار دیگران این شخص تو جواب بهم گفت داداش من نمیسازم و گفت نا مرد هم نیستم تمام جریان ۱۲۰۰۰ رو بهم توضیح داد از اول و گفت من اولین دستگاه رو از اقای هدایتی گرفتم و بابت دستگاه پولی هم ندادم چون وضع مالی این طرف خیلی ناجور بود و به گفته خودش که میگفت با هدایتی رفیق شده بود و اون هم دید که وضع مالی من ناجوره بهم یه دستگاه داد تا باهاش کاوش کنه ولی این دوست من شروع کرده بود به تبلیغات برای فروش این شخصی که میگم ساکن بانه هستش و الان هم خدا رو شکر وضع مالی توپی داره و میگه تو این هفته ۵ تا دستگاه فروخته که همین اسم ۱۲۰۰۰ روشه ولی مدار دیجیتالی و کلید تفکیک داره و یه ال سی دی گرافیکی و به اسم ۱۲۰۰۰ دستگاه بالا میاد قفل هم داره با کیبرد و لوپشم خیلی خوب و دقیق پیچیده شده و گفت من سفارش میدم و تعداد برام مونتاژ میکنه حالا کار نداریم به این جریانات این دوستم تو بانه فروشگاه لوازم خانگی داره و چند روزی اومده بود پیش من و گفت برات یکی میارم که از روش کپی بگیر من هم که نه حوصله این کارها رو دارم نه دنبال مداری هستم که باهاش بار بیرون بیارم چون نیازی به پولش ندارم فقط بابت سرگرمی و علاقه دارم فعالیت میکنم تو سایت شاید تا هفته بعد برم مسافرت خارج از کشور منظور من از این حرف ها این بود که دنبال جنگ و دعوا نباشید بگردین دنبال یه مدار دیجیتال و با کیفیت این ۱۲۰۰۰ که چیز خاصی نداره تو یک روز میشه سر وته این مدار رو جمع کرد همه شرکت ها این مدار رو دیجیتال کردن و دارن پول پارو میکنن بعد دوستان درگیر گاز دادن مدار و تنظیم فرکانس هستن
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:29pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید حرف شما رو کامل قبول دارم باور کنید اسکوپ دیجیتال الان تو بازار هستش از ۶۰۰ هزار تومن هست تا به بالا اسکوپ کارت صوتی هم که هستش ولی یکم مشکلات داره بخدا من حاضرم به بچه ها کمک کنم ولی میام میبینم رو یه چیز خیلی پیش و پا افتاده گیرن و من تا جایی که تونستم کمک کردن من زیاد سایت نمیام چون درگیر ساخت ویلا هستم و سر و کله زدن با بنا و کارگر ها برام اعصاب نگذاشته
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:35pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
asadof جان ، مگه موقع بالانس و تست گرفتن ، دستگاه نبايد ساكت باشه ؟ چرا بيزر دستگاه شما بوق يه سره داشت ؟
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:47pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
اقا ارتین مدار شما رو دیدم چرا خازن بغل ای سی ۳۹۸ رو ولتاژ بالا زمین? یه خازن ۱۰ میکروفاراد ژاپنی ۳۵ ولت هم کار شما رو راه میاندازه و قبل جا زدن میتوانید با خازن سنج هم تستش کنید زیر فیبر شما رو دیدم با تینر تمیزش کنید
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:47pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
به نظر من برای تمیز کردن زیر فیبر بعد لحیم کاری بهترین روش اینه که یه تیکه کوچیک دستمال بر دارید و با تینر خیسش کنید و بعد حسابی زیر فیبر رو تمیز کنید فقط زیاد فشار ندید بعد این کار اگه یه نیم ساعت بگذره زیر فیبرتون حسابی برق میزنه و چربی و روغنی نمیتونید پیدا کنید زیر فیبر
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:51pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
دقت که کردم زیر فیبر مدار چاپی شما بعضی از لایه ها خیلی نزدیک هم هستن و احتمال این وجود داره که نیوز از همین قسمت ها باشه زیر ای سی ۳۵۸ رو اگه دقت کنی اونجایی که مقاومت ۱۰ کیلو نصب میشه رو میگم چکش کن
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:54pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
ترانزیستور قدرت رو چرا روش خنک کننده نصب کردی? اون رو در بیار و رگلاتور ها رو هم در بیار و بجای ۷۹۱۵ رگلاتور ۷۹۱۲ بزار و یه خنک کننده روش نصب کن بعد این کارها مدارت مثل ساعت باید کار کنه فقط خازن ۶۸۰۰ هم در بیار یه خازن ۲۲۰۰ میکرو بنداز بجاش ولی ۵۰ ولت نیاز به سه تا رگلاتور هم نیست روی مدار
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:57pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mehdi 2014 نوشته است: دقت که کردم زیر فیبر مدار چاپی شما بعضی از لایه ها خیلی نزدیک هم هستن و احتمال این وجود داره که نیوز از همین قسمت ها باشه زیر ای سی ۳۵۸ رو اگه دقت کنی اونجایی که مقاومت ۱۰ کیلو نصب میشه رو میگم چکش کن مهدي جان تشكر از كمكت
|
پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:58pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
اون کلید سلکتور رو هم حذف کن از پنل جولوی دستگاه بیشترین عامل نویز رو همون ایجاد کرده که مدارتون گاز میده
|
جمعه 19 تیر1393 - 12:01am |
|
|
|