انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:42pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 390 , 391 , 392 , 393 , 394 , 395 , 396 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارش اون مولتی ترین به همون صورته
در مورد مقایسه مدار چنس و تی ال
مدار چنس که ما مدیون آقا حمید گل هستیم مدار چنس از لحاظ تفکیک و حذف اهن که در حد خیلی عالی عمل میکنه میشه رو حذف اهنش اطمینان کافی رو کرد
مدار تی ال خوب یک نقطه زن بوقی هست که فقط بعد از تایید با ردیاب شما میتونید روی هدف بیایید و جا رو تایید کنید
مدار چنس یک خوبی که داره شما بعد از حفاری هم میتونید توی چاله باهاش کار کنید این نظر منه باید ببینیم دوستان چه نظری دارن

جمعه 20 تیر1393 - 12:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چون من با مدار چنس و تی ال برای کاوش رفتم و در این مورد تجربه در حد خودم رو دارم که این نکات رو میگم
شما اگر جایی رو با ردیاب بگیرید و 80 سانت حفاری کنید با تی ال نمیتونید درست تشخیص بدید که حفاری ادامه داشته باشه یا متوقف بشه ولی با چنس از روی نمودار تفکیکش میتونید تشخیص بدید
البته روی مدار تی ال هم میتونید تفکیک بزارید که فقط اهن رو بزنه و به طلا حساس نباشه ولی خوب روی زمین زیاد کاربرد نداره به صورت ال متال استفاده بشه به نظر من بهتره

جمعه 20 تیر1393 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارتین مدارتون رو طبق این عکس اصلاح کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 20 تیر1393 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
asadof جان ، مگه موقع بالانس و تست گرفتن ، دستگاه نبايد ساكت باشه ؟ چرا بيزر دستگاه شما بوق يه سره داشت ؟ :-?

ارتین جان همین طور که تو تماس تلفنی عرض کردم خودم روی حالت استانه صداش رو بیشتر کردم دلیلش این بود که اگه یه موقع کوچکترین گازی خورد مشخص باشه چون اگه صداش رو می بستم اگه کمی گاز می خورد مشخص نمی شد باز هر مشکلی داشتید تماس بگیر هر موقع خواستید زنگ بزن مشکلی نداره فقط اون عکس رو نتونستم اپ کنم سرعت کمه نمیشه ولی سعی میکنم عکس مدار رو بذارم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 20 تیر1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی از ایران میکرو خبر نداره من قطعات رو سفارش دادم هنوز خبری نیست البته این عادی هستش ولی چیزی که مشکوکه وقتی زنگ میزنی دیگه کسی جواب نمی ده ایمیل فرستادم زنگ زدم انگار کسی نیست و تو سایتش کم خیلی از قطعات کم شده :(

جمعه 20 تیر1393 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
کسی از ایران میکرو خبر نداره من قطعات رو سفارش دادم هنوز خبری نیست البته این عادی هستش ولی چیزی که مشکوکه وقتی زنگ میزنی دیگه کسی جواب نمی ده ایمیل فرستادم زنگ زدم انگار کسی نیست و تو سایتش کم خیلی از قطعات کم شده :(

اسدوف جان با این حساب بنده هم هرچی خرید کردم میمونه رو هوا :-o . میخواستم پولشو بریزم خوب شد که نریختم.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 20 تیر1393 - 1:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

از نیکو الکترونیک خرید کنید نیکوشاپ حرف نداره آدمهای باشخصیتی هستن و سریع ارسال میکنن به ایران میکرو زنگ زدم گفتن قطعاتشون هنوز نرسیده برای همین اجناس فروش رفته ناقص هستن و به محظ رسیدن ارسال میکنن ، بنده بازهم میگم از نیکوشاپ خرید کنید نهایت سه روزه میرسه دستتون

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در جمعه 20 تیر1393 - 1:35pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 20 تیر1393 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
asadof نوشته است:

اسدوف جان با این حساب بنده هم هرچی خرید کردم میمونه رو هوا :-o . میخواستم پولشو بریزم خوب شد که نریختم.

اره مگه تو چند صفحه قبل هشدار ندادم اقا فعلا خرید نکنید . من فعلا 117 هزار تومان برای چند تا قطعه دادم خبری نیست تا یک ماه صبر می کنم اگه خبری نشد حالشو میگیرم

جمعه 20 تیر1393 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوستانی که میخواهن مدار چنس رو با 12000 مقایسه کنن به نظرمن کار اشتباهی چون مدار چنس یه مدار دیجیتاله و فرکانس کاریش هم فرق داره با 12000 واز یه ای سی میکرو استفاده شده و کریستال داره و تفکیک اون هم که انگار جواب داده به نظر من این کار درستی نیست چون زمین تا اسمون با هم فرق دارن مدار 12000 روشما نمیتونید داخل چاله ازش استفاده کنید چون به دیواره ها حساسه و بوق میزنه من خودم تستش کردم ولی مدار دیجیتال فک نکنم به دیواره ها حساس باشه پس مدار 12000 برای کار روی زمین خوبه من که نساختم چنس رو تمایل دارم بسازم ولی یکم گرفتارم و شاید طول بکشه تا بخوام بسازمش

جمعه 20 تیر1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان يعنی مولتی ترن بغل ۵۵۵فرقى نداره به سمت بالا باشه يا پايين؟؟

جمعه 20 تیر1393 - 3:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 390 , 391 , 392 , 393 , 394 , 395 , 396 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , mirhossein , morteza66 و 458 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure