نویسنده |
پیغام |
ALI-SOLTAN
|
من تازه عضو این سایت شدم و از این مدار خیلی خوشم اومده میخوام فردا شروع به ساختنش کنم دوستانی که این مدار رو ساختن چه بردی تونستن تو زمین از این مدار بگیرن
|
شنبه 21 تیر1393 - 8:58pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ALI-SOLTAN نوشته است: من تازه عضو این سایت شدم و از این مدار خیلی خوشم اومده میخوام فردا شروع به ساختنش کنم دوستانی که این مدار رو ساختن چه بردی تونستن تو زمین از این مدار بگیرن سلام دوست عزیز من اون فایل رو گذاشتم دانلود کن بساز با لوپ 1 متری تا 3.5 جواب میده البته باید الکترونیک شما خوب باشه چون یه کم بچه ها به مشکل برخوردند یه کم سخته البته فیبر رو خوب بزنید مشکلی نیست
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 21 تیر1393 - 9:39pm |
|
|
ALI-SOLTAN
|
من تو الکترونیک و ساخت این مدارات مشکلی ندارم چون به ظاهر که مدار ساده ای داره فردا فیبرشو میزنم صبح هم سفارش قطعه میدم ببینم چی میشه
|
شنبه 21 تیر1393 - 9:46pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ALI-SOLTAN نوشته است: من تو الکترونیک و ساخت این مدارات مشکلی ندارم چون به ظاهر که مدار ساده ای داره فردا فیبرشو میزنم صبح هم سفارش قطعه میدم ببینم چی میشه خازن با سفارش نخرید خصوصا الکترولیت ها را حتما حضوری وبا تست تهیه کنید تا با ثبات از آب در بیاد پیروز باشید
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 21 تیر1393 - 9:50pm |
|
|
ALI-SOLTAN
|
باشه اقا داوود ولی اقا داوود من تازه اومدم تو انجمن و از اقا اسد قیمت گرفتم تا تی ال رو برام بسازه گفت اول ٩٠٠ تومان برات اب میخوره گفت که من به ٨٠ درصد بچه ها فروختم من هر جور حساب و کتاب با خودم کردم دیدم خودم میتونم با ۵٠٠ تومان بسازم یک کم پا فشاری کردم گفت ۶۵٠ تومان برات میسازم یعنی اقا اسد به ٨٠ درصد بچه ها ٩٠٠ تومان فروخته ای بابا دیگه این خیلی بی رهمیه من خودم میسازم چلاغ نیستم که
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:06pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ALI-SOLTAN نوشته است: باشه اقا داوود ولی اقا داوود من تازه اومدم تو انجمن و از اقا اسد قیمت گرفتم تا تی ال رو برام بسازه گفت اول ٩٠٠ تومان برات اب میخوره گفت که من به ٨٠ درصد بچه ها فروختم من هر جور حساب و کتاب با خودم کردم دیدم خودم میتونم با ۵٠٠ تومان بسازم یک کم پا فشاری کردم گفت ۶۵٠ تومان برات میسازم یعنی اقا اسد به ٨٠ درصد بچه ها ٩٠٠ تومان فروخته ای بابا دیگه این خیلی بی رهمیه من خودم میسازم چلاغ نیستم که دوست عزیز خرید و فروش مدار در انجمن ممنوع میباشد . لطفا قوانین رو رعایت کنید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:13pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!عجب!!!!!!!!!!!!عجب!!!!!!!!!!!
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:22pm |
|
|
believe.me
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز آقا به لطف آقا آرتین که دستگاهشون خراب بود منم تونستم که مدارمو را بندازم ... من مقاومت 29و30 خازن 19 و دیود 7 را عوض کردم رگولاتور را هم 12 گذاشتم ..نمیدونم از کدوم بود ولی مدارم حالش بهتر شده ..به همگی سلام میرسونه... و حرف آخر آقا قدر این آقا حمید را بدونید خدایی هروقت مشکلی بوده بی منت و دلسوزانه راهنمایی کرده هیچ وقت هم کسی را که اعلم الکترونیکش کم بوده مسخره نکرده .
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:24pm |
|
|
ALI-SOLTAN
|
اقا اسد شما خودت گفتی که من از اقا حمید اجازه گرفتم آقا حمید گفته آزاده پس به فروشنده ها باید پیام خصوصی بدم ببخشید من اطلاع نداشتم تازه اومدم تو سایت قوانین رو نمیدونستم
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:55pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
believe.me نوشته است: سلام دوستان عزیز آقا به لطف آقا آرتین که دستگاهشون خراب بود منم تونستم که مدارمو را بندازم ... من مقاومت 29و30 خازن 19 و دیود 7 را عوض کردم رگولاتور را هم 12 گذاشتم ..نمیدونم از کدوم بود ولی مدارم حالش بهتر شده ..به همگی سلام میرسونه... و حرف آخر آقا قدر این آقا حمید را بدونید خدایی هروقت مشکلی بوده بی منت و دلسوزانه راهنمایی کرده هیچ وقت هم کسی را که اعلم الکترونیکش کم بوده مسخره نکرده . خوب خدار رو شکر , مدار شما هم راه افتاد , من فکر کنم بیشتر اون خازن 19 مقصره , موفق باشید
|
شنبه 21 تیر1393 - 10:59pm |
|
|
|