نویسنده |
پیغام |
saeedzz21
کاربر فعال
|
سلام دوستان
مدار رو تقریبا کامل کردم فقط توی قسمت گذاشتن ولومها اونم قسمتی که سلکتور میخوره گیر کردم , آیا در صورت گذاشتن سلکتور پتانسیومترها باید حذف گردند و اگر از سلکتور نخوایم استفاده کنیم ولوم ست به کدام قسمتها متصل میشوند , اگر محبت کنید و آخرین تصویر صحیح از نحوه قرارگیری ولوم ها و سیم کشی مدار رو قرار بدید ممنون میشم .
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:02pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
saeedzz21 نوشته است: سلام دوستان
مدار رو تقریبا کامل کردم فقط توی قسمت گذاشتن ولومها اونم قسمتی که سلکتور میخوره گیر کردم , آیا در صورت گذاشتن سلکتور پتانسیومترها باید حذف گردند و اگر از سلکتور نخوایم استفاده کنیم ولوم ست به کدام قسمتها متصل میشوند , اگر محبت کنید و آخرین تصویر صحیح از نحوه قرارگیری ولوم ها و سیم کشی مدار رو قرار بدید ممنون میشم . بیا دوست عزیز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:04pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
تبریک میگم به شما آقا ساعد شما هم خلاصه موفق به ساخت شدید
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:07pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: arash99 نوشته است: http://www.biznetmall.com/stinger2/ توضيحات استينگر دیدم فقط فایلشو برای ساخت میخواستم چون زیاد تعریف شده اگه TL روی از روی همین عکس بسازی 100 در صد موفق میشی فقط اون دو تا ترانسیستور رو برعکس یزن همین اسدوف جان کدوم دو تا ترنزیستور رو؟
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:12pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا ساعد ببینید شما اول مدارتون رو کامل کنید و روی ولوم های ست و تیون یک سر ولوم مدرج نصب کنید بعد از روی سر ولوم مدرج اگه ولوم تون رو روی 1.30 بزارید بعد ولوم ست رو بچرخونید تا روی آستانه بره مدارتون که رو این حالت بیشترین برد رو به شما میده و میشه آل متال شاید روی مدار شما ولوم تون روی 2.70 یا یک رنج دیگه بیشترین برد رو بده باید تست کنید چون به اهم لوپی که میپیچید ربط داره خوب وقتی روی این حالت بیشترین برد رو گرفتین از دو سر ولوم ست که با سیم به برد وصل کردین رو با اهم متر اهم ولوم ست رو میگیرین و سر راهش یک مولتی ترین رو با تنظیم همون اهم میزارید این میشه حالت آل متال شما
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:14pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
بعد از تنطیم ولوم ها روی آل متال هم میتونید همون عدد رو یادداشت کنید که ولوم ها رو چه درجه ای بیشترین برد رو روی حالت آل متال دارن یا یک سلکتور بزارین به جاش روی یک حالت مدار به طلا حساسیت نداره که روی مدار من با لوپ من ولوم ست رو که از روی سر ولوم مدرج از 5 به بالا میزارم دیگه مدار به طلا واکنش نشون نمیده و فقط اهن رو میزنه برای این حالت هم میتونید اهم ولوم ست رو بگیرید و همون اهم رو روی یک پتانسیومتر مولتی ترین بزارید و به سلکتور وصل کنید
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:18pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: بعد از تنطیم ولوم ها روی آل متال هم میتونید همون عدد رو یادداشت کنید که ولوم ها رو چه درجه ای بیشترین برد رو روی حالت آل متال دارن یا یک سلکتور بزارین به جاش روی یک حالت مدار به طلا حساسیت نداره که روی مدار من با لوپ من ولوم ست رو که از روی سر ولوم مدرج از 5 به بالا میزارم دیگه مدار به طلا واکنش نشون نمیده و فقط اهن رو میزنه برای این حالت هم میتونید اهم ولوم ست رو بگیرید و همون اهم رو روی یک پتانسیومتر مولتی ترین بزارید و به سلکتور وصل کنید احسنت ابی گولد.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:26pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
این هم طریقه نصب سلکتور
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:29pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
البته دوستان این روش سلکتور گذاشتن روی لوپ 1 در 1 جواب نمیده و یک حسنی که داره روی زمین دیگه راحت میتونید مدارتون رو روی آستانه تنطیم کنین سلکتور رو وقتی رو حالت 1 میزارین هم ولوم ست و هم تن کار میکنه و رو حالت 2 و 3 دیگه ست از کار میوفته با تون مدار رو روی آستانه میبرید
|
شنبه 21 تیر1393 - 11:33pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ALI-SOLTAN نوشته است: اقا اسد شما خودت گفتی که من از اقا حمید اجازه گرفتم آقا حمید گفته آزاده پس به فروشنده ها باید پیام خصوصی بدم ببخشید من اطلاع نداشتم تازه اومدم تو سایت قوانین رو نمیدونستم عزیز دل برادر خرید و فروش دستگاه تو سایت غیر مجاز می باشد شما بساز من کمکت میکنم کارت راه بیوفته موفق باشید. لطفا دیگه تکرار نکنید. شما تازه وارد هستید لطفا قوانین رو اون بالا بخون بعد شروع به فعالیت بکن
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 21 تیر1393 - 12:14am |
|
|
|