سلام به همه...
آقا ما با TL رفتیم تست. اول توی زمین کشاورزی پای کوه تست کردم یک سینی27*27 با خودمون برده بودیم با لوپ 1*1 دستگاه را روی آستانه تنظیم میکردیم سینی را توی 2 متر به براحتی میزد ولی چند متر که حرکت میکردیم یه مقداری برد کم میشد هرکاری روی ولمها کردم این حالت بود . در کل بدک نبود
اما چشمتون روز بد نبینه بردیمش توی کوه. اصلا ثبات نداشت بیچارم کرد
ولمها را تنظیم میکردم تا حرکت میکردم دستگاه جیغ میکشید از جای قبلی حرکت میکردم میومدم جای دیکه تنظیم میکردم سینی را توی هوا2متر میزد باز با اون حالت یکم حرکت میکردیم برد میشد 70 سانت بعد یکم حرکت میکردیم یک سره جیغ میکشید...
کسی از دوستان توی کوه تست نکرده؟؟؟؟؟
من حالم خیلی گرفته شده.....
نمیدونم دستگاه من اینطوریه یا کلا سیستم tlاینطوریه...فرکانس دستگاه را روی 240 تنظیم کردم همه تغییرات را هم انجام دادم توی خونه تست کردم خوب و عالی جواب میده حتی 20 دقیقه روشن باشه شاید 5 سانت از برد دستگاه کم بشه که اصلا محسوس نیست. دوستان من حس میکنم نحوه تست ما اشتباه هست ما لوپ را ثابت میزاریم فلز را حرکت میدیم خب معلومه بالانس و سنس دستگاه بهم نمیخوره ولی توی تست واقعی اصلا اینطوری نیست اگه یکم تند راه بری یا پات به لوپ بخوره تنظیمات بهم میریزه جنس خاک و هزار و یک چیزه دیگه هست که روی کار دستگاه تاثیر داره باید ی فکر اساسی برای ثبات دستگاه بشه....
خلاصه که حال منو حسابی گرفته.....