انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:02pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 398 , 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ابي جان دست مريزاد كه هميشه در انجمن فعال وبه همه كمك ميكني

یکشنبه 21 تیر1393 - 12:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان این 3تا پتاسیمتر باید تو مدار باشن یا نمیخواد سلکتوروکجای مدار وصل کنم از عکس بالا چیزی دستگیروم نشد
یه کمکی کنید ممنون :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 تیر1393 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوست عزیز نیازی نیست به اون سه تا مولتی ترن اون سه تا مولتی ترن برای تفکیک مداره شما اول مدارتون رو راه بیندازین بعد اگه نیاز داشتنی میتونی اون سه تا رو وصل کنی

یکشنبه 21 تیر1393 - 12:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

مدارم راه افتاده اگر لطف کنی بگی چطور سلکتور ببندم ممنون میشم

یکشنبه 21 تیر1393 - 1:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اون سلکتور رو نبند روی مدارت چون نویز شدید پیدا میکنه مدارتون با همون ولوم ست هم میتوانید تفکیک رو انجام بدین

یکشنبه 21 تیر1393 - 1:09am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون از راهنمایی دوستان , ولومها رو وصل کردم ولی وقتی لوپ وصل نیست مقاومت 330 اهم شدیدا داغ میشه و بوق هم یکسره دارم و وقتی لوپ رو متصل میکنم ترانزیستور bu508 به سرعت داغ میکنه , البته نمیدونم اینا تاثیرگذاره یا نه : پتانسیومتر های اسپید و میتر و خود میترو هنوز وصل نکردم و بجای ترانزیستور 2n5401 چون گیرم نیومد mps a44 گذاشتم که قسمت تختشو رو به بیرون قرار دادم و مقاومت 330 اهم رو 2 وات نداشتم و معمولی قرار دادم و فعلا با باطری 14.8 ولت دارم تغذیشو تامین میکنم , با این تفاصیر بنظر اساتید مشکل داغ شدن و عدم سنس چی میتونه باشه .

یکشنبه 21 تیر1393 - 1:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه...
آقا ما با TL رفتیم تست. اول توی زمین کشاورزی پای کوه تست کردم یک سینی27*27 با خودمون برده بودیم با لوپ 1*1 دستگاه را روی آستانه تنظیم میکردیم سینی را توی 2 متر به براحتی میزد ولی چند متر که حرکت میکردیم یه مقداری برد کم میشد هرکاری روی ولمها کردم این حالت بود . در کل بدک نبود
اما چشمتون روز بد نبینه بردیمش توی کوه. اصلا ثبات نداشت بیچارم کرد #:-s ولمها را تنظیم میکردم تا حرکت میکردم دستگاه جیغ میکشید از جای قبلی حرکت میکردم میومدم جای دیکه تنظیم میکردم سینی را توی هوا2متر میزد باز با اون حالت یکم حرکت میکردیم برد میشد 70 سانت بعد یکم حرکت میکردیم یک سره جیغ میکشید... :-w
کسی از دوستان توی کوه تست نکرده؟؟؟؟؟
من حالم خیلی گرفته شده..... :( =((
نمیدونم دستگاه من اینطوریه یا کلا سیستم tlاینطوریه...فرکانس دستگاه را روی 240 تنظیم کردم همه تغییرات را هم انجام دادم توی خونه تست کردم خوب و عالی جواب میده حتی 20 دقیقه روشن باشه شاید 5 سانت از برد دستگاه کم بشه که اصلا محسوس نیست. دوستان من حس میکنم نحوه تست ما اشتباه هست ما لوپ را ثابت میزاریم فلز را حرکت میدیم خب معلومه بالانس و سنس دستگاه بهم نمیخوره ولی توی تست واقعی اصلا اینطوری نیست اگه یکم تند راه بری یا پات به لوپ بخوره تنظیمات بهم میریزه جنس خاک و هزار و یک چیزه دیگه هست که روی کار دستگاه تاثیر داره باید ی فکر اساسی برای ثبات دستگاه بشه....
خلاصه که حال منو حسابی گرفته..... :((

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:10am

من اول از اومدن تو سایت خیلی خوشهال شدم ولی کاش به این تایپیک سر نمیزدم چون وقتی اقا اسد اینجوری با من بر خورد کرد خیلی ناراحت شدم و الان بیدارم دارم فیبر مدار رو میزنم اقا اسد گفت که هیچ کس برات با ۵٠٠ تومان این مدار رو نمیسازه و گفت اگه خریدار نیستی مزاحم نشو وقتمو نگیر این چه طرز برخورده بعد تو انجمن میگه من کمکت میکنم تا مدارت رو بسازی و از خرید و فروش صحبت نکن اینجا ممنوعه شما خودت داری خلاف میکنی و مدارت رو به قیمت ٩٠٠ تومان میفروشی اونم به ٨٠ درصد بچه های سایت من الان ١ ساعته دارم قوانین رو میخونم نمیدونم شما چرا داری زور میگی

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
saeedzz21 نوشته است:
ممنون از راهنمایی دوستان , ولومها رو وصل کردم ولی وقتی لوپ وصل نیست مقاومت 330 اهم شدیدا داغ میشه و بوق هم یکسره دارم و وقتی لوپ رو متصل میکنم ترانزیستور bu508 به سرعت داغ میکنه , البته نمیدونم اینا تاثیرگذاره یا نه : پتانسیومتر های اسپید و میتر و خود میترو هنوز وصل نکردم و بجای ترانزیستور 2n5401 چون گیرم نیومد mps a44 گذاشتم که قسمت تختشو رو به بیرون قرار دادم و مقاومت 330 اهم رو 2 وات نداشتم و معمولی قرار دادم و فعلا با باطری 14.8 ولت دارم تغذیشو تامین میکنم , با این تفاصیر بنظر اساتید مشکل داغ شدن و عدم سنس چی میتونه باشه .

دوست من ترانزیستور a44 منفی هست وکلا به درد اینجا نمیخوره وحداقل یه ترانزیستور مثبت جاش بزن وحتما حتما به جای گیری درست پایه های اون دقت کن!وبعد هم حداقل ولتاژبرای راه اندازی مدار 18ولت هست وبا 14 مشخصه که درست کار نمیکنه

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:17am

من فکر کنم اشتباه تو این سایت اومدم این سایت مگه مدیر نداره هر کی هر چی دلش میخواد میگه بابا یک کم هم بات خودش نمیگه این طرف کیه شاید یارو چیزی بارش باشه ای کاش یک قانونی میزاشتین که کسانی که دارن عضو میشن مشخصاتشون رو یا بگن یا چند تا سوال فنی ازشون پرسیده شه یا نمیدونم ,,,, من تا به امروز نشده کسی چنین برخوردی باهام کنه خیلی خیلی ناراحت شدم

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 398 , 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 156 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure