انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:03pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 , 405 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

جناب asadof و ALI-SOLTAN همین جا این بحث رو تموم کنین! قوانین رو هم بخونین در این تاپیکها کسی مجاز به بحث در خصوص خرید و فروش مدار نیست! چند بار باید بگیم؟
در ضمن جناب سلطان اینکه شما اشتباهی اینجا اومدین یا نه مساله ای هست که بعدا مشخص خواهد شد!!! ;) لطفا دیگه هم با این ادبیات برخورد نکنین! این انجمن به یک کاربر تازه وارد مثل شما بدهکار نیست که شما اینطور صحبت کنین! اگر قرار به این نوع حضور و دامن زدن به تشنجات باشه ؛ انجمن به چنین کاربر جدیدی نیاز نداره! پس لطفا مودب باشین و اگر میخواین از مطالب انجمن استفاده کنین محیط رو متشنج تر نکنین! حالا نخواستیم کمک کنین!

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:31am

یک سری از دوستان به من پیام دادن گفتن که خودتو ناراحت نکن که فکر کنم اینها از خوباش بودن میگن هر ۵ انگشت یکی نمیشه حق داشتن به خدا من دیگه برم سحری بخورم که فردا از گشنگی نمیرم سر نماز این دوستان خوبم رو دعا میکنم که خدا پشت و پناهشون باشه که منو اروم کردن

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:39am

شب به خیر جناب حمید مدیر سایت چشم من منظور بدی نداشتم من قوانین رو خوندم ولی نمیدونستم که اینقدر فروشنده اینجا هست و باید با این فروشنده ها که انصاف ندارن چجوری رفتار کرد چشم حق با شماست باشه

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

ALI-SOLTAN نوشته است:
من فکر کنم اشتباه تو این سایت اومدم این سایت مگه مدیر نداره هر کی هر چی دلش میخواد میگه بابا یک کم هم بات خودش نمیگه این طرف کیه شاید یارو چیزی بارش باشه ای کاش یک قانونی میزاشتین که کسانی که دارن عضو میشن مشخصاتشون رو یا بگن یا چند تا سوال فنی ازشون پرسیده شه یا نمیدونم ,,,, من تا به امروز نشده کسی چنین برخوردی باهام کنه خیلی خیلی ناراحت شدم

دوست عزیز اگه هدفتون اطلاع رسانی به کل انجمن در مورد اینکه آقا اسد دستگاهشو 900 میفروشه بود میخواستم بگم به بهترین نحو موفق شدید امید وارم شما از اون دسته از فروشندگان نباشید که الان خورده تو سیستم کاسبیشون :D
بعدشم آقا اسد با شما دعوا کرده چیکار داری به مدیریت؟ شما تو خصوصی آقا اسدا دعوا کن ...اصلا من موندم شما با این روحیات لطیفت اینجا چیکار میکنی؟ من خودم به شخصه هفته ای دوتا قبر میریزم بالا فردا نیای بگی این چه کاره بیشخصیتانه ایه انجام میدی...
شوخی کردم دوست عزیز :D ولی شما: ریلکس ریلکس ریلکستر....

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:48am

نه اقا بلیو اطلاع رسانی چیه اقا من چه کار دارم اخه من کارمند و معلم هستم حقوقمو دارم معلم الکترونیک تو فنی حرفه ای یکی از دانش اموزانم گفت یک مدار فلزیاب میخواد که عجله هم داشت که تو نت سرچ کردم اومدم اینجا

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ALI-SOLTAN نوشته است:
شب به خیر جناب حمید مدیر سایت چشم من منظور بدی نداشتم من قوانین رو خوندم ولی نمیدونستم که اینقدر فروشنده اینجا هست و باید با این فروشنده ها که انصاف ندارن چجوری رفتار کرد چشم حق با شماست باشه

سلطان جان شما بچه کجا هستید؟ نگران نباش من و دوستان در خدمت شما هستیم شما فیبر بزن من خودم کمکت میکنم در ضمن نماز و روزه ات قبول :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید اگه من چیزی گفتم باعث اخلال در نظم انجمن شدم عذر خواهی میکنم :ymblushing:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:57am

=(( باشه من دیگه ریلکس کردم با اجازه سحریم دیر شده و خوابم میاد دیگه چیزی به نماز صبح نمونده با اجازه به درود

یکشنبه 21 تیر1393 - 2:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

believe.me نوشته است:
سلام به همه...
آقا ما با TL رفتیم تست. اول توی زمین کشاورزی پای کوه تست کردم یک سینی27*27 با خودمون برده بودیم با لوپ 1*1 دستگاه را روی آستانه تنظیم میکردیم سینی را توی 2 متر به براحتی میزد ولی چند متر که حرکت میکردیم یه مقداری برد کم میشد هرکاری روی ولمها کردم این حالت بود . در کل بدک نبود
اما چشمتون روز بد نبینه بردیمش توی کوه. اصلا ثبات نداشت بیچارم کرد #:-s ولمها را تنظیم میکردم تا حرکت میکردم دستگاه جیغ میکشید از جای قبلی حرکت میکردم میومدم جای دیکه تنظیم میکردم سینی را توی هوا2متر میزد باز با اون حالت یکم حرکت میکردیم برد میشد 70 سانت بعد یکم حرکت میکردیم یک سره جیغ میکشید... :-w
کسی از دوستان توی کوه تست نکرده؟؟؟؟؟
من حالم خیلی گرفته شده..... :( =((
نمیدونم دستگاه من اینطوریه یا کلا سیستم tlاینطوریه...فرکانس دستگاه را روی 240 تنظیم کردم همه تغییرات را هم انجام دادم توی خونه تست کردم خوب و عالی جواب میده حتی 20 دقیقه روشن باشه شاید 5 سانت از برد دستگاه کم بشه که اصلا محسوس نیست. دوستان من حس میکنم نحوه تست ما اشتباه هست ما لوپ را ثابت میزاریم فلز را حرکت میدیم خب معلومه بالانس و سنس دستگاه بهم نمیخوره ولی توی تست واقعی اصلا اینطوری نیست اگه یکم تند راه بری یا پات به لوپ بخوره تنظیمات بهم میریزه جنس خاک و هزار و یک چیزه دیگه هست که روی کار دستگاه تاثیر داره باید ی فکر اساسی برای ثبات دستگاه بشه....
خلاصه که حال منو حسابی گرفته..... :((

دوستان کسی با دستگاه تست واقعی انجام داده؟

یکشنبه 21 تیر1393 - 3:02am
مدیر کل
مدیر کل

خب جناب ALI-SOLTAN یا بهتر بگم هدایتی! شما بدلیل خرید و فروش و اخلال در انجمن باز هم تحریم میشین!
این هم تصویری از پیغامهای ارسالی شما در دیتابیس انجمن هست!
پیوست:
Soltan.JPG

فکر میکنم محتوای پیغامهای ارسالی مساله فروشندگی و هویت اصلی رو بخوبی مشخص میکنه! امیدوارم سایر دوستان هم ناراحت نشن. از این به بعد مجبورم هویت کاربران مشکوک و مشکلساز رو با هر وسیله ممکن دنبال کنم تا بتونیم تصمیم درستی بگیریم. اینطور که پیش میره این کارها لازمه! بعضی ها هم حواسشون باشه! ;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 تیر1393 - 3:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 , 405 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 155 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure