افشاگری tl12000سلام دوستان من نمی دونم چرا اقای هدایتی اون کار رو با من انجام دادند ولی جریان این مدار رو برای شما افشا میکنم تا دیگه مشکلی در ساخت نداشته باشید
من اقای هدایتی رو از همین سایت شناختم و اشنا شدم چون مغازه اش رشت بود و من برای خرید بعضی قطعات پیش اقای غفاری چسبیده به مغازه اقای هدایتی بود می رفتم و در اونجا ایشون رو هم همیشه میدیدم . یه بنده خدایی مدار tl12000 خراب شده بود داده بود ایشون بسازه ولی نتونست بسازه چون زیاد تو کار الکترونیم وارد نبود قدرت تحلیل مدار رو نداشت بلاخره دست به دامان انجمن فلز جو شد . که با راهنمایی اقا مهدی 88 مدار راه افتاد. البته بعد از چند روز چون هنوز مشکلش موجود بود که داد به من تست قطعات رو گرفتم هیچ مشکلی نداشت فقط از ایسی بود و باطری هم خراب بود که دوباره دادم به اقای هدایتی با تعویض ایسی که شمارش رو اقا مهدی 88 مشخص کرده بود حل شد چون تمام شماره ایسی ها پاک شده بود . حالا نوبت کپی برداری از مدار بود که اقا مهدی 88 باز زحمت کشیدند pcb مدار رو تو انجمن گذاشتند. و قرار شد اقا هدایتی خدش بسازه اگه جواب گرفت همه بسازند ولی دوستان گوش ندادذند اکثرا ساختند . که بیشتر خازن منفجر میشد. و اقای هدایتی هم فیبر رو زد و ساخت که هنگام راه اندازی مدار پیشش بودم چون تو جا زدم قطعات اون موقع مشکل داشت که کمکش کردم استارت مدار رو زدیم ولی خازن منفجر شد که پایه خازن رو تو مدار اشتباهی جا زده بودیم و تعوئیض کردیم درست شد .اما مدار سنسی نداشت. دیگه گفت به بچه ها نگو خازن منفجر شده فقط بگو سنس نداشتیم
که اقا ناصر هم اون موقع تیکه زیاد مینداخت بلاخره من دیگه رفتم حونه فیبر رو زدم بعد از چند روز مدار رو راه انداختم چون دیگه قبلا هم مدار اصلی تو دستم بود و هم اینکه تمام عکسها و اطلاعات لازم مدار رو برداشته بودم البته با اجازه اقای هدایتی بود. و من چند بار رشت رفتم حدود ساعت 4 بعد از ظهر چون اون موقع ایشون خونه تشریف دارند. از پشت ویترین مغازه اش دیدم اون مدار هنوز روی میزه اوراق شده هستش. روز بعد رفتم پیشش گفتم چی شده درست نشد اولش روش نشد بگه ولی بعد گفت راستش چند تا ساختم سنس ندارم ولی یکی ساختم دادم به وحید سنس داشت اونم ضعیف بود. دیگه جریانشون نمی دونم چی بود البته ایشون مغزه دوربین فروشی دارند که دوربینهای مدار بسته میفروشه راستش دیدم هر وقت میرم سرش خلوته مشتری نداره چون مغازه اش جای پرتی هستش اونجا مشتری زیاد نیست بهش پیشنهاد دادم قطعات الکترونیک بزنه بهتره این کار در امد نداره قبول کردند رفتند مقداری قطعه اوردند . حالا بگذریم این اقا چند تا فیبر زده بود ولی رو دستش مونده بود چون هیچ کدوم سنس نداشت یکی از فیبر ها رو گرفتم بردم خونه چکش کردم ایراد رو مشخص کردم یه سر مقاومت که تو عکس مشخص کردم ازاد بود چون فیبر مشکل داشت اونجا اتصالی نداشت مدار رو درست کردم بهش دادم. ولی اطلاعات دیگه ای ندادم. حالا ایشون مدار رو ساخته بود سنس داشت اما؟ اما ؟ اما؟ اما چی یه مشکلی اینجا داشت سنسش ضعیف بود چون تو بعضی فیبر سنسش خوب بود و لی تو بعضی فیبرها ضعیف بود یا بعضی لوپ رو که تعویض میکرد درست جواب میداد و بعضی لوپ اصلا اشغال بود
حالا هی میومد تو سایت به شما ها پیشنهاد لوپ های متعدد میداد
شما هم دنبال انواع سیمهای مختلف تو تهران و کرمان می گشتید مثلا لوپ 75*5 یا هشت رشته
ولی دیگه من چیزی نگفتم
باز رفتم رشت همیشه هم بهش سر میزدم چون بغل مغازه غفاری بود گفت اسد جان الان من دو تا لوپ درست کردم ولی این یکی خوب جواب میده و لی اون یکی خوب سنس نداره که فکر کنم سیمش تمام مسی نیست و خوشحال بود یه اسپری رو تو 70 میزد البته بغل کامپیوتر و میز چون با لوپ دیگه تو 30 به زور میزد. که باز دل بی صاحاب مرده من سوخت دلیلش رو گفتم که فهمید جریان چیه که این اشتباه تو مدارات پالسی هم اکثر دوستان انجام میدند یکی سنس خوب داره و یکی سنسش بد هستش بعد میگن اقا مدارات انالوک همین طوری هستش یکی مثل مثلا ناصر که مثلا استاد الکترونیک هستند . میگه اقا من یکی فیبر زدم خوب سنس داشت ولی اون یکی زدم سنسش خوب نبودو اینکه دوستان به خدای یگانه قسم میخورم که روزی خواهم مرد و این دنیا رو ترک خواهم کرد هر چی گفتم عین حقیقت هستش چون اخر همه ما مرگ هستش و چیزی جز این نیست . اقای هدایتی شما هم کارتون درست نبود لطفا بچه بازی رو کنار بذارید من به احترام یه چایی که پیشت خوردم دیگه چیزی نگفتم و برای دفاع از خودت یه کاربری جدید بساز بیا دفاع کن فقط تو به فاطمه زهرا و جون مادرت قسم میدم دروغ نگو و عین حقیقت باشه و بگو که ایا من دروغ گفتم یا نه من هم به جان مادرم قسم میخورذم که عزیزترین کسم هست و همه شما مادرتون رو خیلی دوست دارید هر چه گفتم عین حقیقت بود موفق باشید در پناه خدا