نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
آقای اسدف شما هم در رابطه با مدار تی ال 12000 و آقای هدایتی مسئولید.
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 1:44pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
سلام بنده تازه واردم و از این جریانات خبر ندارم ولی یه سوال از خدمتتون داشتم دلیل اینکه مدار با بعضی لوپ ها کار میکنه و با بعضی ها نه چیه؟ ایا ظرفیت اگه از 400 میکرو هانری کمتر باشه مثلا 200 میکرو هانری باشه مدار سنس خواهد داشت یا نه؟ سپاس
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 1:46pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
آقای اسد شما خودت رو ناراحت نکن . هر چند می دونم خیلی ناراحت کننده هستش . من به نوبه خودم از طرز صحبت کاربر نام برده بسیار ناراحت شدم . البته تویه پستی جواب بی ادبی های و بچه بازی هایی این شخص رو هم دادم ولی متوجه شدم آقا حمید تویه صفحه قبل جوابشون رو دادن دیگه پستم رو پاک کردم .
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 1:48pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
delta force نوشته است: سلام بنده تازه واردم و از این جریانات خبر ندارم ولی یه سوال از خدمتتون داشتم دلیل اینکه مدار با بعضی لوپ ها کار میکنه و با بعضی ها نه چیه؟ ایا ظرفیت اگه از 400 میکرو هانری کمتر باشه مثلا 200 میکرو هانری باشه مدار سنس خواهد داشت یا نه؟ سپاس بله دوست عزیز من این قلق رو هم افشا خواهم کرد نگران نباش همونی که گفتم اقای هدایتی اون مشکلرو به کسی نگو نگران نباش میگم در ضمن شما تازه وارد نیستید از بچه های همین انجمن هستید سرعت اینترنت کمه یه خورده مشکل دارم اگه دقت کرده باشید اقا ناصر هم یه پستی زده بودند اقا من مدار sx500 رو درست کردم یکی سنسش خوب بود و لی یکی دیگه سنسش خیلی ضعیف بود و مدارات انالوک بدرد نمی خوره هر کدوم یه جوابی میده که در اصل مدارش مشکلی نداشت مشکل از خودش بود این مشکل در تمام مدارت پالسی صدق میکنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
آخرین بار توسط asadof در یکشنبه 22 تیر1393 - 2:07pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 1:54pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان این مشکل رو هم اساتید عزیز هم دارند . حالا من یه سوال از شما میپرسم جواب بدید دوستان فرقی نداره مثلا دلتا باشه یا lمدار tl12000 چرا مثلا ما میاییم سه تا مدار tl12000 می سازیم یا دلتا پالس یکی سنسش خیلی خوبه و عالی هستش ولی دو تای دیگه اشغاله اصلا بدرد نمی خوره هر چی لوپ عوض میکنیم جواب نمی ده سنسش کمه ؟ دوستان اگه می تونند جواب بدند. بعد من در اخر کار میگم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:03pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
من فکر می کنم به خاطر جنس قطعات هستش . که حتی تویه یک پکیج از یک قطعه مقادیرشون با هم فرق می کنه . و یا ظاهرا سالم هستن ولی در اصلا معیوبن . خودم 10 تا خازن خریده بودم که سه تاش مقادیرشون یکی بود و بقیه یا بالاتر و یا پایین تر از اون چیزی بود که روش نوشته شده بود . تویه مقاومت ها هم همینطور . با اهم متر دیجیتالی تست می کردم .
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:19pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام
دوستان چه خبره اینجا ? اقای اسدف این مدار که چیز مبهمی نداره که حالا شما بخوای پرده برداری کنی یا قلقی رو به دوستان بگی داداش من این مدار پر قدرتی ولی ثباتش جالب نیست به درد کار حرفه ای نمیخوره تا اینکه مشکل بی ثباتی و بهم ریختن بالانس حل بشه تو دستگاه های انالوگ یک چیزی هست که باید رعایت بشه در هنگام وصل کردن لوپ به ترانزیستور قدرت که شیلد و مغزی باید درست وصل بشه تو مدار گری تک لوپ هم تو سایت های همسایه سر همین موضوع کلی دوستان عذاب کشیدن تا متوجه جریان شدن فک نکنم کسی این مورد رو بلد نباشه
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:28pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستمون اهريمن جان کجاست؟؟؟خبری نشد از مدارش اگه يه عکس واضح از مدار يزاشتن عالى ميشد ،و اگه مقدار رگولاتور و ترانزيستور قدرت رو هم مشخص ميکرد خيلى خوب ميشد
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:30pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: دوستان این مشکل رو هم اساتید عزیز هم دارند . حالا من یه سوال از شما میپرسم جواب بدید دوستان فرقی نداره مثلا دلتا باشه یا lمدار tl12000 چرا مثلا ما میاییم سه تا مدار tl12000 می سازیم یا دلتا پالس یکی سنسش خیلی خوبه و عالی هستش ولی دو تای دیگه اشغاله اصلا بدرد نمی خوره هر چی لوپ عوض میکنیم جواب نمی ده سنسش کمه ؟ دوستان اگه می تونند جواب بدند. بعد من در اخر کار میگم نه دوست من بنده منظورم این نبود من تی ال رو ساختم با لوپ 45 سنس خوبی دارم و با لوپ 1 در 1 اصلا سنس ندارم ؟ ایا این مطلب که میخواید بگید به این مشکل هم ربط داره؟ سپاس از شما
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:33pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
استفاده از رگولاتور 12هم به ثبات اضافه ميکنه
|
یکشنبه 22 تیر1393 - 2:34pm |
|
|