انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:12pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 402 , 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو دستگاه pim2 و دلتا پالس ۲ و دلتا پالس ۳ و چند تا دیگه از فلزیاب ها همین موضوع خیلی مهمه ولی بیشتر بچه ها بلدن فک نکنم کسی بلد نباشه اگه کسی بلد نباشه دیگه نباید فلزیاب بسازه به نظر من البته این موضوع رو من رو ۱۲۰۰۰ تست کردم وقتی جای شیلد و مغزی لوپ رو بر عکس کردم نزدیک چند سانت برد دستگاه کم شد این مدار رو اینقدر بزرگش کردین که دوستان میترسم بسازند بابا این مدار هیچ قلقی نداره و خیلی ساده تر از اون چیزی که فکرشو میکنید با قطعات معمولی هم جواب میده زیاد وقت خودتون رو سر خرید قطعات درجه یک نزارید

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوستان چه خبره اینجا ? اقای اسدف این مدار که چیز مبهمی نداره که حالا شما بخوای پرده برداری کنی یا قلقی رو به دوستان بگی داداش من این مدار پر قدرتی ولی ثباتش جالب نیست به درد کار حرفه ای نمیخوره تا اینکه مشکل بی ثباتی و بهم ریختن بالانس حل بشه تو دستگاه های انالوگ یک چیزی هست که باید رعایت بشه در هنگام وصل کردن لوپ به ترانزیستور قدرت که شیلد و مغزی باید درست وصل بشه تو مدار گری تک لوپ هم تو سایت های همسایه سر همین موضوع کلی دوستان عذاب کشیدن تا متوجه جریان شدن فک نکنم کسی این مورد رو بلد نباشه

اره هدایتی جان درسته ولی من می خواستم با عکس خوب توضیح بدم سرعت اینترنت کمه. یه چیزی بگم سعی کن همیشه خودت باشی .ماشالله سن شما هم کم نیستش فکر کنم 35 سالت بشه موفق باشید داداش من همیشه حرمت اون یدوه چایی تو دارم :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
saeedzz21 نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
saeedzz21 نوشته است:
ممنون از راهنمایی دوستان , ولومها رو وصل کردم ولی وقتی لوپ وصل نیست مقاومت 330 اهم شدیدا داغ میشه و بوق هم یکسره دارم و وقتی لوپ رو متصل میکنم ترانزیستور bu508 به سرعت داغ میکنه , البته نمیدونم اینا تاثیرگذاره یا نه : پتانسیومتر های اسپید و میتر و خود میترو هنوز وصل نکردم و بجای ترانزیستور 2n5401 چون گیرم نیومد mps a44 گذاشتم که قسمت تختشو رو به بیرون قرار دادم و مقاومت 330 اهم رو 2 وات نداشتم و معمولی قرار دادم و فعلا با باطری 14.8 ولت دارم تغذیشو تامین میکنم , با این تفاصیر بنظر اساتید مشکل داغ شدن و عدم سنس چی میتونه باشه .

دوست من ترانزیستور a44 منفی هست وکلا به درد اینجا نمیخوره وحداقل یه ترانزیستور مثبت جاش بزن وحتما حتما به جای گیری درست پایه های اون دقت کن!وبعد هم حداقل ولتاژبرای راه اندازی مدار 18ولت هست وبا 14 مشخصه که درست کار نمیکنه

ممنون دوست عزیز , آیا از این تراتزیستور میشه استفاده کرد ؟ و اگر میشه لطف کنید و نحوه قرارگیریشو در مدار نشون بدید و اگر نمیشه مشابهات ترانزیستور 2n 5401 رو ذکر کنید .

نه عزیزمن اونجا یه ترانزیستور تیپ مثبت میخواد وMPSA44منفی هست وکلا بیخیالش بشید میتونید به جاش از 2N2905-2N2907-BC212-BC321یا ترانزیستور مثبتی دیگه که پیدا کردین استفاده کنید وضمنا شما اول بگرد وترانزیستور رو پیدا کن وشمارش رو بگو تا من یا دوستان نحوه درست قرار گیری پابه ها رو خدمتتون عرض کنیم ودر آخر قبل از اتصال لوپ ابتدا از پایه 3 آی سی555 فرکانس رو رو محدوده 200 بزارید وبعد تست کنید تا مدارتون آسیب نبینه!!!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جان? متوجه نشدم اقای اسدف من سنم ۳۰ هستش نه ۳۵ و اسم من هم مهدی معلوم نیست با کی اشتباه گرفتی ما رو

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
جان? متوجه نشدم اقای اسدف من سنم ۳۰ هستش نه ۳۵ و اسم من هم مهدی معلوم نیست با کی اشتباه گرفتی ما رو

بچه برو خوتو جمع کن من نمی دونم چرا فکر میکنید مردم احمق هستند ولی خودت زیاد می دونی :-? خجالت هم خوب چیزیه X( من که قبل گفتم قبلا کجا بودم این اطلاعات پشیزی در مقابل اون کاری که انجام میدادم نبود

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای اسدف نمیدونم بچه کجا هستین ولی یه طوری حرف میزنید که انگار دنیا به اخر رسیده و فقط خودتون بلدین فلزیاب بسازید و اینج چند صفحه رو که خوندم فقط جنگ و دعوا بوده طوری با کاربر ها داری رفتار میکنی که انگار مدیر این سایت هستی واسمون پاره شده و فقط شما سازنده هستی اخه این مدار دیگه چی داره که همش چپ و راست داری پست میزنی و ادعا میکنی بابا جون این قبری که داری روش دعا می‌خونی داخلش مرده نیست بیار با ۱۲۰۰۰ خودت تشریف ببر دل جنگل بعد متوجه میشی که چقدر دیگه کار میبره تا ثباتش درست بشه چرا همش میگی مدار من با ثابته یا مدار من بهتره یا مال من بالانس بهم نمیخوره?

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
mehdi 2014 نوشته است:
تو دستگاه pim2 و دلتا پالس ۲ و دلتا پالس ۳ و چند تا دیگه از فلزیاب ها همین موضوع خیلی مهمه ولی بیشتر بچه ها بلدن فک نکنم کسی بلد نباشه اگه کسی بلد نباشه دیگه نباید فلزیاب بسازه به نظر من البته این موضوع رو من رو ۱۲۰۰۰ تست کردم وقتی جای شیلد و مغزی لوپ رو بر عکس کردم نزدیک چند سانت برد دستگاه کم شد این مدار رو اینقدر بزرگش کردین که دوستان میترسم بسازند بابا این مدار هیچ قلقی نداره و خیلی ساده تر از اون چیزی که فکرشو میکنید با قطعات معمولی هم جواب میده زیاد وقت خودتون رو سر خرید قطعات درجه یک نزارید

دوست عزیز شما استاد وسرور همه ما وساخت هر مداری واسه شما آب خوردن ولی اینجا یک سایت عمومی هست وتو همه رنج وهمه سطح اطلاعات فنی ادم توش هست که مدیران محترم زحمت کشیدن تا همه بتونن استفاده کنن پس دیگه دلیل نداره راه وبی راه هی فتوا بدین که راحت است وهرکس که نمیداندساخت بر او حرام است!!!!!! :ymtongue:
اگه میخوای ومیتونی به کسای که شاید سواد الکترونیکشون در حد اول ابتدای هم باشه کمک کن که بسازن ووالا هم که کسی دیگه هم میخواد کمک کنه مدام نپرید وسط که راحته واله وبله!!
واسه شما راحته پس بزار اونای که نمیدونن یاد بگیرن!!!! @};-
جناب اسدوف شما هم وقتی بدونه چشمداشت وغرض دانسته های خودتون رو به دیگران یاد میدید حالا هرچند هم ساده شک نکنید که از جای دیگه مزد وعوضش رو خواهید گرفت پس خیلی گوشتون به این حرفا نباشه وچیزای رو که فکر میکنید لازمه بگید که حتی اگه یک نفر هم مونده که نمیدونه اون یکی هم یاد بگیره @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 22 تیر1393 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حرف زدنت رو هم که بلد نیستی من به شخصیتم نمیخوره که با شما بیام کل کل کنم یا دهن به دهن بیام با ۱۲۰۰۰ خودت خوش باش

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی جان من مثل بردارم دوستت دارم راستش وقتی دیم مغازه کوچکی داری و تو جای پرتی هستش خیلی دلم سوخت به همین خاطر من پیشنهاد دادم قطعه بگیر بفروش در امدش خوبه دوربین مدار بسته زیاد مشتری نداره ولی خودت کارت رو خراب کردی مثلا اومدی تلیغ کنی رفتم رو زمین دستگاه زدم دیشب رفتم یه جا دستگاه زدم تو یه خونه چند بار جنس در اومده بود تا یارو فهمید دستگاه بوق زد در گوشی به پسرش گفت دستگاهش خوبه بعد بهانه کرد گفت من ابرو دارم بند و بسادت رو جمع کنید برید از این حرفها در کل این حرفها نه تنها تبلیغ برای شما نمی شد بلکه دوستان بیشتر بهت شک میکردند که داری دروغ میگی چون دروغ گفتن هم بلد نیستید به نظر همه اینا رو کسی باور نمی کرد جز خودت. حداقل می خوایی دروغ بگی یه جوری بگو همه باور کنن در هر حال کاری ندارم ولی چرا اون پستها رو زدی که چی بشه هر کاری می خوایی بکنی اول خوب فکر کن بعد انجام بده در هر حال موفق باشید همون مغازه رو بچسب قطعات رو زیاد کن در امدت خوب میشه خدا کریمه من هم هر چی بوده حلالت میکنم من هم اگه پشت سرت چیزی گفتم اگه میشه تو. هم حلال کن اخه تقصیر خودت بود زیاد داشتی دروغ میگفی اخه نون در اوردن به چه قیمت؟ موفق باشید

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست محترم ما نگفتیم که کمک نکنه ولی اینقدر تبلیغات کار خودش رو نکنه تو سایت و نگه مدار من ثبات داره دوستانی که سر زمین رفتن با ۱۲۰۰۰ میدونن من چی دارم میگم تو خونه نشستن و تست کردن که فایده نداره وقتی به دل جنگل میزنی و میخواهی پیش ۴ نفر ادم کار حرفه ای کنی اون جاست که ابروی ادم میبره چرا نمی‌خواهیم حقیقت ها رو باور کنیم این مدار قدرتش خیلی عالی ولی تو کار بی ثابته بهتر نیست بیاییم ثبات دستگاه رو درست کنیم تا سر زمین به مشکل بهم خوردن بالانس بر نخوریم در مورد افرادی هم که سواد آنچنانی الکترونیک ندارن میتونن نقشه و طرح صفحه اول رو بدن به یه دوستشون که وارده تا راحت بتونن به نتیجه برسد من اگه کاری روبلد نباشم انجام نمیدم مکانیک کارش درست کردن ماشینه ایا میتونه بیاد فلزیاب درست کنه? نجار کارش نجاری نمیاد بدون اطلاعات وارد کاری بشه پس یه مقدار بیاییم منطقی تر فکر کنیم خب اقای اسدوف میگه اوردم و همه چیز رو بلدم باشه به مدیر سایت پیام بده و بگه برای کسانی که دانش الکترونیک ندارن من میسازم دیگه این همه تعریف کردن و این همه ادعا کردن به نظر من درست نیست

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 402 , 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mahdi8 , morteza66 و 177 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure