انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:13pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 , 409 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بي جهت شلوغش نكنين
من به همه دوستان ميگم اين جور فلزيابها مثل 12000 و چنس و clone و ماينرو ............ همشون سر كاريند وبدرد كاوش واقعي نميخورند شماها به سر وكله هم ميپرين
بابا بس كنين ديگه
بجاي اين حرفها از مهندس حميد در خواست كنين يك فلزياب حرفه اي رو مهندسي معكوس كنند من و ساير دوستان هم كمك ميكنيم تا به نتيجه برسه
من خودم كاوشگرم به همين خاطر به شما دوستان كاوشگر ميگم كه فريب اين فروشنده ها رو نخورين اگه اين 12 رگولاتور ,sx500و 12000 براي كاوش واقعي بدرد ميخوردند مطمعن باشين امكان نداشت كه اطلاعات ساختشون به اين راحتي در نت قرار ميگرفت پس بهتره برين روي مهندسي معكوس كه اگه mdi باشه ميتونم ككمك زيادي بكنم اگه لورنز و گرت و gpx باشه كه عالي ميشه خلاصه دستگاهي تهيه بشه وروش كاربشه :YMPEACE: 1
اين تاپيك به اندازه كافي وقت تلف كرد و وقت وپول دوستان هدر رفت وگرنه اگه از اون وقت شروع به مهندسي معكوس mdl كرده بوديم الان اكثر دوستان اين فلزياب رو داشتند واستفاده ميكردند :YMPRAY:

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
تو دستگاه pim2 و دلتا پالس ۲ و دلتا پالس ۳ و چند تا دیگه از فلزیاب ها همین موضوع خیلی مهمه ولی بیشتر بچه ها بلدن فک نکنم کسی بلد نباشه اگه کسی بلد نباشه دیگه نباید فلزیاب بسازه به نظر من البته این موضوع رو من رو ۱۲۰۰۰ تست کردم وقتی جای شیلد و مغزی لوپ رو بر عکس کردم نزدیک چند سانت برد دستگاه کم شد این مدار رو اینقدر بزرگش کردین که دوستان میترسم بسازند بابا این مدار هیچ قلقی نداره و خیلی ساده تر از اون چیزی که فکرشو میکنید با قطعات معمولی هم جواب میده زیاد وقت خودتون رو سر خرید قطعات درجه یک نزارید

دوست عزیز شما استاد وسرور همه ما وساخت هر مداری واسه شما آب خوردن ولی اینجا یک سایت عمومی هست وتو همه رنج وهمه سطح اطلاعات فنی ادم توش هست که مدیران محترم زحمت کشیدن تا همه بتونن استفاده کنن پس دیگه دلیل نداره راه وبی راه هی فتوا بدین که راحت است وهرکس که نمیداندساخت بر او حرام است!!!!!! :ymtongue:
اگه میخوای ومیتونی به کسای که شاید سواد الکترونیکشون در حد اول ابتدای هم باشه کمک کن که بسازن ووالا هم که کسی دیگه هم میخواد کمک کنه مدام نپرید وسط که راحته واله وبله!!
واسه شما راحته پس بزار اونای که نمیدونن یاد بگیرن!!!! @};-
جناب اسدوف شما هم وقتی بدونه چشمداشت وغرض دانسته های خودتون رو به دیگران یاد میدید حالا هرچند هم ساده شک نکنید که از جای دیگه مزد وعوضش رو خواهید گرفت پس خیلی گوشتون به این حرفا نباشه وچیزای رو که فکر میکنید لازمه بگید که حتی اگه یک نفر هم مونده که نمیدونه اون یکی هم یاد بگیره @};-

دوست عزیز فقط جز اون مورد دیگه ابهامی وجود نداره این مدار رو بساز مطمین باش اگه چیزی داخل زمین بود جواب میده نگران نباش فقط کل اطلاعات رو تو اون عکس گذاشتم فقط اون دوتا ترانسیستور که تو عکس برعکسه شما هر دو تا رو صورتش رو به سمت بیرون بذار همین این مدار فقط دو تا ترانسیستور داره دوستان نگن کدوم ترانسیستور ها

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي اسد
واسه چي بچه هاي مردم رو ميفرستي دنبال نخودسياه و واسه خودتون بازار كار درست كردين بابا خجالت بكشين من هرچي نميگم ديگه شما فروشنده ها شورش رو در ميارين آقا هيشكي اين فلزياب هاي مسخره رو نسازه
وبيجهت خودتون رو با اينن آتو آشغالها در بيابون علاف نكنين
از مهندس حميد هم درخواست دارم جلوي يك عده فروشنده روبگيرند واطلاعات ساخت يك فلزياب حرفه اي رو در انجمن بزارند تا دوستان با اين 12000 و امثال اين علاف كوه وبيابون نشوند و تمامي كارهاي سكرت براي جلوگيري از سو استفاده اين فروسشنده ها اعمال بشه

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای اسدوف نمیدونم به چه زبونی بگم داداش برادر من مهدی هستم من دشمنی با شما ندارم فقط شما هم دروغ نگو که مدار من ثبات داره یا نمیدونم عالی داره کار میکنه اگه سر زمین بری متوجه حرف های من میشی چرا داری خودتو گول میزنی چطور شده که مدار همه بالانشین بهم میخوره ولی برای شما داره خوب کار میکنه? شما به کار مردم چکار دارین که کی راست میگه یا کی داره دروغ میگه سرت به کار خودت باشه ببخش رک حرف میزنم ولی بهتره مشکل اصلی این مدار رو برطرف کنید این بهث ها رو باید تموم کرد و بجای این که وقت خودمون رو بزاریم سر این بهث ها بجاش تو بهتر شدن کار مدار به هم کمک کنیم اقای اسدوف انگار شما با هدایتگری خیلی دشمنی که اینقدر توپت پره

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
دوستمون اهريمن جان کجاست؟؟؟خبری نشد از مدارش اگه يه عکس واضح از مدار يزاشتن عالى ميشد ،و اگه مقدار رگولاتور و ترانزيستور قدرت رو هم مشخص ميکرد خيلى خوب ميشد

سلام آرش جام من همینجا هستم
رو تمام ترانزیستورها رنگ زده شده
خازن هایی که مهم هستن رو هم رنگ زده
حتی اگه مجبور باشم کل قطعات مدار رو در میارم و اطلاعات دقیق رو به دوستان میدم
عکسهایی از پشت فیبر گرفتم اگه کسی نیاز داره تا بزارم
دوستان لیست دقیق مقاومتها و خازن ها رو خواستم که دارم براشون رو برد مشخس میکنم

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohandes1 نوشته است:
من به همه دوستان ميگم اين جور فلزيابها مثل 12000 و چنس و clone و ماينرو ............ همشون سر كاريند وبدرد كاوش واقعي نميخورند شماها به سر وكله هم ميپرين
بابا بس كنين ديگه
بجاي اين حرفها از مهندس حميد در خواست كنين يك فلزياب حرفه اي رو مهندسي معكوس كنند من و ساير دوستان هم كمك ميكنيم تا به نتيجه برسه
من خودم كاوشگرم به همين خاطر به شما دوستان كاوشگر ميگم كه فريب اين فروشنده ها رو نخورين اگه اين 12 رگولاتور ,sx500و 12000 براي كاوش واقعي بدرد ميخوردند مطمعن باشين امكان نداشت كه اطلاعات ساختشون به اين راحتي در نت قرار ميگرفت پس بهتره برين روي مهندسي معكوس كه اگه mdi باشه ميتونم ككمك زيادي بكنم اگه لورنز و گرت و gpx باشه كه عالي ميشه خلاصه دستگاهي تهيه بشه وروش كاربشه :YMPEACE: 1
اين تاپيك به اندازه كافي وقت تلف كرد و وقت وپول دوستان هدر رفت وگرنه اگه از اون وقت شروع به مهندسي معكوس mdl كرده بوديم الان اكثر دوستان اين فلزياب رو داشتند واستفاده ميكردند :YMPRAY:

باز این اومد
داداش اگه ما پول درست و حسابی داشتیم که نمی اومدیم tl و chance بسازیم قربونت برم یک دستگاه درست و حسابی میخریدیم حرفهای اقای مهدی هم درسته تست کردن و جواب دادن فلزیاب تو خونه فقط یک روی سکه اس اما بیرون ورق کاملا بر میگرده

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahriman نوشته است:
arash99 نوشته است:
دوستمون اهريمن جان کجاست؟؟؟خبری نشد از مدارش اگه يه عکس واضح از مدار يزاشتن عالى ميشد ،و اگه مقدار رگولاتور و ترانزيستور قدرت رو هم مشخص ميکرد خيلى خوب ميشد

سلام آرش جام من همینجا هستم
رو تمام ترانزیستورها رنگ زده شده
خازن هایی که مهم هستن رو هم رنگ زده
حتی اگه مجبور باشم کل قطعات مدار رو در میارم و اطلاعات دقیق رو به دوستان میدم
عکسهایی از پشت فیبر گرفتم اگه کسی نیاز داره تا بزارم
دوستان لیست دقیق مقاومتها و خازن ها رو خواستم که دارم براشون رو برد مشخس میکنم

متشکر از شما
فقط اگه امکان داره یکی دو تا عکس با کیفیت بزار تا بلکه با استفاده از اونها مشکل دستگاهمون برطرف شه
سپاس

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان اگه شما میتونید یه برنامه دیجیتال کننده برا این مدار بسازید مدارش عالیه برد خوبی داره
من هم میخوام با یه برنامه نویس خوب که تو زمینه روبات فعالیت داره و هر ساله تو ایران و مسابقات خارج از کشور مقامات خوبی اورده درخواست کمک کنم تا به ما کمک کنه که این مدار رو دیجیتال کنیم

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
mohandes1 نوشته است:
بابا بس كنين ديگه

باز این اومد
داداش اگه ما پول درست و حسابی داشتیم که نمی اومدیم tl و chance بسازیم قربونت برم یک دستگاه درست و حسابی میخریدیم حرفهای اقای مهدی هم درسته تست کردن و جواب دادن فلزیاب تو خونه فقط یک روی سکه اس اما بیرون ورق کاملا بر میگرده

ببين دوست عزيز
مثل اينكه شما دوست دارين خودتون رو در كوه وبيابون علاف كنين
اگه اين فلزياب mdl رو مهندسي معكوسش كني فوقش 100 هزار تومان بيشتراز اين مدار خرج داره براي ساخت
همه آيسيهاش رو هم من ميدونم
پس نميدونم دوستان منتظر چي هستن و مهندس حميد واسه چي دست روي دست گزاشته :-?

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahriman نوشته است:
ناصر جان اگه شما میتونید یه برنامه دیجیتال کننده برا این مدار بسازید مدارش عالیه برد خوبی داره
من هم میخوام با یه برنامه نویس خوب که تو زمینه روبات فعالیت داره و هر ساله تو ایران و مسابقات خارج از کشور مقامات خوبی اورده درخواست کمک کنم تا به ما کمک کنه که این مدار رو دیجیتال کنیم

به نظر من ميشه اين مدار رو ديجيتاليش كرد كه اون موقع ميشه mdl
پس اگه روي mdl كار بشه كه زودتر به نتيجه ميرسيم البته اگه يك عده از دوستان دندون طمعشون رو از اين مهندسي معكوس بكنند ميتونيم به راحتي كار كنيم :YMPRAY:

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 , 409 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 186 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure