انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:03pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 404 , 405 , 406 , 407 , 408 , 409 , 410 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
ahriman نوشته است:
arash99 نوشته است:
دوستمون اهريمن جان کجاست؟؟؟خبری نشد از مدارش اگه يه عکس واضح از مدار يزاشتن عالى ميشد ،و اگه مقدار رگولاتور و ترانزيستور قدرت رو هم مشخص ميکرد خيلى خوب ميشد

سلام آرش جام من همینجا هستم
رو تمام ترانزیستورها رنگ زده شده
خازن هایی که مهم هستن رو هم رنگ زده
حتی اگه مجبور باشم کل قطعات مدار رو در میارم و اطلاعات دقیق رو به دوستان میدم
عکسهایی از پشت فیبر گرفتم اگه کسی نیاز داره تا بزارم
دوستان لیست دقیق مقاومتها و خازن ها رو خواستم که دارم براشون رو برد مشخس میکنم

متشکر از شما
فقط اگه امکان داره یکی دو تا عکس با کیفیت بزار تا بلکه با استفاده از اونها مشکل دستگاهمون برطرف شه
سپاس

عکس با کیفیت در چند صفحه قبل موجوده
اگه دوستان عجله نکنن من تمام قطعات رو کامل کنم
راستی تو این مدار از 2 تا ریگلاتور 7805 استفاده شده
دلیلش چی میتونه باشه؟

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:37pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ناصر جان اگه شما تواناییشو دارید یه ام دی ال دست دوم هست میدن 400 هزار تومن میتونید تهیه ش کنید و شروع کنید

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گل گفتی بخدا من همه تست ها رو انجام دادم و واقعیت ها رو مطرح کردم و دوس دارم این مشکل بر طرف بشه نه اینکه این مدار رو یه گوشه بندازیم و بریمی دنبال مدار دیگه من خودم خیلی کار کردم و خیلی وقتمو تو این دو سه روزه سرش گذاشتم ولی ثبات دستگاه موقع حرکت کردن بهم میخوره عمق کاوش کم میشه خیلی از دوستان این مورد رو تست نکردن شما اگه یه سینی ۴۰ رو تو شروع بالانس کردن تو ۲ متر بزنه ۲۰ متر جولو تر تو ۱ متر نمیزنه من ادمی نیستم که تو خونه مدارم رو چک کنم چون ویلا دارم و نزدیک ۱۰۰ متری کار نشده دیشب هم دوستم دو تا وسیله تو دل خاک گذاشت و راحت پیدا کردمش البته اولین رو راحت پیدا کردم سر دومین بالانس دستگاه بهم ریخت پس نگاه کنید این شکلی باید تست بشه نه اینکه لوپ رو یک جا اویزون کنی و بعد فلز نزدیکش کنی اقای اسدوف من بچه هستم ولی شما بزرگ هستی اول طرف خودتو بشناس بعد از این کلمات زشت استفاده کن شما که بزرگی کجای دنیا رو گرفتی اخرش همه ماها فقط یه کفنی میبریم با خودمون نه پولی میشه برد اون دنیا نه دستگاه۱۲۰۰۰

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان ما بخاطر دوستان خودمون تو انجمن کار میکنیم
مهدی جان ثبات این دستگاه شیرمحمدی خوبه

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
گل گفتی بخدا من همه تست ها رو انجام دادم و واقعیت ها رو مطرح کردم و دوس دارم این مشکل بر طرف بشه نه اینکه این مدار رو یه گوشه بندازیم و بریمی دنبال مدار دیگه من خودم خیلی کار کردم و خیلی وقتمو تو این دو سه روزه سرش گذاشتم ولی ثبات دستگاه موقع حرکت کردن بهم میخوره عمق کاوش کم میشه خیلی از دوستان این مورد رو تست نکردن شما اگه یه سینی ۴۰ رو تو شروع بالانس کردن تو ۲ متر بزنه ۲۰ متر جولو تر تو ۱ متر نمیزنه من ادمی نیستم که تو خونه مدارم رو چک کنم چون ویلا دارم و نزدیک ۱۰۰ متری کار نشده دیشب هم دوستم دو تا وسیله تو دل خاک گذاشت و راحت پیدا کردمش البته اولین رو راحت پیدا کردم سر دومین بالانس دستگاه بهم ریخت پس نگاه کنید این شکلی باید تست بشه نه اینکه لوپ رو یک جا اویزون کنی و بعد فلز نزدیکش کنی اقای اسدوف من بچه هستم ولی شما بزرگ هستی اول طرف خودتو بشناس بعد از این کلمات زشت استفاده کن شما که بزرگی کجای دنیا رو گرفتی اخرش همه ماها فقط یه کفنی میبریم با خودمون نه پولی میشه برد اون دنیا نه دستگاه۱۲۰۰۰

این دو نکته واقعا حقیقت داره ,دوستان یه فکری بکنید این مشکلات حل بشه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
ناصر جان اگه شما تواناییشو دارید یه ام دی ال دست دوم هست میدن 400 هزار تومن میتونید تهیه ش کنید و شروع کنید

كاني جان اون mdl معيوب بدرد نميخوره

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان الان با اون دوستم که تو کار کپی آی سی هستش تماس گرفتم که گفتن آی سی مدار کپی نمیشه
فک کنم کسی دوس نداره برا دیجیتال کردن این مدار قدمی برداره
تو دستگاه شیر محمدی مشکل به هم خوردن بالانس وجود نداره

یکشنبه 22 تیر1393 - 4:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
اگه دوستان عجله نکنن من تمام قطعات رو کامل کنم
راستی تو این مدار از 2 تا ریگلاتور 7805 استفاده شده
دلیلش چی میتونه باشه؟[/quote]
اون رگلاتورهای 5ولت برای تغذیه قسمت دیجیتال مدار استفاده شده وشک دارم تو بخش آنالوگ مدار نقشی داشته باشن!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 22 تیر1393 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس براچی از 2 تا استفاده کرده؟
اینجاش جای تعجب داره

یکشنبه 22 تیر1393 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب دوستان وقتی که برای مدار لوپ میسازید. و از کابل رابط استفاده میکنید مثلا کابل ارجی 59 دو تا سیم یکی مغزی و یکی شیلد داره که من مغزی رو A گذاشتم و اسم سیم شیلد رو B گذاشتم این مورد تو تمام فلزیابهای پالسی صدق میکنه یعنی اگه شما این دو تا سیم رو برعکس بزنید مدار شما سنسش ضعیف میشه به نصف میرسه مثلا اگه فلزی تو 100 سانتی متر بزنه اگه سیم برعکس باشه تو 500 سانتی میزنه فرق نداره تو تمام پالسی هایی که از ترانسیستور قدرت یا ماسفت استفاده شده همیشه سیم مغزی یا A باید بره به وسط پایه ترانسیستور مثلا تو TL12000 میره به وسط پایه ترانسیستور قدرت 508 که همون کلکتور هستش تو عکس نشخص کردم فقط اشتباه نکنید چون بعضی از دوستان موقعی که فیش فلزی رو دارن وصل میکنند سیم مغزی رو برعکس میزنند مدار سنسش ضعیف میشه پس توجه بشه ایتم قلق مدار به زبان خیلی خیلی ساده باز سوالی بود در خدمت هستم :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 22 تیر1393 - 4:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 404 , 405 , 406 , 407 , 408 , 409 , 410 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 155 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure