سلام خدمت همه دوستان
من هدایتی هستم کوچیک همه بچه های گل انجمن هستم
فقط اقا حمید خواهش میکنم این پست من رو حذف نکنید چون یه سری چیز ها به گوش من رسید و اومدم دیدم واقعیت داره و ناچار شدم بیام سایت و یه سری جریان ها رو دقیق توضیح بدم تا روشن بشه همه چیز در مورد اون جریان های که پیش اومد وعصبانی شدم و از کوره در رفتم باز از شما معذت خواهی میکنم نگران نباشید من نه قصد فروش دستگاه دارم و نه میخوام تبلیغات کنم
اقای اسدوف دوست عزیز به اندازه ای من رو عصبانی کردین که ناچار شدم بیام تو عمومی به شما تذکر بدم
شما نوشتین چرا اون کار رو با من انجام داد
من چه کاری باشما کردم ؟ جز اینکه به شما اجازه دادم بیایی مغازه و از مدار 12000 استفاده کنید و قطعات رو برای خودتون شناسایی کنید و نوشتین من نتونستم مدار 12000 رو تعمیر کنم که این هم یه دروغ بوده که خودت درست کردی خدمت همه دوستان عرض کنم که یه بنده خدایی یه دستگاه برای من اورد برای تعمیر و من نزدیک یک ماه وقت نکردم بهش دست بزنم تا اینکه یک روز اقای کاوشگر اومد مغازم و گفت حیف نیست اون مدار رو یه گوشه انداختی گفت یه چند تا عکس بگیر و بزار تو سایت تا با کمک دوستان مدار رو درست کنی و من هم این کار رو انجام دادم اون موقع شما در جریان نبودین و با من هم رفت و امد نداشتین فقط من و اقای کاوشگر رو مدار کار کردیم و همه ای سی ها رو اقا ناصر به من روی عکس نشون داد و من هم همه رو تعویض کردم و بعد 3 روز مدار استارت خورد و سنس کرد باز از شما خبری نبود اون زمان و خیلی از بچه ها به من فشار اوردن که اگه این مدار قدرت داره یه فیلم بزارین ازش تا ما هم بدونیم ارزش ساخت داره یا نه که باز من و اقای کاوشگر از دستگاه و سنس دستگاه فیلم گرفتیم و اپلود کردیم تو سایت بعد چطور شما مدار من رو تعمیر کردین ؟ اون موقع که شما نه با من دوستی داشتین و نه مغازه من رو میشناختی پس قبل اشنایی با شما مدار 12000 تعمیری مشتری رو با کمک دوستان تو سایت که اقا هوشی هم کمک میکرد دقیق یادمه این هم یه دروغ دیگه شما
بعد من مدار رو به شما دادم سالم به شما تحویل دادم و سنس میکرد فقط قرار بود ببرید تست بگیریدتو جنگل تا ببینید اجر رو سنس میکنه یا نه چرا میایی دروغ میگی که مدار رو داد به من درستش کردم با این دروغ ها بهت چی میرسه اون زمانی که من شروع کردم به ساخت به همه بچه ها تذکر دادم که هیچ کس جز اقای کاوشگر نسازه ولی دو سه نفر ساختن اولین مدار رو هم اقای کاوشگر ساخت و من هم مادر بزرگم فوت کرده بود رفته بودم اورمیه و دسترسی به هیچ چیز نداشتم که یه روز اقای کاوشگر زنگ زد و گفت مدار من راه افتاد و بعد من رسیدم رشت فیبر رو زدم وقطعات رو خریدم و مونتاژ کردم که شما تو اون زمان به من چند بار زنگ زدین و ابتدای اشنایی ما بود و من هم سرم شلوغبود دو تا شرکت رو داشتم دوربین نصب میکردم و دیر میومدم مغازه و موقع استارت مدار یادمه که اقای کاوشگر پیش من بودن و باطری رو که وصل کردیم خازن بغل ای سی 555 ترکید که مدار اتصالی داشت و فردا صبح مدار من راه افتاد اینم یه دروغ دیگه و بعد اینکه مدار من راه افتاد با اقا وحید اشنا شدم و گفت برام درست کن چون خودش ساخته بود کار نمیکرد و براش ساختم و کار کرد سنس قوی هم داشت و میتونید درست بودن گفتار من رو از اقا وحید بپرسید و بعد اون دو تا کیت زدم که یکی برای اقا سید جواد بود که معامله ای بین ما صورت نگرفت و کم کم رفت و امد های شما زیاد شد با من و میومدین مغازه تا تک تک قطعات روی 12000 اصلی رو کپی کنید و فیبر خودتون رو چک کنید با مدار 12000 اصلی که من هم داشتم به کارهای خودم میرسیدم و تست میکردم که بعد دو تا مدار داشتم که کار نمیکرد و خودم وقت نداشتم و به شما دادم و زحمت کشیدین و اتصالی مدار رو پیدا کردین ولی اومدی نوشتی مداری که اقای هدایتی درست کرد کارنمیکرد و من اومدم درست کردم قبل شما من همین مدار رو به دو نفر فروختم و برای خودم هم درست کردم پس چطور بود که قبل اشنایی با شما این کار رو کردم این هم یه دروغ دیگه
در مورد کابل هم واقعیتی بود من و اقا وحید با هم 3 ساعت تمام تو تهران گشتیم تا اون کابل رو گیر اوردیم و بهترین نتیجه رو داد از نظر قدرت دوست عزیز من بعد اینکه از سایت اخراج شدم کلی دستگاه فروختم به همشهری های خودم و کلی تغییرات جدید روش انجام دادم فک نکن من بیکار نشستم در مورد اینکه نوشتی مغازه من جای پرت هستش این رو خدمت شما عرض کنم که شما توانایی اجاره کردن همون مغازه رو هم نداری اگه داشتی با وانت کار نمیکردی من با همون مغازه دارم خرج زن و بچه خودم رو میدم و خیلی هم راضی هستم در مورد تغییر شغل من از شما نظر خواهی نکردم من یک روز رفتم تهران و کلی قطعات خریدم و کلی برای قفسه زدن خرج کردم و بعد چند روز شما اومدین و با هم حرف زدیم و من گفتم از دوربین مدار بسته خسته شدم چون کارش سخته و زدم تو کار قطعه و شما خوشحال شدی و گفتی اینکار بهتره پس با اجازه شما قطعه فروشی نزدم این هم یه دروغ دیگه
نمیدونم با این کارها چه قسمت شما میشه که میگید مغازه من خلوت بود و مشتری نداشتم مگه کار دوربین مدار بسته باید مغازه طرف شلوغ باشه ؟ اونجا فقط یه جایی برای قرار داد بستن با شرکت ها و مشتری ها و من هنوز هم قرار داد شرکت گاز رو دارم و دارم بهش خدمات میدم داداش اگه مغازه دار نیستی و کاسب نیستی پس دخالت به زندگی شخصی کسی نکن شما چرا ادرس مغازه من رو اومدین تو عمومی گفتین ؟ بدون اجازه من حق همچین کاری رو نداشتین من بیام ادرس خونه شما رو بدم خوبه؟ خوشت میاد ؟ به این کار شما میگن بد جنسی پس منم بیام بگم تو عمومی که شما چند وقت پیش هندوانه داشتی بار میزدی و با وانت بار کشی میکردی این کارها درست نیست داداش من که بیایی با من نون و نمک بوخوری بعد نمکدون بشکونی تازه شما به من همش زنگ میزدی که بیام مغازت من اجباری نداشتم به این دوستی درسته با هم هم فکری کردیم تو بعضی از مسایل ولی درست نبود که بیایی تو عمومی در نبود من بخوای من رو تخریب کنی خلاصه یک روز شما هم از سایت اخراج میشی و خلاصه کلام با این کارها و این دروغ هایی که گفتین من هیچ دوستی و رفاقتی با شما ندارم و حق نداری از این به بعد مغازه من بیایی چون من از ادم های خود خواه و زیر اب زن متنفرم خرت که از پل گذشت اومدی در نبود من کلی پشت من بد گفتی و خودت رو شیرین کردی این خیلی زشته من همه حرف هام حقیقته و شاهد هم دارم برای گفته های خودم و به جون مادرم قسم میخورم که همه این ها واقعیت بوده چون مادرم رو با یه دنیا عوض نمیکنم فقط اقای اسدوف یکم خجالت بکش و بچه بازی ها رو بزار کنار اگه با من دوست میشدی خیلی چیزها و قلق های دیگه رو شاید بهت میگفتم تو این مدتی که تو سایت نبودم خیلی اطلاعات خوب دستم اومد و خدا رو شکر یکم استراحت کردم و این هم بگم من از نظر مالی انقدری دارم که اگه 2 سال هم بیکار بچرخم برام مهم نیست پس اینقدر نگو که دلم براش سوخت تو دلت برای خودت بسوزه دوستان ببخشی زیاد پر حرفی کردم این ها رو باید میگفتم تا واقعیت ها رو بشه موفق و پیروز باشید