نویسنده |
پیغام |
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید سلام برادر شما یه اقدامی بکن .دوستان دارن بی جهت هم دیگر رو می توپن . و انجمن از حالت عادی داره خارج میشه .
تمامی عزیزانی هم اگه صداقت دارن به جایه توپیدن هم بیان اطلاعات خودشون رو اگه دوست دارید در اختیار سایر کاربران قرار بدید .
این بحث رو جمعش کنید دیگه . اگه راست می گید و صداقت دارید (انشاله که این گونه هستش ) بیاید سر مدار بحث کنید . داشته ها و اطلاعاتتون رو باهم به اشتراک بزارین تا به یک نتیجه خوب برسین .
کاربران سایت اینقدر فهیم هستن که خودشون تشخیص بدن کی چی کاره هستش . کی اطلاعات در اختیار دیگران قرار می ده و یا کی فقط می خواد از دیگران اطلاعات بگیره و اطلاعات خودش رو به دیگران منتقل نکنه . و یا کی فروشنده هستش و غیره .
موفق باشید
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:16pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: جواب من اين نبود به قول شما نه به قول ما آذريها شمارو تو قبر ما که نميخوان بخوابونن ،سوال من اين بود که مگه شما تو خصوصی به من نگفتی داری مدارو به بچه ها و هم استانى هات ميفروشى پس چرا داری به هدايتى ها خرده ميگيری و دست به دامن اساتيد ميشی مگه مرد نيستی چرا با زبان خودت اعلام نميکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟زندگى شخصی من به خودم مربوطه ولى چاپلوسی تو به کل انجمن خجالت بکش خودت خجالت بکش هزار تا سوال پرسیدی همه جواب تو دادم دیگه اینجا چیزی ننویس بیا خصوصی به من بگو چرا باید دست به دامان اساتید بشم و کجا چاپلوسی کردم . در ضمن مهندس حمید من به خاطر این حرف ارش که گفت فروشنده هستم و چاپلوسی میبکنم این اجازه رو به اقای ارش میدم که هر وقت به شما گفت اسد رو بیرون کن بیرون کنید. از الان اجازه کاربری asadof دست ارش هستش حالا اقای ارش خان شما اگه یه پیام خصوصی به مهندس حمید بفرستید دیگه باید منو بیرون کنه و مهندس حمید هم خواهشم میکنم هر چی ارش گفت همون کار رو بکنه وگرنه من ناراحت منیشم در مهندس حمید اگهخ ایشون گفت من اخراجم دیگه اخراج هستم و از شما هم بابت ارایه علم مفید شما به خودم رو کمال تشکر رو دارم حالا اقای ارش تصمیم با شماست چون یه فروشنده نباید از اخراجش ناراحت بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:24pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
در ضمن جناب ارش در جواب هدایتی که گفت که گذاشتم اومدی مغازه برد مدار رو نگاه کردید رفتی ساختید فقط بعد میام یه عکس از مدار tl میذارم میرم ببینید که من به دلیل جنگ و اعصاب دیگه ارایه نکردم و حوصله تایپ وگرنه اون عکس کلی تبلیغ برای من بود موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:34pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
انجمن مدير داره اسد جان به من چه که اخراجت بکنن يا نه مدرک رو برات فرستادم خصوصيت من مشگلم و حرفم اينه که چرا عادت کرديد زود در مورد کسی قضاوت کنيد يا افترا بزنيد ؟چرا اول از خودتون شروع نميکنيد من آرش دارم چوب ندونم کارى خودمو ميخورم و هر چى در زندگيم بوده به خودم ارتباط داره و هرچى تا الان هم گفتم زاييده ذهنم نبوده بلکه برام اتفاق افتاده و ميتونم به وضوح اثباتش کنم کافيه آدرس بدم بيايی و ببينى و بپرسی و اگه باورت نشد ساز نبود شاسی بلند و غيره رو تو بوق و کرنا کنى و به ريش ما بخندى در غير اينصورت حرفى نزن که فرداى قيامت شاکيت من باشم و با هر اشاره ابروى من چوب تو استينت کنن ،بنده کاووشگرم و نيازمند يه مدار خوب واسه کاووش ،نه فروشنده که بخوام نون فروشنده ها رو آجر کنم اونهاهم تو قبرخودشون ميخوابن و حسابشون با خداى خودشونه ،فقط خواستم بدونی و بدونن زود قضاوت نکنيد ،شما هم اگه قرار باشه اخراج بشيد خواهيد شد من و سنه نه
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 4:15pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: انجمن مدير داره اسد جان به من چه که اخراجت بکنن يا نه مدرک رو برات فرستادم خصوصيت من مشگلم و حرفم اينه که چرا عادت کرديد زود در مورد کسی قضاوت کنيد يا افترا بزنيد ؟چرا اول از خودتون شروع نميکنيد من آرش دارم چوب ندونم کارى خودمو ميخورم و هر چى در زندگيم بوده به خودم ارتباط داره و هرچى تا الان هم گفتم زاييده ذهنم نبوده بلکه برام اتفاق افتاده و ميتونم به وضوح اثباتش کنم کافيه آدرس بدم بيايی و ببينى و بپرسی و اگه باورت نشد ساز نبود شاسی بلند و غيره رو تو بوق و کرنا کنى و به ريش ما بخندى در غير اينصورت حرفى نزن که فرداى قيامت شاکيت من باشم و با هر اشاره ابروى من چوب تو استينت کنن ،بنده کاووشگرم و نيازمند يه مدار خوب واسه کاووش ،نه فروشنده که بخوام نون فروشنده ها رو آجر کنم اونهاهم تو قبرخودشون ميخوابن و حسابشون با خداى خودشونه ،فقط خواستم بدونی و بدونن زود قضاوت نکنيد ،شما هم اگه قرار باشه اخراج بشيد خواهيد شد من و سنه نه ارش جان من خود شیطان هستم دوست دارم سر همه رو کلا بذارم دروغ بگم و ادم عقده ای موفق باشید
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 4:22pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
اقای اسدف تو رو قسم به اون سازت تمومش کن دوروز دنیا ارزش این بحث و جدلهارو نداره.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 4:31pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اقا ارش و اقای اسدف با تو جه به اینکه سایر دوستان تذکر دادن ولی روی لج و لج بازی دارید ادامه میدید اگه بخواد این جوری پیش بره این تاپیک قفل میشه لذا برای جلوگیری از قفل شدن این تاپیک اختلافات رو بزارید کنار بزارید این تاپیک مسیر اصلی خودشو ادامه بدمه دیگه بینتون هر چی بود و گذشت تموم شد اسدف جان شما از کاربرای قدیمی هستین انتظار بیشتری از شما میره.لطفا کمی به خودتون بیاید.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 4:42pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
ramin نوشته است: اقا ارش و اقای اسدف با تو جه به اینکه سایر دوستان تذکر دادن ولی روی لج و لج بازی دارید ادامه میدید اگه بخواد این جوری پیش بره این تاپیک قفل میشه لذا برای جلوگیری از قفل شدن این تاپیک اختلافات رو بزارید کنار بزارید این تاپیک مسیر اصلی خودشو ادامه بدمه دیگه بینتون هر چی بود و گذشت تموم شد اسدف جان شما از کاربرای قدیمی هستین انتظار بیشتری از شما میره.لطفا کمی به خودتون بیاید. رامین جان به به احترام شما و دوستان دیگر چیزی نخواهم گفت از همه عذر خواهی میکنم اگه باعث رنجش شما و دوستان شدیم
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 5:41pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز. اخه چه ارزشی داره این همه بحث.خواهشن از مدیر سایت اقا حمید می خواهیم به دعوا خاتمه بدن. بخدا وقتی وارد این سایت میشم عشق میکنم از همکاری بجه ها.از شما تمام دوستان واساتید خواهش دارم به این موضوع خاتمه بدین. ممنون دوستان عزیز
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 6:02pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی اقا حمید خواهشن به بچه ها بگین تمام کنن.ممنون از لطف شما
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 6:04pm |
|
|