نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
تقی جان من الان متوجه نشدم 555 مدار شما داغ میکنه ولی تو رگلاتور 7809 ولتاژ ندارین ؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 12:34pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقا اسد سلام میشه این فیلمی که از tl12000'گرفتین یا اگه جدیدشو گرفتین برام بزارین دانلودش کنم.ممنون از لطفتون
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 1:41pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
kavoshgar نوشته است: تقی جان من الان متوجه نشدم 555 مدار شما داغ میکنه ولی تو رگلاتور 7809 ولتاژ ندارین ؟ kavoshgar جان.. الان دوتا 555 رو تعویض کردم صدا اومد ولی بوق ممتد میده و7809 ولتاژ ندارم و لوپ مثل چک صدای پالس خوبی داره. لطفا کمک کنید....
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 4:19pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
taghy نوشته است: kavoshgar نوشته است: تقی جان من الان متوجه نشدم 555 مدار شما داغ میکنه ولی تو رگلاتور 7809 ولتاژ ندارین ؟ kavoshgar جان.. الان دوتا 555 رو تعویض کردم صدا اومد ولی بوق ممتد میده و7809 ولتاژ ندارم و لوپ مثل چک صدای پالس خوبی داره. لطفا کمک کنید.... پایه های تغذیه 555 سمت 508 قرار داره را چک کنید ، خروجیش را هم چک کنید( پایه 3 باید حدود 7 یا 6 کیلو هرتز فرکانس خروجی داشته باشید تا 7809 به کار بیفته )
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 4:27pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
davood_zzz نوشته است: taghy نوشته است: kavoshgar نوشته است: تقی جان من الان متوجه نشدم 555 مدار شما داغ میکنه ولی تو رگلاتور 7809 ولتاژ ندارین ؟ kavoshgar جان.. الان دوتا 555 رو تعویض کردم صدا اومد ولی بوق ممتد میده و7809 ولتاژ ندارم و لوپ مثل چک صدای پالس خوبی داره. لطفا کمک کنید.... پایه های تغذیه 555 سمت 508 قرار داره را چک کنید ، خروجیش را هم چک کنید( پایه 3 باید حدود 7 یا 6 کیلو هرتز فرکانس خروجی داشته باشید تا 7809 به کار بیفته ) اقا داوود من فرکانسمتر ندارم میشه به طریقی از مدار ولتاژ گیری کنم.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 4:41pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
اقای کاوشگر سلام واقعیتش من از دعوای دوستان تو شک افتادم ایا این مدار عملی هستش درست کنم یا نه.اخه سه چهار نوع مدار بجه ها گذاشتن.کدومشون رو اماده کنم.مال اقا مهدی 88 یا شما یا اقای هدایتی ممنون میشم که راهنمایم کنین.اینم ایمیلم هستش.hosseinahmadi447@yahoo.com
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 6:33pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: اقا اسد سلام میشه این فیلمی که از tl12000'گرفتین یا اگه جدیدشو گرفتین برام بزارین دانلودش کنم.ممنون از لطفتون دوست عزیز تو چند صفحه قبل گذاشتم دانلود کنید البته دوست عزیز شما به من یا هر کدوم از دوستان شک د ارید خودت بساز فوق 200 خرج کنید دیگه اگه جواب نداد دیگه بقیه خرجا رو نکن یا فعلا با 100 تومن معلوم معمولی بذار کار کرد ادامه بده اینکه دیگه شک نداره فرض کن شما 5 میلیون دادید به فروشنده خورد حالا شما با 100 تومن امتحان کن انشالله جواب خواهید گرفت به شرطی که زحمت بکشید صفحات رو مطالعه کنید چون دیگه توضیحی نداره تکمیله و از مهندس حمید عزیز هم می خوام اگه امکان داره دیگه تایپیک رو قفل کنند دیگه مدار تکمیل شده موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 25 تیر1393 - 9:25pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا تقی عزیز مدار شما اولاً از مقاومتهای 5% ساخته شده که اگر مقدار هر مقاومت اندازه گیری نشه و همینطور جا بذارید مشکل ساز خواهد شد ! پس اول باید یک مولتی متر خوب و دقیق که فرکانس متر هم داشته باشه مثل ( ویکتور 88C ) تهیه کنید و بعد اقدام به مونتاژ مدار کنید ؛ شما مدارتون طبق تصویر نه ولوم مولتی ترن داره و نه کابل رابط لوپ چطور میخواهید مدار رو تست کنید ، اشتباه شما همینجاست که باید مدار رو کامل کنید و به لوپ وصل باشه و بعد اقدام به روشن کردن مدار کنید که دراینصورت اگر سنس نداشتید باید ولتاژها نقاطی که در تصویرهای گذشته بیان شده رو اندازه گیری بفرمائید اگر ولتاژها درست بودن و فرکانس هم در پایه 3 آی سی 555 کنار مولتی ترن داشتید اونوقت مدارتون درست کار میکنه و دراینصورت اگر سنس فلز نداشتید به احتمال 90% مقاومت 330 اهم روبروی 508 سوخته که باید وات بالاتر گذاشته بشه از همون اول مونتاژ مدار ؛ ولتاژ نداشتن 7809 شما دوتا دیود های پشت سر 7809 رو تعویض کنید و همینطور آی سی 358 رو هم آزمایشی تعویض کنید , باز هم متذکر میشم که ابتدا ولومهای سالم و خوب 10دور رو تست کرده و نصب کنید و بعد به فکر سنس و درست کار کردن مدارتون باشید درضمن پایه های ولومهارو هم دقت کنید درست وصل کنید تا ولومها معیوب نشن مخصوصاً ولوم تیون ، موفق باشید منتظر نتایج شما هستم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 7:48am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
HOSSEIN447 نوشته است: اقای کاوشگر سلام واقعیتش من از دعوای دوستان تو شک افتادم ایا این مدار عملی هستش درست کنم یا نه.اخه سه چهار نوع مدار بجه ها گذاشتن.کدومشون رو اماده کنم.مال اقا مهدی 88 یا شما یا اقای هدایتی ممنون میشم که راهنمایم کنین.اینم ایمیلم هستش.hosseinahmadi447@yahoo.com با سلام آقا حسین عزیز ، شما از فایل دوم استفاده کنید مربوط به آقای کاوشگر درضمن از ابتدای مونتاژ مدار مقاومت 330 اهم روبروی ترانزیستور 508 رو وات بالا بگذارید تا در اولین استارت نسوزه و شمارو دچار گمراهی نکنه که کجای مدارتون عیب پیدا کرده سالم بودم ولومهای ست و تیون خیلی خیلی در سنس مهمه حتماً قبل از وصل کردن با مولتی متر چک کنید ، و مقاومتها حتماً 1% با مقدار درست و صحیح تست بشن و بعد نصب بشن .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 7:56am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
taghy نوشته است: kavoshgar نوشته است: taghy نوشته است: باسلام . لطفا یکی کمک کنه. من مدار tl روتکمیل کردم ولی صداندارم و ولتاژ روی 7805 اصلا ندارم. تقی جان tl که 7805 نداره اون 7809 هستش اگه رو اون ولتاژ نداشته باشی باید اول فیبرت رو چک کنی که قطعی نداشته باشی دوم هم اینکه 7809 رو از مدار جدا کن بعد ولتاژ بده ببین سالمه یا نه در ضمن بغل یه دیود 4007 یه جامپر باید داشته باشی که مثبت مدار رو به پایه وسط رگلاتور میده اون رو هم چک کن ببین اون جامپر رو زدی یانه بله من اشتباه نوشتم 7809 هستش . اینم عکس مدارم . 7809 سالم بود واتصالات پشت مداررو بررسی کردم مدار اتصالی نداشت. ولی 555 خیلی داغ میکنه . و وقتی که ولتاژ به مدارمیدم اولش یه بوق میزنه وبعدش بوق قطع میشه .میتر هم تا ته میچسبه. خوب دوست من با این توضیح شما مدارت داره کار میکنه فقط ولومها و لوپ رو وصل کنید تا بتونید با چرخوندن ولومهای تیون و ست مدار رو روی آستانه بذارید و تنظیمش کنید موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 26 تیر1393 - 8:03am |
|
|
|