انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:49am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز یه جایی یکی از بچه‌ها نوشته بود با تی ال نمیشه داخل محل حفاری را تست کرد? میخاستم بدونم درسته یا نه? و آیا میشه دیواره ,دیواری را تا تی ال تست کرد ,و چطوری میشه این کار را کرد ? برای این که محل حفاری را دوباره تست کنیم که ادامه بدیم باید چکار کنیم? رو سخره ای یک تاقچه ای هست که طبق نسخه بار داره , اون را چطوری میتونم , رو دیواره به صورت عمودی لوپ را باید حرکت بدم که بشه هدف را بگیرم. ? با تشکر فراوان از همه عزیزان.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

شنبه 28 تیر1393 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اهورا جان اهم و اندوکتانس لوپ( ابعاد لوپ رو هم ذکر بفرمایید) چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 28 تیر1393 - 11:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
دلیل بخش عمده ای از مشکلات دوستان بعد از راه اندازی مدار از قبیل بیثباتی وبه هم خوردن بالانس بعداز تعقیر فاصله لوپ بازمین وحتی تا حدود زیادی حساسیت به چیزی که نیست که بعضی جاها گناه اونو پای املاح میزارن و.... @-)

برمیگرده به این نکته که هنوز هیچ توجیه وراهکار علمی وعملی برای محاسبه وساخت لوپ متناسب بامدار تو دستگاه اراعه نشده واکثر کاربرها یک یا دوتا لوپ رو میسازن وبعد دیگه تقصیر رو گردن مدار میندازن!
در حالی که بنده با یک مدار در یک نقطه چند لوپ مختلف رو چک کردم وهمه رو در فاصله ده سانتی زمین بالانس کردم ولی بعد یکیش با چسبوند به زمین صداش در می اومد ویکی دیگه برعکس با دور شدن از زمین صداش در می اومد در یک مدل تو هر چند قدم دستگاه بوق میزد وتو بعضی هاش هم شروع میکرد به گاز خوردن و............
امادرنهایت یکی از لوپها که حدود پنج اهم بود و240uh با ثبات ودقت تمام جواب داد دیگه نه باتعقیر فاصله از زمین بوق میزد ونه در اثر حرکت !دوجا بوق داشتم که دوتاش فلز در اومد.
پس دوستان باید حوصله به خرج بدن تا در نهایت وبه عنوان آخرین راه کار با آزمون وخطا بهترین لوپ رو واسه دستگاه خودشون درست کنن!
به عنوان توصیه از جانب بنده بیشتر مشکلات لوپ به خاطر بالارفتن نا متناسب امپدانس لوپ نسبت به اهم اون هست که با استفاده از جنس مناسب سیم وهچنین فرم درست ساخت لوپ که در اون خاصیت خازنی لوپ به حداقل برسه واهم متناسب با نوع ترانزیستور خروجی مدار و.....قطعامیشه بیشترین برد رو همرابا ثبات وکمترین خطا از دستگاه گرفت!
با آرزوی موفقیت برای همه @};-

خوب دوست من این مربوط میشه به مدار یکی از فلان ترانزیستور,... استفاده کرده... و دیگری هم از فلان ترازیستور... حالا شما خودتون از Buv 48a استفاده کردین و یا از bu508a???

منم با سهیل موافقم
چون شما باید از buv48a استفاده کرده باشید که با این کار شما باید اهم لوپ رو بالا ببرید که بهتر جواب بگیرید
ولی در کل انتخاب سیم و روش ساخت لوپ و در آخر کیفیت لوپ و مونتاژ مدار

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 28 تیر1393 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
اهورا جان اهم و اندوکتانس لوپ( ابعاد لوپ رو هم ذکر بفرمایید) چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سهیل جان چندین بار اینو گفتم
لوپ 1*1 با اهم 1.6 اندوکتانس رو وسیله اندازه گیریشو ندارم :D

شنبه 28 تیر1393 - 11:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
دلیل بخش عمده ای از مشکلات دوستان بعد از راه اندازی مدار از قبیل بیثباتی وبه هم خوردن بالانس بعداز تعقیر فاصله لوپ بازمین وحتی تا حدود زیادی حساسیت به چیزی که نیست که بعضی جاها گناه اونو پای املاح میزارن و.... @-)

برمیگرده به این نکته که هنوز هیچ توجیه وراهکار علمی وعملی برای محاسبه وساخت لوپ متناسب بامدار تو دستگاه اراعه نشده واکثر کاربرها یک یا دوتا لوپ رو میسازن وبعد دیگه تقصیر رو گردن مدار میندازن!
در حالی که بنده با یک مدار در یک نقطه چند لوپ مختلف رو چک کردم وهمه رو در فاصله ده سانتی زمین بالانس کردم ولی بعد یکیش با چسبوند به زمین صداش در می اومد ویکی دیگه برعکس با دور شدن از زمین صداش در می اومد در یک مدل تو هر چند قدم دستگاه بوق میزد وتو بعضی هاش هم شروع میکرد به گاز خوردن و............
امادرنهایت یکی از لوپها که حدود پنج اهم بود و240uh با ثبات ودقت تمام جواب داد دیگه نه باتعقیر فاصله از زمین بوق میزد ونه در اثر حرکت !دوجا بوق داشتم که دوتاش فلز در اومد.
پس دوستان باید حوصله به خرج بدن تا در نهایت وبه عنوان آخرین راه کار با آزمون وخطا بهترین لوپ رو واسه دستگاه خودشون درست کنن!
به عنوان توصیه از جانب بنده بیشتر مشکلات لوپ به خاطر بالارفتن نا متناسب امپدانس لوپ نسبت به اهم اون هست که با استفاده از جنس مناسب سیم وهچنین فرم درست ساخت لوپ که در اون خاصیت خازنی لوپ به حداقل برسه واهم متناسب با نوع ترانزیستور خروجی مدار و.....قطعامیشه بیشترین برد رو همرابا ثبات وکمترین خطا از دستگاه گرفت!
با آرزوی موفقیت برای همه @};-

jafar نوشته است:
سلام دوستان عزیز یه جایی یکی از بچه‌ها نوشته بود با تی ال نمیشه داخل محل حفاری را تست کرد? میخاستم بدونم درسته یا نه? و آیا میشه دیواره ,دیواری را تا تی ال تست کرد ,و چطوری میشه این کار را کرد ? برای این که محل حفاری را دوباره تست کنیم که ادامه بدیم باید چکار کنیم? رو سخره ای یک تاقچه ای هست که طبق نسخه بار داره , اون را چطوری میتونم , رو دیواره به صورت عمودی لوپ را باید حرکت بدم که بشه هدف را بگیرم. ? با تشکر فراوان از همه عزیزان.

چرا نشه. طبق گفته A.D.H1360 اگه ثبات مدار رو با استفادده از لوپ مناسب درست کنی که هی بوق الکی نزنه میشه دیواره رو هم از داخل محلی که کنده شده رو اسکن کرد. ولی پیشنهاد من استفاده از یه فلز یاب مکمل مانند چنس واسه دیواره ها..............

شنبه 28 تیر1393 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
ebi-gold نوشته است:
دوستان من با تعویض خازن های ٣.٣ میکرو و استفاده از خازن های تانتانیوم و ٢ عدد خازن زیر ایسی 709 رو 20 پیکو که زدم ثبات مدار خیلی بهتر شد

كاملا درسته ، البته داخل منطقه مسكوني ثبات مقداري گاز گاز ميكنه ولي داخل جنگل و بيابون مشكلي نداره @};-

سلام اگه تلوزیون و کامپیوتر خاموش باشه نباید تو خونه گاز گاز کنه در غیر اینصورت خود مدار مشکل داره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 28 تیر1393 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه مدار و لوپ رو شیلد کنیم فکر کنم این مشکل بی ثباتی در مناطق مسکونی حل بشه.

شنبه 28 تیر1393 - 12:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
اگه مدار و لوپ رو شیلد کنیم فکر کنم این مشکل بی ثباتی در مناطق مسکونی حل بشه.

من یه دپ مستر دارم که واقعا داخلو بیرون براش فرقی نداره
من تو خونه تنظیمش کنم بیرون برم دیگه نیاز به تنظیم نداره :D
من که خیلی دوسش دارم دستگاه خوبیه

شنبه 28 تیر1393 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اهورا این برمیگرده به طراحی و شیلد و خیلی از فاکتور های دیگه.................. اگه ما هم این فاکتو رها رو رعایت کنیم.....................

شنبه 28 تیر1393 - 12:33pm

ولی دوستان توضیح داده بودن که اگه ولوم ها کامل بسته باشه نباید هیچ صدایی از مدار دربیاد در صورتی که مدار من با این که ولوم ها کاملا بستن ولی باز او صدا رو داره
دوستان راهنمایی بفرمایند

""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲

شنبه 28 تیر1393 - 1:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 343 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure