انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 12:15pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

مقدسی نوشته است:
اقا مهدی ظرفیت چهارونیم شدازاول هم می باید چهارونیم میشد چون من 12رگولاتوره درست کرده بودم هیچ فرقی با 12 رگو نداره شما برید پیش هر الکتریکی سیم ایفون 12 رشته یا 6جفت کمان رو دارند بسیار نرم و انعطافپذیره شماره اش2*6*050 هستش

جناب مقدسی عزیز لطفاً سوالات رو دقیق تر مطالعه و جواب بفرمائید @};-
کابل آیفون همون به اصطلاح 6زوج گفته میشه ، آیا شما از کابل آیفون تصویری که شیلد داره استفاده کردید ؟
کابل مورد نظر شما چند متر بوده برای ساخت لوپ 1 در1 ؟ سپاس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 مرداد1393 - 7:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
کسی نبود کمک کنه . :(( :(( :((

دوشنبه 20 مرداد1393 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tamashah نوشته است:
کسی نبود کمک کنه . :(( :(( :((

سلام مشگل شما چیه عزیزم

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

سه شنبه 20 مرداد1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

دوستان من دیشب با تغییرات جدیدی که روی مدار دادم تونستم برم یجا و تستش کنم خیلی خوب و با ثبات داشت کار میکرد بدون اینکه کوچکترین بوق اضافه و یا بهم ریختگی بالانس رو داشته باشم هر جایی که بوق میزد یه چیز پیدا میشد من با لوپ 60 سانت داشتم کار میکردم که خیلی من رو راضی کرد و تفکیک مدار هم تا یه حدودی قابل قبول بود تو زمین هایی که اجر داشته باشه تفکیک مدار خوب کار نمیکنه ولی من جایی داشتم با دستگاه کار میکردم که اجر اون جا وجود نداشت و راحت میشد فهمید که چی رو داره بوق میزنه

سه شنبه 21 مرداد1393 - 9:29am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا مهدی خوشحالم خوب بود .
میشه لطفا مشخصات دقیق لوپ رو بگین و اینکه چه تغییراتی دادین و نتیجه تغییرات چی بود؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 21 مرداد1393 - 9:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندسین. فرکانس دوسر لوپ باید چند باشه؟ ومن میخوام یه سکه 500 تومانی رو توی 50 سانتی بزنم با لوپ 60 ایا از چه سیمی وچه متراژی استفاده کنم؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

سه شنبه 21 مرداد1393 - 10:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

mehdi 2014 نوشته است:
سلام

دوستان من دیشب با تغییرات جدیدی که روی مدار دادم تونستم برم یجا و تستش کنم خیلی خوب و با ثبات داشت کار میکرد بدون اینکه کوچکترین بوق اضافه و یا بهم ریختگی بالانس رو داشته باشم هر جایی که بوق میزد یه چیز پیدا میشد من با لوپ 60 سانت داشتم کار میکردم که خیلی من رو راضی کرد و تفکیک مدار هم تا یه حدودی قابل قبول بود تو زمین هایی که اجر داشته باشه تفکیک مدار خوب کار نمیکنه ولی من جایی داشتم با دستگاه کار میکردم که اجر اون جا وجود نداشت و راحت میشد فهمید که چی رو داره بوق میزنه

آقا مهدي با سلام و تشكر از اعلام نتيجه شما @};-
تغيرات رو اعلام كنيد تا ماهم تست كنيم و ببينيم در چه حدي خوب بوده . متشكرم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 21 مرداد1393 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

@};- با درود بی پایان خدمت دوستان عزیز انجمن فلزجو @};-
بعد از مطالعه تقریبا 400 صفحه از این تاپیک بنده هم تصمیم به ساخت این مدار گرفتم . خواستم از اول کار از همه عزیزانی که تو راه اندازی و بهبود این مدار نقش داشتن تشکر کنم .
راستش کمی سردرگم شدم . بابت تغییراتی که تو مدار داده شده و اینکه آیا این تغییرات تاثیر مثبتی داشته یا نه . چند تا سوال هم دارم. اگر دوستان لطف کنن و جواب بدن بسیار ممنون میشم .
1- من ترانزیستور 2n4403 رو فراموش کردم بگیرم . آیا میتونم از همون 2n5401 به جاش استفاده کنم و آیا ترتیب پایه ها همونه ؟
2- آیسی lm709 رو فلزی گرفتم و خواستم بپرسم ترتیب پایه هاش بر طبق تصویر زیره ؟؟
3- توی فایل pcb نهایی که بنده چاپ کردم و فیبر رو از روی اون زدم یه نکته مبهم وجود داره و اونم نقطه ای هست که علامت زدم. آیا قطعی این نقطه درست هست یا باید وصل باشه . منطق میگه که باید وصل باشه . اما من وقتی چاپ هم کردم بازم قطع بود .
4- من برای تغذیه مدار دو عدد باتری 12 ولت 2.8 آمپر خریدم . خواستم ببینم برای تغذیه مدار با ولتاژ 24 آیا مشکلی نیست و آیا نیاز به تغییری در مدار وجود داره یا خیر ؟
راستی من دیروز تهران بودم و برای خرید قطعات این مدار پاساژ عباسیان و امجد رفتم . تو فروشگاه چهره وقتی آیسی 4013 رو درخواست کردم با خنده بهم گفت تابلوه که داری فلزیاب میسازی :))
خیی از لطفتون ممنونم دوستان گلم
@};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 21 مرداد1393 - 9:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
@};- با درود بی پایان خدمت دوستان عزیز انجمن فلزجو @};-
بعد از مطالعه تقریبا 400 صفحه از این تاپیک بنده هم تصمیم به ساخت این مدار گرفتم . خواستم از اول کار از همه عزیزانی که تو راه اندازی و بهبود این مدار نقش داشتن تشکر کنم .
راستش کمی سردرگم شدم . بابت تغییراتی که تو مدار داده شده و اینکه آیا این تغییرات تاثیر مثبتی داشته یا نه . چند تا سوال هم دارم. اگر دوستان لطف کنن و جواب بدن بسیار ممنون میشم .
1- من ترانزیستور 2n4403 رو فراموش کردم بگیرم . آیا میتونم از همون 2n5401 به جاش استفاده کنم و آیا ترتیب پایه ها همونه ؟
2- آیسی lm709 رو فلزی گرفتم و خواستم بپرسم ترتیب پایه هاش بر طبق تصویر زیره ؟؟
3- توی فایل pcb نهایی که بنده چاپ کردم و فیبر رو از روی اون زدم یه نکته مبهم وجود داره و اونم نقطه ای هست که علامت زدم. آیا قطعی این نقطه درست هست یا باید وصل باشه . منطق میگه که باید وصل باشه . اما من وقتی چاپ هم کردم بازم قطع بود .
4- من برای تغذیه مدار دو عدد باتری 12 ولت 2.8 آمپر خریدم . خواستم ببینم برای تغذیه مدار با ولتاژ 24 آیا مشکلی نیست و آیا نیاز به تغییری در مدار وجود داره یا خیر ؟
راستی من دیروز تهران بودم و برای خرید قطعات این مدار پاساژ عباسیان و امجد رفتم . تو فروشگاه چهره وقتی آیسی 4013 رو درخواست کردم با خنده بهم گفت تابلوه که داری فلزیاب میسازی :))
خیی از لطفتون ممنونم دوستان گلم
@};- @};- @};-
ا
این نقطه که اشاره کردین حتما باید وصل بشه

سه شنبه 21 مرداد1393 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من مدارم رو دادم به دوستم . یه مدار جدید ساختم که این مدار جدید سنسش فوق العاده خوب هستش همه چیز درست کار میکنه هر دو ولوم کار میکنه ولی تفکیک نداره یعنی هرجا ولوم ست رو بچرخونی باز به طلا و همه فلزات حساس هستش و اینکه طلا رو فوق العاده خوب سنس میکنه :x ولی ولوم ست کار میکنه اما تفکیک نداره در عجبم :-o ولوم ست از شماره 1 تا 6 به همه فلزات حساس هستش باید فردا روش کار کنم ببینم دلیلش چیه :-?

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 21 مرداد1393 - 12:22am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 270 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure