نویسنده |
پیغام |
masoud50
کاربر حرفه ای
|
یعنی به نظر شما ما باید به یه راهرو و یا یه تونل برخورد کنیم ؟ با توجه به حجم گاز خروجی که گفتم
|
یکشنبه 26 مرداد1393 - 11:58pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
به نظر من از بالا یک دستگاه بزن و یکی که وارد باشه رو بفرست داخل چاه که قشنگ دیوارهها رو نگاه کنه ببینهجای از چاه کپک داری
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 26 مرداد1393 - 12:06am |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
الان دیگه متاسفانه جایی ازش باقی نمونده چون چند ماه ازش میگذره اون موقع هم تو بدنه چاه چیزی نمیدیدیم
|
دوشنبه 26 مرداد1393 - 12:21am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
masoud50 نوشته است: با سلام خدمت تمامی دوستان چند وقت پیش یعنی زمستون پارسال جایی رو حفاری میکردیم ( البته دو سه دفعه دستگاه زده بودیم ) بماند که در طول حفاری سر دردهای بیش از اندازه و کسالت و خواب آلودگی رو تجربه کردیم " ولی چیزی رو به چشم خودم دیدم که واقعا برام جای تعجب داشت زیاد طول و تفسیرش نمیکنم ولی شاید شانس آوردیم که کسی داخل محل حفاری نبود و شاهد این بودم که دود تقریبا شیری رنگی به مدت تقریبی ده دقیقه از چاه خارج شد به طوری که فقط سو سو لامپی که روشن کرده بودیم رو میدیدیم زمانی که دود تقریبا کم شده بود یکی از دوستان به داخل چاه رفت که مسیر دود رو پیدا کنه ولی متاسفانه سرکه رو دیر جلوی صورتش گرفت که متاسفانه کارش به بیمارستان کشید و گلوش کاملا متورم شده بود و حدود یک ساعت هم سرگیجه داشت از فردای اون روز به مدت سه چهار شب هم وقتی در چاه رو باز میکردیم یه چیزی مثل کپک سبز روی در چاه نمایان بود و حالت مرطوب رو داشت از کسی که در رشته زمین شناسی مرتبه دکتری هم داره سوال کردم و ایشان جواب داد از لحاظ زمین شناسی این مورد کاملا غیر طبیعی هست چون تجربه ای ندارم نمیتوانم این را دلیل صد در صد مبنی بر وجود دفینه بدهم دوست عزیز این دودو من هم به چشم خودم دیدم. دقیقا در عمق 1.5 متری بعد از یه لایه آهک که قطر این لایه تقریبا 3 سانت بود. من اون موقع فکر میکردم که رطوبت زمینه که یه دفعه زده بالا. دقیقا شیری رنگ بود که به مدت نیم ساعت از داخل چاه بیرون میومد. یه نکته هم که باید بگم اینه که اون روز ما محلو اشتباه حفاری کردیم. یعنی نقطه شمالیشو حفاری کردیم ولی بار در سمت غرب بود.شاید دلیلش این باشه که میگن یونها بیشتر ازسمت شمال خارج میشن. البته شاید. این موردو یکی دیگه از دوستان هم دیده بود. اگه دوستان اطلاعی دارند یه توضیح بدن ممنون
|
دوشنبه 27 مرداد1393 - 10:15am |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: masoud50 نوشته است: با سلام خدمت تمامی دوستان چند وقت پیش یعنی زمستون پارسال جایی رو حفاری میکردیم ( البته دو سه دفعه دستگاه زده بودیم ) بماند که در طول حفاری سر دردهای بیش از اندازه و کسالت و خواب آلودگی رو تجربه کردیم " ولی چیزی رو به چشم خودم دیدم که واقعا برام جای تعجب داشت زیاد طول و تفسیرش نمیکنم ولی شاید شانس آوردیم که کسی داخل محل حفاری نبود و شاهد این بودم که دود تقریبا شیری رنگی به مدت تقریبی ده دقیقه از چاه خارج شد به طوری که فقط سو سو لامپی که روشن کرده بودیم رو میدیدیم زمانی که دود تقریبا کم شده بود یکی از دوستان به داخل چاه رفت که مسیر دود رو پیدا کنه ولی متاسفانه سرکه رو دیر جلوی صورتش گرفت که متاسفانه کارش به بیمارستان کشید و گلوش کاملا متورم شده بود و حدود یک ساعت هم سرگیجه داشت از فردای اون روز به مدت سه چهار شب هم وقتی در چاه رو باز میکردیم یه چیزی مثل کپک سبز روی در چاه نمایان بود و حالت مرطوب رو داشت از کسی که در رشته زمین شناسی مرتبه دکتری هم داره سوال کردم و ایشان جواب داد از لحاظ زمین شناسی این مورد کاملا غیر طبیعی هست چون تجربه ای ندارم نمیتوانم این را دلیل صد در صد مبنی بر وجود دفینه بدهم دوست عزیز این دودو من هم به چشم خودم دیدم. دقیقا در عمق 1.5 متری بعد از یه لایه آهک که قطر این لایه تقریبا 3 سانت بود. من اون موقع فکر میکردم که رطوبت زمینه که یه دفعه زده بالا. دقیقا شیری رنگ بود که به مدت نیم ساعت از داخل چاه بیرون میومد. یه نکته هم که باید بگم اینه که اون روز ما محلو اشتباه حفاری کردیم. یعنی نقطه شمالیشو حفاری کردیم ولی بار در سمت غرب بود.شاید دلیلش این باشه که میگن یونها بیشتر ازسمت شمال خارج میشن. البته شاید. این موردو یکی دیگه از دوستان هم دیده بود. اگه دوستان اطلاعی دارند یه توضیح بدن ممنون میلاد جان آیا حجم خروجی گاز ربطی به مقدار بار هم داره ؟ در ضمن لازم به ذکر هست این دود را در فاصله 5.30 متری رویت کردیم یعنی به نظر شما جایی که ما کار میکنیم نسبت به محل حفاری باید کدوم طرف دنبالش باشیم " شمال ؟ جنوب ؟ شرق ؟ و یا غرب ؟ و آیا به نظر شما چند متر با هدف فاصله داریم ؟ و آیا اصلا چیزی وجو داره یا نه ؟
|
سه شنبه 28 مرداد1393 - 8:11pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
masoud50 نوشته است: milad7 نوشته است: masoud50 نوشته است: با سلام خدمت تمامی دوستان چند وقت پیش یعنی زمستون پارسال جایی رو حفاری میکردیم ( البته دو سه دفعه دستگاه زده بودیم ) بماند که در طول حفاری سر دردهای بیش از اندازه و کسالت و خواب آلودگی رو تجربه کردیم " ولی چیزی رو به چشم خودم دیدم که واقعا برام جای تعجب داشت زیاد طول و تفسیرش نمیکنم ولی شاید شانس آوردیم که کسی داخل محل حفاری نبود و شاهد این بودم که دود تقریبا شیری رنگی به مدت تقریبی ده دقیقه از چاه خارج شد به طوری که فقط سو سو لامپی که روشن کرده بودیم رو میدیدیم زمانی که دود تقریبا کم شده بود یکی از دوستان به داخل چاه رفت که مسیر دود رو پیدا کنه ولی متاسفانه سرکه رو دیر جلوی صورتش گرفت که متاسفانه کارش به بیمارستان کشید و گلوش کاملا متورم شده بود و حدود یک ساعت هم سرگیجه داشت از فردای اون روز به مدت سه چهار شب هم وقتی در چاه رو باز میکردیم یه چیزی مثل کپک سبز روی در چاه نمایان بود و حالت مرطوب رو داشت از کسی که در رشته زمین شناسی مرتبه دکتری هم داره سوال کردم و ایشان جواب داد از لحاظ زمین شناسی این مورد کاملا غیر طبیعی هست چون تجربه ای ندارم نمیتوانم این را دلیل صد در صد مبنی بر وجود دفینه بدهم دوست عزیز این دودو من هم به چشم خودم دیدم. دقیقا در عمق 1.5 متری بعد از یه لایه آهک که قطر این لایه تقریبا 3 سانت بود. من اون موقع فکر میکردم که رطوبت زمینه که یه دفعه زده بالا. دقیقا شیری رنگ بود که به مدت نیم ساعت از داخل چاه بیرون میومد. یه نکته هم که باید بگم اینه که اون روز ما محلو اشتباه حفاری کردیم. یعنی نقطه شمالیشو حفاری کردیم ولی بار در سمت غرب بود.شاید دلیلش این باشه که میگن یونها بیشتر ازسمت شمال خارج میشن. البته شاید. این موردو یکی دیگه از دوستان هم دیده بود. اگه دوستان اطلاعی دارند یه توضیح بدن ممنون میلاد جان آیا حجم خروجی گاز ربطی به مقدار بار هم داره ؟ در ضمن لازم به ذکر هست این دود را در فاصله 5.30 متری رویت کردیم یعنی به نظر شما جایی که ما کار میکنیم نسبت به محل حفاری باید کدوم طرف دنبالش باشیم " شمال ؟ جنوب ؟ شرق ؟ و یا غرب ؟ و آیا به نظر شما چند متر با هدف فاصله داریم ؟ و آیا اصلا چیزی وجو داره یا نه ؟ دوست عزیز masoud50 جان من در رابطه با این موضوع هیچ اطلاعی ندارم. فقط یه بار تجربه کردم ولی واقعا نمیدونم دلیلش چی بود بخاطر بار بود یا اینکه مواد دیگه بود. و ضمنا جای که ما رد زدیم با ردیاب بود و همانطور که میدونی نقطه دقیقو نمیده و باید با محاسبات بدست بیاری. خوب ما طبق محاسباتی که بعدا انجام دادیم شمال هدف بود. که با این دود مواجه شدیم. اگه چیز دیگه بدونم و از دستم بر بیاد در حد خودم کوتاهی نمیکنم به هر حال شرمنده که بیشتر از این نتونستم راهنمایت کنم.
|
سه شنبه 28 مرداد1393 - 10:43pm |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
میلاد جان نهایت سپاس از شما
|
چهارشنبه 29 مرداد1393 - 4:54pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
masoud50 نوشته است: میلاد جان نهایت سپاس از شما خواهش میکنم masoud50 عزیز
|
چهارشنبه 29 مرداد1393 - 7:50pm |
|
|
skysat2012
|
با سلام در حفاری در عمق 4 متر به خاک رسیدیم شبیه خاک رس که به صورت کلوخ کنده میشه و وقتی کلوخ ها را از هم می شکافیم میان انها روزنه ها هوا وجود دارد و داخل این روزنه ها دوده است علت این دوده های سیاه چیست ممنون اگر راهنمایی فرمایید
|
دوشنبه 29 دی1393 - 11:13pm |
|
|
masoud50
کاربر حرفه ای
|
skysat2012 نوشته است: با سلام در حفاری در عمق 4 متر به خاک رسیدیم شبیه خاک رس که به صورت کلوخ کنده میشه و وقتی کلوخ ها را از هم می شکافیم میان انها روزنه ها هوا وجود دارد و داخل این روزنه ها دوده است علت این دوده های سیاه چیست ممنون اگر راهنمایی فرمایید جناب skysat2012 اون روزنه ها به شکل مخروطی کوچک با عمق نهایتا 2 تا 3 سانت و دهانه 5. تا 1 سانت هست ؟ درسته ؟ و فکر میکنم بعضی مواقع در طول حفاری بوی گندی متوجه میشدید
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 6:12am |
|
|
|