انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:02pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 459 , 460 , 461 , 462 , 463 , 464 , 465 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا جعفر شما مولتی متر ت رو تو فرکانس متر بزار بعد پراپ مشکی رو به + مدار بزن و پراپ قرمز رو به سر پایه 3 آیسی 555 و با مولتی ترینت که روی برده فرکانس مدار رو تنطیم کن

آخرین بار توسط ebi-gold در یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
خیلی از دوستان در مورد تنطیم دستگاه سوال میکنن تنطیمش خیلی راحته
شما بعد از روشن شدن دستگاه یک چند دقیه بمونید 5 دقیقه بعدش لوپ رو 8 سانت از زمین فاصله بدید و ولوم تون رو البته بستگی به لوپ داره ولی برد دستگاه رو معمولا وقتی ولوم تون رو از روی سر ولوم مدرج از 70 تا 1.70 میزارید میتونید به بیشترین برد برسید برای بعضی ها روی 70 و برای بعضی ها روی 1.40 رو بیشترین برد مدارشون تنظیم میشه باید تست کنید
شما وقتی ولوم تون رو روی مثال 1.30 گذاشتید بعد با رعایت 8 سانت فاصله لوپ از زمین با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید طوری که بعد از شنیدن صدای تیک تیک از بلنگو یک کم دیگه خیلی اهسته ولوم ست رو یک کم کم کنید تا دستگاه بی صدا بشه بعد با یک فلز یا بیل تست کنید باید بیل رو تو 1 مترو 40 یا یک کم کمتر سنس کنه بعد میتونید به کاوش ادامه بدید
بعد از سنس یک نقطه ولوم تون رو روی 2.80 بزارید و با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید در این حالت دیگه طلا رو سنس نمیکنه اگه رو نقطه دستگاه سنس کرد فلز بی ارزشه اگه سنس نکرد با ارزشه البته باز به لوپ و مدار ربط داره که روی 2.80 برای فقط اهن رو مدار سنس کنه شاید برای دوستانی که مدار رو ساختن روی عدد 3 یا 3.10 طلا رو سنس نکنه باید باز تست کنید
ولی دوستان بدونند که تی ال در دل خاک نفوذ خوبی داره و میشه بهش اطمینان کرد فقط باید تمرین و تجربه کار رو باهاش داشته باشید
من با تی ال 4 یا 5 نقطه که رفته بودم تونستم یک چیزهای رو از دل خاک بیرون بکشم یک بار یک پوکه رو با لوپ 50 تو 45 سانت زدم و یک بار هم وسایل مفرقی که 3 کیلو و بی ارزش بود رو که اول با ردیاب انجمن گرفتمش بعد با تی ال روش اومدم مثل این که سب نعره بکشه از بلنگو صدا اومد که بعد از 70 سانت حفاری یک چکش و نعل اسبو و ..... در اومد
میخواستم اینو بگم که با تی ال میشه یک چیزهایی رو از دل خاک در اورد و با هزینه ساختی هم که داره از خیلی از دستگاه های تو بیرون بهتره چون دستگاه های شرکتی بیشتر تبلیغه

ابی جان میشه مقادیر ولوم ها رو بفرمایید. من قاتی کردم. L-) X_X

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و سعی کن اگه رو زمینی که میخوایی کاوش کنی املاح و سفال و اجر داری فرکانس کاری دستگاه رو از 150 بیشتر نظار هم با ثبات بیشتری کار میکنه و هم تا فلز رو نبینه بوق نمیزنه الته فرکانس بالای 400 به فلز زرد بیشتر حساسه ولی یک سری اتو اشغال رو تو زمین سنس میکنه

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا سهیل واضه توضیح دادم که وقتی سر ولوم مدرج رو میبندی ولوم تونت از زیر 1 دور یعنی نرسیده به عدد یک از 70 تا بالای 1 دور یعنی 1.60 به بیشترین برد روی آل متال میرسید ولی وقتی ولوم تون شما از 2.80 تا 3.10 دیگه نباید به فلز زرد حساس باشه البته هر مدار با مدار دیگه این اعداد فرق دارند

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
ebi-gold نوشته است:
آقا جعفر شما مولتی متر ت رو تو فرکانس متر بزار بعد پراپ مشکی رو به + مدار بزن و پراپ قرمز رو به سر پایه 3 آیسی 555 و با مولتی ترینت که روی برده فرکانس مدار رو تنطیم کن

ممنونم ابی جان امشب میرم یا دوستم تنظیم کنیم اگه نشد دوباره میام مزاحم میشم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Soheil2014 نوشته است:
vahid_vxm نوشته است:
سلام دوستان !
دستگاه من بعد از تعویض 10pf وقتی ولوم tun را نصب می کنم یکسره بوق میزنه و وقتی جدا می کنم قطع میشه !
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشکل میتونه از ۷۰۹ و اطراف اون باشه. و یا اصلا ولوم رو درست وصل نمیکنی یا خرابه. تو هم باید اون ۱۰ پیکو ها رو حتما مولتی لایر مرغوب بذاری مگه نه ثبات بی ثبات.

راستش دستگاه سالم بود !
من 10 پیکو را عوض کردم 400 وات گذاشتم اینطور شد !
من دستگاهم بعد از در استانه در قرار دادن کاهش عمق پیدا می کنه شدید !
برای همین 10 پیکو رو تعویض کردم !
یعنی الان همون 50وات و بزارم درست میشه امتحان می کنم اطلاع میدم

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا سهیل واضه توضیح دادم که وقتی سر ولوم مدرج رو میبندی ولوم تونت از زیر 1 دور یعنی نرسیده به عدد یک از 70 تا بالای 1 دور یعنی 1.60 به بیشترین برد روی آل متال میرسید ولی وقتی ولوم تون شما از 2.80 تا 3.10 دیگه نباید به فلز زرد حساس باشه البته هر مدار با مدار دیگه این اعداد فرق دارند

منظورم این بود که شما به کدوم ولوم , ولوم تون میگید؟؟؟

ولوم ۲۰ کیلو همونی که باهاش تو استانه میذاریم.(تون)

ولوم ۱۰۰ کیلو همون set

درسته؟؟؟؟؟

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 9 شهریور1393 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ابی جان میشه در مورد عیبی که دستگاه من داره راهنمایی بکنی بخدا من دیگه خسته شدن از اون زمان که اون اتفاق تو رشت افتاد دیگه روز خوش با این tl12000 نداشتم
دستگاه کاهش عمق پیدا می کنه !!!!!! :-\

یکشنبه 9 شهریور1393 - 1:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام
کسی تصاویر سیستم با لوپش رو کامل داره بزاره؟
ممنون می شم

یکشنبه 9 شهریور1393 - 2:31pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ebi-gold نوشته است:
خیلی از دوستان در مورد تنطیم دستگاه سوال میکنن تنطیمش خیلی راحته
شما بعد از روشن شدن دستگاه یک چند دقیه بمونید 5 دقیقه بعدش لوپ رو 8 سانت از زمین فاصله بدید و ولوم تون رو البته بستگی به لوپ داره ولی برد دستگاه رو معمولا وقتی ولوم تون رو از روی سر ولوم مدرج از 70 تا 1.70 میزارید میتونید به بیشترین برد برسید برای بعضی ها روی 70 و برای بعضی ها روی 1.40 رو بیشترین برد مدارشون تنظیم میشه باید تست کنید
شما وقتی ولوم تون رو روی مثال 1.30 گذاشتید بعد با رعایت 8 سانت فاصله لوپ از زمین با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید طوری که بعد از شنیدن صدای تیک تیک از بلنگو یک کم دیگه خیلی اهسته ولوم ست رو یک کم کم کنید تا دستگاه بی صدا بشه بعد با یک فلز یا بیل تست کنید باید بیل رو تو 1 مترو 40 یا یک کم کمتر سنس کنه بعد میتونید به کاوش ادامه بدید
بعد از سنس یک نقطه ولوم تون رو روی 2.80 بزارید و با ولوم ست مدار رو روی آستانه ببرید در این حالت دیگه طلا رو سنس نمیکنه اگه رو نقطه دستگاه سنس کرد فلز بی ارزشه اگه سنس نکرد با ارزشه البته باز به لوپ و مدار ربط داره که روی 2.80 برای فقط اهن رو مدار سنس کنه شاید برای دوستانی که مدار رو ساختن روی عدد 3 یا 3.10 طلا رو سنس نکنه باید باز تست کنید
ولی دوستان بدونند که تی ال در دل خاک نفوذ خوبی داره و میشه بهش اطمینان کرد فقط باید تمرین و تجربه کار رو باهاش داشته باشید
من با تی ال 4 یا 5 نقطه که رفته بودم تونستم یک چیزهای رو از دل خاک بیرون بکشم یک بار یک پوکه رو با لوپ 50 تو 45 سانت زدم و یک بار هم وسایل مفرقی که 3 کیلو و بی ارزش بود رو که اول با ردیاب انجمن گرفتمش بعد با تی ال روش اومدم مثل این که سب نعره بکشه از بلنگو صدا اومد که بعد از 70 سانت حفاری یک چکش و نعل اسبو و ..... در اومد
میخواستم اینو بگم که با تی ال میشه یک چیزهایی رو از دل خاک در اورد و با هزینه ساختی هم که داره از خیلی از دستگاه های تو بیرون بهتره چون دستگاه های شرکتی بیشتر تبلیغه

ابی جان , تشکر از توضیحات خوبتون , یه سوال : وقتی ولوم set و tune هر رو روی صفر قرار داره , ایا با چرخوندن ولوم tune تا زیر 1 (070) ایا صدای بیزر باید بیاد و میتر بره اخر بدون دست زدن به ولوم set ؟ من این مشکل رو تو دستگام دارم , اتفاقا دو تا برد با قطعات متفاوت زدم هر دو همین مشکل رو داره , این هم عکس مدار, تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 9 شهریور1393 - 2:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 459 , 460 , 461 , 462 , 463 , 464 , 465 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , amir reza و 612 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure