نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا مهندس من تعریف نمیکنم ولی خیلی از مدار sx500 سر تره چون من هر دوشونو تو زمین بارها با خودم بردم شایذ کسانی که مدار تی ال رو میسازن یا از قطعات خوب استفاده نمیکنن یا درست مونتاز نمیکنن چیزی که تو عمل بچه های سایت هم دیدن داره جواب میده مثال همه در مورد دلتا 3 بد تعریف میکردن میگفتن اشغاله ولی وقتی ساختمش دیدم هم تفکیکش خوبه و هم ثباتش من چندی پیش با دوستم که مدار شرکتی اقای شیر محمدی رو داشت اومدیم با تی ال خودمون تستش کردیم تی ال ساخت خودمون با لوپ 50 یک سینی 20 در 20 رو از 2.60 میزد تو هوا ولی مدار شیر مهمدی از 2 متر میزد دیگه با چشم خودم دیدم ولی لوپ 1 در1 شیر مهمدی عالی بود چیز خوب رو ادم میگه خوب و چیز بد رو میگه بد من که از تی ال راضی هستم
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 10:42am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
bina نوشته است: ebi-gold نوشته است: در ضمن اقا مهدی اگه شما ولوم تون رو 2 دور و نیم بچرخونی بعد با ولوم ست مدارت رو روی استانه ببری به فلز زرد خیلی کمتر حساس میشه واین 2دور و نیمی که من میگم باز بستگی به اهم و ظرفیت لوپ شما داره شاید یک کم کم و زیاد بشه با لوپ شما باید حوصله به خرج بدی و تست کنی سلام دوستان ابی جان حالا نمیشه کاری کرد که توی یکی از تفکیکها فقط طلا رو بزنه و به فلزات مغناطیسی حساس نباشه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. یاحق سلام دوستان ابی جان میشه در این مورد راهنمایی کنین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 1:19pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان من فرکانس 150 رو تو مدار دارم , ولتاژ گیری طبق عکسی که هست انجام دادم همه درسته , ولوم تیون کار میکنه ولی ولوم ست کار نمیکنه , ولوم ست رو هم عوض کردن نشد , 4013 سه تا داشتم تست کردم فرقی نکرد , بنظرتون کجای مدار ایراد داره ؟ در ضمن فرکانس قبل از نصب کویل 150 هست , یعد نصب کویل , دو سر کویل میشه 300 چرا؟
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 1:42pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
آرتين جان مال منم همينطور فرکانس داره شما ديود بغل 4013رو عوض کن اگه جواب نداد از ولوم معمولی تست بگير اگه با چرخش فرقی احساس شد ولوم ده دورت سوخته شما بايد از روى ولوم دوتا سيم رو به شماره يک و دو نصب کنی يعنی از ته ولوم اولی و وسطی(برای ده دور)
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 1:47pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
arash99 نوشته است: آرتين جان مال منم همينطور فرکانس داره شما ديود بغل 4013رو عوض کن اگه جواب نداد از ولوم معمولی تست بگير اگه با چرخش فرقی احساس شد ولوم ده دورت سوخته شما بايد از روى ولوم دوتا سيم رو به شماره يک و دو نصب کنی يعنی از ته ولوم اولی و وسطی(برای ده دور) ارش جان ، دیود زنر رو هم عوض کردم کنار 4013 ولوم رو هم چند تا تست کردم , بازم ولوم ست کار نمیکنه همچنان
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 2:53pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
ارتین جان اون دیود زنر نیست دیود ۴۱۴۸ هست عوضش کن مدارت راه میوفته
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 3:37pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mamad13 نوشته است: ارتین جان اون دیود زنر نیست دیود ۴۱۴۸ هست عوضش کن مدارت راه میوفته محمد جان , منظورم همون 4148 بود
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 5:30pm |
|
|
نابودگر
کاربر فعال
|
سلام s500 قابل مقایسه با tl نیست , tl بمراتب بهتر از 500 هست.
صداقت اولین فصل از کتاب خرد است
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 7:47pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
به نظر من اگه واسه تی ال لوپه فست بسازیم دیگه به خوده خاک واکنش نمیده یا خیلی کم میشه و از همه مهمتر برد و تفکیک بهتر میشه اگه اهم لوپ بالا بره بهتر میشه من با لوپه ۳/۵ اهمی جوابه خوبی گرفتم ولی هنوز لوپه فست نساختم اگه اهم کمتر بشه به خاک بیشتر حساس میشه البته من فیبرو برعکس زدم و ایسیها یه طرف فیبر و بقیه قطعات اونور فیبر زدم و یه فن داخل جعبه گذاشتم ثبات خیلی بهتر شد
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 9:03pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
mamad13 نوشته است: به نظر من اگه واسه تی ال لوپه فست بسازیم دیگه به خوده خاک واکنش نمیده یا خیلی کم میشه و از همه مهمتر برد و تفکیک بهتر میشه اگه اهم لوپ بالا بره بهتر میشه من با لوپه ۳/۵ اهمی جوابه خوبی گرفتم ولی هنوز لوپه فست نساختم اگه اهم کمتر بشه به خاک بیشتر حساس میشه البته من فیبرو برعکس زدم و ایسیها یه طرف فیبر و بقیه قطعات اونور فیبر زدم و یه فن داخل جعبه گذاشتم ثبات خیلی بهتر شد بنطزتون از قطعات smd در tl استفاده بشه , ثبات بهتر نمیشه ؟ مدار tl من مشکلش حل شد , سنس هم دارم , ولی هنوز تو این موندم چرا موقعه ای که ولوم تیون و ست هر دو روی صفر هستن , با چرخوندن ولوم تیون , زیر 1 ( دقیقا روی 070) میتر حرکت میکنه و هم صدای بیزر میاد ؟ دوستان ولوم تیون رو که میچرخوندید روی چه شماره ای صدا دارین و میتر حرکت میکنه ؟
|
چهارشنبه 12 شهریور1393 - 11:16pm |
|
|
|