مجتبی نوشته است:
حمید نوشته است:
بنده هم به نوبه خودم تقاضا میکنم روی سایر فرکانسها هم کار بشه! بخصوص فرکانس 165.3 جوری هست که نرم افزار دومی که اشاره کردم تقریبا این فرکانس رو درست ارائه میده. البته کمی پس و پیش داره ولی بنظر میرسه مشکلی نداشته باشه. ضمن اینکه معلوم هم نیست لازم باشه حتما دو فرکانس یکی باشن! این مساله هم باید بررسی بشه شاید خود 612 هرتز باعث بشه مغناطیس و آهن فراری بشن!
آرش جان من هم با پیشنهاد شما موافقم که ردیاب 35 میتونه به صورت بهتری که شما اشاره کردین ساخته بشه. شاید روی جوابدهیش تاثیر مثبتی داشته باشه. دیگه باید دید آقا مجتبی چکار میتونه بکنه.
مهندس جان بنده ازطرف اکثریت این کاربران ازتون خواهش میکنم یه ردیاب جدید طراحی کنین که هم دقت فرکانسی اون از این 35 بالاتر باشه و هم برد خیلی بیشتر تقریبا 10 کیلومتر و عمق 50 متر قطعی و با دقت فرکانسی خیلی بالاتراز 35 و از شر این ولومها هم خلاص بشیم بجاش کیبرد بذاریم و از این سیمکشیهای داخل دستگاه رهایی پیداکنیم و از السیدی گرافیکی 16 در4 بزرگ استفاده بشه و کلی اپشنهای بیشتر توش باشه پسورد بخواد هم رمز سخت افزاری و هم نرم افزاری و این درخواستهایی که دوستان میگن رو خواهشا دراین ابر ردیاب انجام دهید . اینطوری دستگاه هم قدرت بسیار بالایی داره و هم دقت بالا و هم چیزهایی که این دوستان میگن توش لحاظ بشه تا یک ابر ردیاب جهانی داشته باشیم همه تو کفش بمونن و ماهم بگیم یه ایرانی بود همچین کاری کرد . بنده هم مثل همیشه درخدمت این دوستان باصفا هستم اگر عمری باقی بمونه .
من موافقم اما به شرطی که همه رو راضی کند از این لحاظ :
1. مالی: با توجه به اینکه اکثر بچه ها شرایط مالی مساعدی ندارن و همچنین بابت ردیاب های 22 و 35 هزینه کرده اند بعید میدونم کسی چندان مشتاق به خرید ردیاب جدید باشد. خود بنده از همه بدتر. در مورد کاربران جدید هم باید مساعدت صورت گیرد. و کیفیت و کمیت و قیمت مناسب جایگزین فروش بیشتر و قیمت بالا شود.
2.کارکرد و دقت بسیار بالا
3.قدرت امواج بسیار قوی حتی اگر ذرات رو بزند. چونکه به اعتقاد من برای سنس فلز در اعماق احتیاج به قدرت بسیار بیشتری هست.
برای حذف ذرات هم چاره ای اندیشیده شود.
4.دقت در خروجی بدون اختلاف و اغتشاش و نویز
5. تحقیق بیشتر روی شکل موجهای مربعی و سینوسی و غیره و به کار گیری موثر هرکدوم در جهت سنس بهتر و رفع خطاها
6. استفاده از قطعات نظامی . حذف ولومهای بدرد نخور و جایگزینی بهتر مثل کیبورد. بالا بردن کیفیت مونتاژ. جعبه مناسبتر بطوریکه اصلا احتیاج به پشتیبانی نداشته باشد مگر در صورت اتفاقات نادر و غیرقابل پیش بینی. نه اینکه به خاطر تعویض ولوم هر دفعه فرستاده شود تا ولوم دیگری جایگزین شود. خود من ولوم هام مشکل پیدا کرد درستش کردید اما الان بازم خراب شده و مشکل پرش فرکانس دارم و نمیتونم فرکانس موردنظرمو بهش بدم.
7. حل مشکل حذف کنندگی و نقطه زنی یا بهتر شدن این دو خاصیت مهم