حمید جان دوست عزیز شما کاملا درست میگی اساتید بالاتری از من اینجا هستن که اپراتور خوبی هستن و با نظر شما اصلا بنده ته صفم نیستم که شما میگی .ولی فقط من موندم اپراتور خوب از نظر شما یعنی چی چه
ویژگ هایی باید داشته باشه ؟
تا اونجایی که من از پستای شما برداشت کردم هر وقت کسی خطا هم میزنه و عامل خطا هم بیرون میاره از نظر شما خوبه ولی اگه همون شخص بعد از چند وقت کوچکترین انتقادی هم بخواد بکنه میشه نادان و کار نابلد و اپراتور ضعیف
بعدشم برادر من شما چند تا مشکل داری
1- انتقاد پذیر نیستی
2- دچار یه خود باوری کاذب هم شدی و طوری صحبت میکنی و پست میزنی که در اخر تمام مباحث حرفت اینه که فقط داری تو درست میگی و همه اشتباه میکنن حتی اگه کسی بخواد کاریو شروع کنه سریع میایی میگی که من انجام دادم نتیجه نداده این کار فایه نداره .خوب برادر من شاید شما اشتباه انجام دادی چرا اینقدر دیگرانو دلسرد میکنی و فقط میگی من درست میگم همتون اشتباه میگین
مخصوصا خدا نکنه کسی بیاد در مورد این ردیاب حرفی بزنه
ما که اصلا به ردیاب خرده نگرفتیم به توپ بستی ما رو و خیلی مودبانه ما رو هیچ فرض کردی دمت گرم
من حرفم چیز دیگه ای بود ولی از اونجایی که شما نسبت به 35 زیادی حساس شدی ما به اینجا رسیدیم
حالا من یه چیزیو میگم هیچ کدوم از شماها که اینقدر هم مدعی هستین و همه چیو به اپراتوری بندگان خدا نسبت میدین متوجه بشین که مشکل کار از جایی دیگست نه این بندگان خدا که تا یه چیزی میگن فقط میزنید تو سرشون که خطای ذهن زدید و اپراتوریتون ضعیفه
شما که به اصطلاح قوی بودین به کجا رسیدین
تمام دوستانی که ردیاب 35 رو در اختیار دارن و دارن این پستو میخونن توجه کنن
یه روش بهتون میگم که حتما تست کنید تا علت یکی از خطاهایی که با ردیاب میزنید براتون روشن بشه و واضح تر درک کنین که قضیه از چه قراره
دوستان یه نقره بین 20 تا 30 گرم یه مقدار مس هم بین 40 تا 60 گرم و طلا هم بین 8 تا 10 گرم باشه برای این تست لازمه و کافیه
نقره رو بدارید سمت چپتون مس هم بذارید سمت راستتون طلا هم بذارید رو به روتون این سه تا هز کدوم یکی دو متر هم با هم فاصله داشته باشن کفایت میکنه توجه داشته باشین که فلزا رو حالت یه مثلث رو به روتون قرار بدین
بعد خودتونم 2-3 متری از این فلزات فاصله بگیرید
حالا ردیابو روشن کنید و رو مود طلا بذارید اول با مودای خود ردیاب تست کنید بعد اگه خواستید فرکانسای دستی رو امتحان کنید .
ولوم وزنو روی 5 گرم بذارید قدرتم اخر با سیم هم خواستین انتن بزنین اول برای طلا
بعد برای نقره و بعد هم برای مس
اولین تستو یادتون نره ولوم وزن فقط روی 5 گرم باشه
بعد از این ولوم وزنو صفر کنید وباز هم انتن بزنید و عکس العمل انتنها رو ببینید
ولوم وزن روی 3 گرم و دبلیو 4 هم این تستو انجا بدین رو ی هر سه مود هم طلا هم نقره و هم مس
دوستان حتما این تستو انجام بدین و نتیجشو خواهشا و لطفا هر حوری که گرفتین بیایین اینجا بگین
چون میخوام به یه نتیجه گیری کلی برسیم که به همه کمک میکنه و خیلی موضوعات روشن میشه
اقا سعید که این تاپیکو ایجا کردی شما هم لطفا این تستو انجام بده و فقط با 35 این کارو انجام بده
و لطفا ه بار با انتن ال شکل اولی این کارو بک و یه بار هم با این انتنای جدید که در اختیار داری و خواهشا بیا نتیجشو اینجا بگو .
برادر جاوید شما هم خواهشا این کار و بکنید ویه بارم به خاطر ما تفریح کنید
حمید جان شما هم حتما این کارو انجام بده
یه بار اریانا و بنیامین این تستو انجا دادن و نتیجه برای جفتشون یکی بوده
شما هم انجام بدید و نتیجه رو بگید تا بگم موضوع از چه قراره
منتظرم نتیجه هاتونو بگید