نویسنده |
پیغام |
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
داداش سکه کجا بود همش شمشیر و کلاه و مفرغ در میاد شانس نداریم یبار زرد در بیاریم با ۱۲۰۰۰
|
جمعه 14 شهریور1393 - 2:02pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
bina نوشته است: ارتین نوشته است: چی شد اینجا , چرا اینقده اینجا ساکته , دارین سکه ها رو مشمرین , صداش مباد جیرنگ جیرنگ دوستان من اون سه تا مولتی ترن رو نصب گردم یکی برای مس و یکی دیگه برای نقره و اخری هم طلا , حالا ولوم تیون رو زیاد میکنم تا جایکه عقربه میتر بیاد وسط وایسته , سپس با نزدیک کردن مس ( تو حالتی که سلکتور روی مس هست ) میتر میاد اول کار و صدای بیزر هم ساکت میشه , و وقتی اهن رو نزدیک میکنم میتر میره اخر با صدای ممتد بیزر , خوب با این توضیحات , ایا نحوه استفاده از ولوم تیون برای تفکیک درسته ؟ تفکیک با کویل 60 سانتی تا چه مترازی جواب میده ؟ تشکر سلام دوستان آرتين جان نميشه كاري كرد كه توي تفكيك مثل در حالتي كه سلكتور روي طلاست ديگه آهن رو نزنه؟ و برعكس در صورتيكه كه روي آهن هست ديگه طلا رو نزنه؟ ياحق دوست عزیز , من فکر نکنم بشه , بازم اساتید باید نظر بدن ابی جان در حالت تفکیک 1.70 جواب میده ، خوب در حالت ال متال تا چه فاصله ای سنس میکنه این کویل 60 ؟ اندازه فلز تستتون چنده ؟ تشکر
|
جمعه 14 شهریور1393 - 3:01pm |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
سلام مدار منم امروز تموم شد به باطری که میزنم هیچ بوقی ندارد و لوپ رو که وصل میکنم ترانزیستور bu508 داغ میکنه باید از کجا شروع کنم؟
|
جمعه 14 شهریور1393 - 4:19pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا ارتین رو حالت ال متال برای هر مدار با مدار دیگه فرق میکنه شما ولوم تونت رو از زیر 1 دور یعنی 80 میتونی 10 تا 10 تا بالا ببری 10 تا یعنی از روی سر ولوم مدرج بعد ولوم تون رو تا 1.70 تست کن ببین تو کدوم رنج عددی بردت بیشتره معمولان باید یک قوطی اسپره رو راحت از یک متر سنس کنه
|
جمعه 14 شهریور1393 - 5:13pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
سلام اقاmahditala به شما تبریک میگم مبارکه علت گرم شدن ترانزیستور شما رو اول باید یک عکس بزارید تا عیبشو پیدا کنیم ولی شما ببین روی برد جای زره و مغزی سیمی که به لوپ وصل میشه اتصالی نداشته باشه و جای زره و مغزی رو روی برد چک کن ببین اشتباه نزدی ببین سر لوپ فرکانس داری مقاومت 330 اهم رو هم چک کن ولتاز خروجی 7915 رو چک کن ببین -15 ولت رو داری چون ترانزیستورهای تغلبی 7915 تو بازار پر شده
|
جمعه 14 شهریور1393 - 5:18pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ابي گلد عزيز ممنون از راهنماييهاي مفيد شما راستي آيا ميشه طوري تي ال رو تنظيم كرد كه آهن رو نزنه و فقط به فلزاتي مثل طلا حساس باشه؟ لطفا راهنمايي كنين ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 14 شهریور1393 - 5:29pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
آقا مهدی و ممد جان دستتان درد نکنه.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 14 شهریور1393 - 5:45pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید تی ال 12000 من به طلای 18 عیار حساسیت خوبی داره اما متاسفانه هیچ عکس العملی به طلای 24 عیار نداره حتی انقد فرکانس رو زیاد کردم که ترانزیستور سوخت آیا راه حله مناسبی برای این مشکل هست یا نه؟
|
جمعه 14 شهریور1393 - 6:19pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان. تی ال من هم به لطف همه دوستان بویژه عزیزانی مثل اسدف و کاوشگر گرامی درست شد و داره به خوبی کار میکنه . زمان زیادی صرف ساختش کردم و وسواس به خرج دادم و خوشحالم که نتیجه داده . هنوز تست خارج از محیط خونه روش انجام ندادم و امیدوارم بتونم تو چند روز آینده اونو بیرون تست کنم و اگر تجربه ای بیشتر از دوستان پیدا کردم اینجا عنوان کنم .کمترین تجربه ای که تو ساخت مدار تی ال بدست آوردم این بود که فهمیدم بازار قطعات الکترونیک پر از قطعات آشغال و معیوبه . من برای هر کدوم از قطعات مثل خازن ها که تلرانس زیادی تو مقدارشون هست حدود 30 عدد سفارش دادم و با کمال تعجب فقط یکی دو تا به مقدار اسمی اونا نزدیک بود و نه دقیقا همون. بسیاری هم به طور کل صفر نشون میدادن . دوستانی که قصد ساخت دارن این مساله رو که بارها هم گفته شده جدی بگیرید . امیدوارم بتونم تو زمین هم نتایج خوبی مثل خونه بگیرم . در ضمن استفاده از سلکتور برای نوع کاوش خیلی کارو راحت میکنه . باتری هم 24 ولت بزارین و بعد از دادن به رگلاتور 18 ولت اونو به مدار بدین . اینو من از اسدف عزیز یاد گرفتم. خیلی تو کارکرد مدار موثره . امیدوارم همه بسازین و باهاش موفق بشین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 14 شهریور1393 - 8:47pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
hamedkk نوشته است: سلام دوستان. تی ال من هم به لطف همه دوستان بویژه عزیزانی مثل اسدف و کاوشگر گرامی درست شد و داره به خوبی کار میکنه . زمان زیادی صرف ساختش کردم و وسواس به خرج دادم و خوشحالم که نتیجه داده . هنوز تست خارج از محیط خونه روش انجام ندادم و امیدوارم بتونم تو چند روز آینده اونو بیرون تست کنم و اگر تجربه ای بیشتر از دوستان پیدا کردم اینجا عنوان کنم .کمترین تجربه ای که تو ساخت مدار تی ال بدست آوردم این بود که فهمیدم بازار قطعات الکترونیک پر از قطعات آشغال و معیوبه . من برای هر کدوم از قطعات مثل خازن ها که تلرانس زیادی تو مقدارشون هست حدود 30 عدد سفارش دادم و با کمال تعجب فقط یکی دو تا به مقدار اسمی اونا نزدیک بود و نه دقیقا همون. بسیاری هم به طور کل صفر نشون میدادن . دوستانی که قصد ساخت دارن این مساله رو که بارها هم گفته شده جدی بگیرید . امیدوارم بتونم تو زمین هم نتایج خوبی مثل خونه بگیرم . در ضمن استفاده از سلکتور برای نوع کاوش خیلی کارو راحت میکنه . باتری هم 24 ولت بزارین و بعد از دادن به رگلاتور 18 ولت اونو به مدار بدین . اینو من از اسدف عزیز یاد گرفتم. خیلی تو کارکرد مدار موثره . امیدوارم همه بسازین و باهاش موفق بشین به به چی ساختین , اقا مبارک , دوستان میشه لطف کنن مشخصات بهترین کویل 60 و 1*1 رو بگین چیه ؟ تشکر
|
جمعه 14 شهریور1393 - 9:11pm |
|
|
|