نویسنده |
پیغام |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. آقایان عزیز دیگه هی ی بند پست نزنید اینجا.. این اتابک ب قول خودش توی ردیابی چند سالیه مهارتهایی کسب کرده بزارید قلق 35 دستش بیاد میاد اینجا و تجربیاتشو میگه، اینم نرنجونید که بزاره بره دیگه نیاد انجمن. فرصت بدید خیلی عجله میکنید! اگه هم چیزی در چنته نداشته باشه باز زمان مشخصش میکنه..
پیرو فرمایشات جعفر و کورش باید بگم من ردیابم از سری اوله یعنی کلید قطعو وصل تلسکوپی هم نداره ولی کارشو خیلی خوب انجام میده برا من! توی 20 دقیقه روشن بودن قبل از سرچ هم پیشنهاد میکنم تلسکوپی هارو باز کنید باردار کردن منطقه خیلی بهتر انجام میشه، اما بعداز خاموشی 3دقیقه ای ببندینش و ردیابی کنید. سازنده 35 چیزی دونسته که اینجوری طراحیش کرده.. موفق باشید.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
جمعه 14 شهریور1393 - 1:45pm |
|
|
Kani
استادیار
|
bardia نوشته است: اتابک جان توی خصوصی قرار گذاشتیم با هم توی صحن علنی بحث علمی کنیم داداش.چی شدی ؟ تونستی روشنش کنی ؟ عجب آقا اتابک ما هنوز منتظریم. الان وقت کار و کاوشه.
|
جمعه 14 شهریور1393 - 2:06pm |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
دوستان به نظر شما چطوره اسم تاپیک به FPL 35 بدون اتابک تغییر کنه؟ اینجا همه اظهار نظر کردن جز اتابک اتابک جان کجایی دوست من؟ نکنه
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
شنبه 15 شهریور1393 - 8:51am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
بچه ها به این پیرمرد خسته از کاوش زمان بدید !!بلاخره یه چند تار ریش بیشتر از ما سفید کرده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 15 شهریور1393 - 9:38am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
حرف. حق جواب نداره ،،،عرض ادب و احترام و سلام خدمت آريانا جان
|
شنبه 15 شهریور1393 - 9:52am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
arash99 نوشته است: حرف. حق جواب نداره ،،،عرض ادب و احترام و سلام خدمت آريانا جان خیلی ممنون بردار!! بنده هم عرض وادب خدمت شما و تمامی دوستان گل این انجمن دارم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 15 شهریور1393 - 10:44am |
|
|
reza_ab_87
|
با عرض معذرت خدمت دوستان و اساتید محترم اقا اتابک گفتن مطالب رو میخونن و بعد ازمایشات خودش رو انجام میده بعد شروع به توضیح دادن میکنن ولی این عجله شماها بخصوص کسانی که تو انجمن ستاره هم دارن این رو میرسونه که شاید ترسیده اید و از واقعیتی وحشت دارید که نکنه ایشون بخواهد ان را برملا کند. عزیزان همه اعضای گروه یک هدف رو دنبال میکنن و ما هم میدانیم که هدف شما کمک به مابقی اعضا با تجربه کمتر است ولی دوستان محترم خواهشا پست نزارید و فقط نظاره گر باشید تا اقا اتابک بیان و از تجربه هایشان بگویند. با عرض معذرت از کسانی که از حرفام ناراحت شده اند
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 10:02pm |
|
|
Kani
استادیار
|
reza_ab_87 نوشته است: با عرض معذرت خدمت دوستان و اساتید محترم اقا اتابک گفتن مطالب رو میخونن و بعد ازمایشات خودش رو انجام میده بعد شروع به توضیح دادن میکنن ولی این عجله شماها بخصوص کسانی که تو انجمن ستاره هم دارن این رو میرسونه که شاید ترسیده اید و از واقعیتی وحشت دارید که نکنه ایشون بخواهد ان را برملا کند. عزیزان همه اعضای گروه یک هدف رو دنبال میکنن و ما هم میدانیم که هدف شما کمک به مابقی اعضا با تجربه کمتر است ولی دوستان محترم خواهشا پست نزارید و فقط نظاره گر باشید تا اقا اتابک بیان و از تجربه هایشان بگویند. با عرض معذرت از کسانی که از حرفام ناراحت شده اند باشه به قول شما ما ترسیده ایم شما همچنان منتظر بمونید
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 10:11pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا مجتبي به ايشون ردياب رايگان داده ، آقا اتابك هم بايد يكجوري هواي آقا مجتبي رو براي تبليغات فروش داشته باشه ، ولي آقا اتابك سعي كنيد لطفاً مثبت و مفيد حرف بزنيد و به مسائل حاشيه كاري نداشته باشيد مثل ديگر اساتيد و دوستاني كه خيلي مودبانه و متين ميان و ميرن و استفاده ميكنن از مطالب انجمن ، درخت هرچقدر پر بارتر باشه سرش بايد پائين تر باشه .. متشكريم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 11:53pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
سلامی مجدد من اصلا تبلیغ کننده فروش من الان تنها مشکل دستگاروه روی تنظیماتش میدونم نه چیز دیگه ای شما که خودتون مثل همین دستگارو فروختید به یکی از دوستانم که گفته و الانم میگه سرم کلاه رفته (ازش چندین بار پرسیدم که دستگارو از کی گرفتی گفته مهدی که شما باشید) منم به نتایجی رسیدم راجب دستگاه که انشالله همشونو به صورت 4 تا پی دی اف برای همه ی دوستان قرار میدم نمیخام الکی کاری کنم که جو انجمن مخدوش بشه و به حاشیه کشیده بشه
|
سه شنبه 18 شهریور1393 - 3:01pm |
|
|
|