انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:52pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

خیالتونو راحت کنم تمام ردیابها چه داخلی چه خارجی چه سیگنال ژنراتورها این مشکلاتو دارن و مشکل از جای دیگریست.
هرچند اگه تلاش ما به چشم بیاد تونستیم بسیاری مشکلاتو کنار بزنیم اما مشکل اصلی اینا نیستن .
B-)

شنبه 15 شهریور1393 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
دوستان خوب توجه کنن
من همین الان اخرین تستم رو انجام دادم اگر چه نتیجه خیلی خوشحال کننده بو د ولی دیگه با این جو انجمن دیگه حال و حوصله خوشحال بودن نمیمونه.
تو حیاط خونه یه لوله تو عمق 40_50سانتی هست. تستهای 35رو اینجا:
رو مود اهن وزن تا هشت تن میگیره و مگنت تا w61این تو حالتی بود که ردیاب تو حالت باسیم بود.
و من حدف کننده رو تو دو متری گداشتم و روشن کردم بعد نتایج:وزن تا 20کیلو میگرفت یعنی وزن واقعی و دیگه مگنت نمیگرفت.
از این تستها میشه نتیجه گرفت که این روش اتر مغناطیس رو روی کارکرد ردیاب از بین میبره.
از نظر من اگه حجم گیری که دوستان دارن بر اتر مغناطیس دور جنس باشه دیگه با این روش حجمی ندارید و فقط حجم جنس گرفته خواهد شد.
من همه نکات رو گفتم و دیگه بستگی به خودتون داره که تست کنید یا نه.
اگه چیزی مبهمه بپرسید. لطفا چیزایی قبلا گفته شده رو نپرسید.
در ضمن فکر میکنم اکتر خطاهایی که دوستان دارن به علت مگنت دو رفلزات و املاح و غیره هست که به همین دلیل میشه عملکرد این سیستم رو توجیه کرد.

راستی عمر لوله ها حدود 25سال هست

خوشحالم که این تست نظر دوستان رو به خودش جلب کرد و دوستان در حال امتحان کردن این روش هستن. !!!!!!!!!!

شنبه 15 شهریور1393 - 2:23pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سعید جان من میتونم از این تست شما بعنوان تست و نکته ای بسیار مهم یاد کنم که میتونه بسیاری از مشکلات از جمله نقطه زنی و وزن دقیق و حذف اهداف پرقدرت کاذب مثل آهن زنگ زده رو حل کند.

من میتونم این مژده رو بدم که اگر فرکانس دقیقتر پیدا شود با این روش نتیجه بسیار شگفت و جالب خواهد بود.

شنبه 15 شهریور1393 - 2:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
سعید جان من میتونم از این تست شما بعنوان تست و نکته ای بسیار مهم یاد کنم که میتونه بسیاری از مشکلات از جمله نقطه زنی و وزن دقیق و حذف اهداف پرقدرت کاذب مثل آهن زنگ زده رو حل کند.

من میتونم این مژده رو بدم که اگر فرکانس دقیقتر پیدا شود با این روش نتیجه بسیار شگفت و جالب خواهد بود.

ممنونم کانی عزیز.
مشکل اینجاست که من هرچی تست به نظرم میرسید رو انجام دادم. حالا دیگه جایی ندارم که صد در صد بدونم اونجا طلا باشه وگرنه هم تست میکردم هم درش میاوردم. :D
بعضی از دوستان جاهایی دارن که واسه تست خودشون طلا دفن کردن.
باور کنید اگه محل تست نزدیک باشه من حاضرم خودم برم واسه تست.

شنبه 15 شهریور1393 - 2:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
Kani نوشته است:

ممنونم کانی عزیز.
مشکل اینجاست که من هرچی تست به نظرم میرسید رو انجام دادم. حالا دیگه جایی ندارم که صد در صد بدونم اونجا طلا باشه وگرنه هم تست میکردم هم درش میاوردم. :D

سعيد عزيز روش شما رو منم تست كردم.داره خوب جواب ميده مخصوصا با فركانس 165.3
جاي درست و مطمئن دست نخورده هم دارم كه بزودي تست كنم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 15 شهریور1393 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
Kani نوشته است:

ممنونم کانی عزیز.

سعيد عزيز روش شما رو منم تست كردم.داره خوب جواب ميده مخصوصا با فركانس 165.3
جاي درست و مطمئن دست نخورده هم دارم كه بزودي تست كنم.

خیلی ممنون استاد.

شنبه 15 شهریور1393 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان دقت کنن اگه میخوان درست کنن تقویت کننده حتما باید استریو باشه. اگه مونو باشه جواب نمیده. همین الان تست کردم.
اینم از حدف کننده من. این مدار تقویت کننده که من استفاده کردم وقتی زبون میزنم خیلی ضعیفتر از 2822هست که تو اولین صفحه مدارشو گداشتم. ولی با این حال جواب میده. حتی بدون پراب و به اون میله های برنجی که زیر جعبه هست و دو سانت طولشونه وصل کردم و با اونا هم درست عمل میکنه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 16 شهریور1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه میخوایین تست کنید که مداری که ساختید درسته یانه مدار رو رو شن کنید و به پراب وصل کنید. بعد انتنهای 35یا22رو وردارید بدون اینکه 35یا22روشن باشه. تو این حالت که حدف کننده روشنه انگار دارید بیسیم ردیابی میکنید. اگه انتنا درست حرکت کردن و قیچی کامل داشتن متل خود ردیاب یعنی مدار حدف کننده درست کار میکنه در غیر اینصورت یه جایی ایراد داره.

یکشنبه 16 شهریور1393 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. دوستان در مورد نرم افزار سوالاتی کردن.
اولین چیزی که باید دقت بشه تو editو output هر دو باید روی ch1تنظیم بشن و تو outputرنگleft,rihtباید زرد باشه. اگه یکیش سفید باشه یعنی اون خروجی قطعه. تو قسمت مموری هم شما میتونید فرکانسها رو دخیره کنید.
قسمت waveformهم مشخصه. اگه روی freqبزنید میتونید عدد مورد نظر رو وارد کنید. و روی هر شکل موج که بزنی اون موج تولید میشه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 16 شهریور1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که موبایل اندرویدی ندارن و یا هنوز. اسپیکر نخریدن به من چند روزی وقت بدن. همونطور که قبلا گفتم احتمالا بشه این سیستم رو رو خود ردیاب پیاده کرد. باید تست کنم. ممنون.

یکشنبه 16 شهریور1393 - 10:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 154 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure