نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
saeeed60h نوشته است: با سلام خدمت دوستان. همونطوری که قول داده بودم در مورد حذف خطا روشی رو که تست کرده بودم اینجا میگم تا دوستان هم استفاده کنن. در این روش ما یک موج سینوسی رو باهمون فرکانسی که دستگاه 35 یا 22 یا هر ردیابی که با موج مربعی کار میکنه رو با پراب به زمین وصل میکنیم . من خودم از نرم افزار موبایل واسه اینکار استفاده میکنم و خرو جی رو به یه مدار امپلی فایر با ولتاژ پایین وصل کردم و خروجی امپلی رو با پراب به زمین وصل میکنم. در ضمن این مدار همراه موبایل واسه اونایی که ردیاب ندارن به عنوان یه ردیاب کامله و میتونن خروجی امپلی رو به انتنها وصل کنن. فایل تقویت کننده رو اینجا میزارم . دوستان دقت کنن که این ای سی سالمش تو بازار کم پیدا میشه .به جای این مدار میشه از اسپیکر های استریو که واسه موبایل تو بازار هست استفاده کرد. یا اگه کسی فانکشن ژنراتوری داره که با میکرو کار میکنه و موج سینوسی تولید میکنه اون رو با پراب به زمین وصل کنه همین کارو انجام میده
بزودی فیلمی از کار کرد مدار میزارم و توضیحات بیشتری میدم باسلام سعید عزیز اگه ممکنه نحوه استفاده از اسپیکر استریوی موبایل را توضیح بدهید. در ضمن اگه براتون مقدوره اون دو برنامه فانکشن ژنراتور اندروید را که عکسشونو در صفحات قبل قرار داده اید اینجا قرار دهید مخصوصا" اونی که دقت صدم هرتز داره. ممنون
|
دوشنبه 16 شهریور1393 - 2:26am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام. نرم افزار تو صفحه 9موجوده. در مورد اسپیکر هم شما اسپیکر رو به موبایل وصل میکنی. حالا اگه نرم افزار رو روشن کنی تو فرکانسهای حدود 500هرتز یه صدایی شبیه بوق تلفن میشنوی. حالا اگه این صدا از هردو بلند گو در بیاد یعنی شما درست وصل کردی. در ضمن اسپیکر باید استریو باشه. بعد از این کار بلنگو ها رو قطع میکنی و از سیم متبت هر بلندگو به پراب میزنی. میتونی از سیم متبت ببری به یه کلید شش پایه و یه طرف کلید رو بدی به پراب و یه طرفشو بدی به بلندگو.
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 7:41am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: دوستانی که موبایل اندرویدی ندارن و یا هنوز. اسپیکر نخریدن به من چند روزی وقت بدن. همونطور که قبلا گفتم احتمالا بشه این سیستم رو رو خود ردیاب پیاده کرد. باید تست کنم. ممنون. با درود سعید جان از زحمات شما ممنونم منتظر این روش پیاده کردن رو خود ردیاب هستیم. با ارزوی موفقیت
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 9:09am |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
سعيد جان خيلي خيلي ممنون از لطف شما من آخر هفته براي تست ميرم بيابون نتايجش رو اعلام ميكنم ولي متاسفانه فعلا 35 ندارم شايد از كسي تونستم قرض بگيرم
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 9:26am |
|
|
gerdash
|
سلام لطفا این نرم افزار فانکشن ژنراتور را دوباره بزارید ممنون
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 12:42pm |
|
|
namrood
|
سلام میشه یک برند خوب اسپیکرکه بدرد اینکار بخوره معرفی بشه?
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 12:58pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
gerdash نوشته است: سلام لطفا این نرم افزار فانکشن ژنراتور را دوباره بزارید ممنون صفحه 9
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 1:01pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
saeeed60h نوشته است: gerdash نوشته است: سلام لطفا این نرم افزار فانکشن ژنراتور را دوباره بزارید ممنون صفحه 9 سلام و درود سعید جان خسته نباشی.چیزی که برای من سواله اینه که چرا باید خرجی ها رو دو تا مثبت گرفت.با اسکوپ که نگاه میکنم خروجی دو تا مثبت صفر میشه که
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 1:22pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
چند نوع کیت آماده اینجا هستش فکر میکنم بدردتون بخوره http://www.roboeq.ir/products/category/182/
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 2:22pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: saeeed60h نوشته است: gerdash نوشته است: سلام لطفا این نرم افزار فانکشن ژنراتور را دوباره بزارید ممنون صفحه 9 سلام و درود سعید جان خسته نباشی.چیزی که برای من سواله اینه که چرا باید خرجی ها رو دو تا مثبت گرفت.با اسکوپ که نگاه میکنم خروجی دو تا مثبت صفر میشه که سلام. بزارید یه متال بزنم. شما همین الان انتن موبایل یا بیسیم رو بررسی کنید میبینید که تو قسمت فرستنده فقط یه سیم هست که نتبت به منفی مدار متبت به حساب میاد. . حالا اگه دو تا موبایل رو از فرستنده بزنی به اسکوپ چیزی نشون نمیده.
|
دوشنبه 17 شهریور1393 - 2:29pm |
|
|
|