انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:44am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعيدجان شما ميخوای از خروجی آنتنهای تلسکپی و استفاده از يک مبدل موج مربعی به سينوسی استفاده کنی و آنتن ها حکم ارسال حذف کننده رو ايفا بکنن؟؟؟

سه شنبه 18 شهریور1393 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

طرح قشنگ و جالبی هستش اما اگه اختلال ايجاد نکنه مدار اتصالى به 35 و استفاده از باطری 35

سه شنبه 18 شهریور1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
طرح قشنگ و جالبی هستش اما اگه اختلال ايجاد نکنه مدار اتصالى به 35 و استفاده از باطری 35

این مدار باتری لازم نداره.
بله خروجی مدار میره به تلسکوپی ها.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سعید جان با توجه به اینکه خروجی ترانس اتصال باز هست ممکنه اصلا ولتاژی دو سر ثانویه نداشته باشیم.در ضمن این کار تا جایی که میدونم با دو بار انتگرال گیری از موج مربعی امکان پذیره و مداری رو هم من قبلا داشتم ولی الان پیداش نمیکنم ولی فکر کنم یه جایی تو 302 مدار دیدم دوستان اگه دسترسی دارند لطف کنند.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 5:17pm
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان ممنون از زحمتی که میکشین. چند نکته هست که عرض میکنم!
اول اینکه در مورد نحوه گرفتن خروجی از مویابل صحبت شد ؛ بنظر من خروجی استریو مفهومی نداره! شما باید یک کانال از خروجی هدفون موبایل رو بگیرین و استفاده کنین. در واقع سیم خروجی یک کانال به همراه سیم زمین استفاده میشه. ممکنه بر اساس وضعیت فیشی که استفاده میشه تفاوت وجود داشته باشه. ولی بهرحال امواج خروجی که روی اسکوپ مشخص هستن ملاک نتیجه گیری هست. بهیچ وجه نباید از دو کانال خروجی استفاده بشه. مگر اینکه واقعا بخواین دو فرکانس مختلف رو همزمان استفاده کنین و در اون صورت بجای 2 پراب به 3 پراب نیاز دارین که یکیش زمین خواهد بود و دو تای دیگه فرکانس های کانال راست و چپ هست. در روش پیشنهادی شما هم فقط یک فرکانس استفاده میشه پس نباید از کانال دوم استفاده کرد.
در مورد طرح شما برای تبدیل مربعی به سینوسی هم عرض کنم بهیچ وجه جواب نمیده و اصلا چنین کاری رو نکنین! چندین دلیل هم داره:
1-خروجی ردیاب 35 مربعی ساده نیست و دو موج متقارن داره. بفرض که این روش جواب هم میداد باید از خروجی یک آنتن به همراه منفی باطری استفاده میشد.
2- سیستم کنترل وزن باعث میشه که در وزنهایی غیر از صفر ما اصلا مربعی معمولی نداشته باشیم و فرکانس از نظر مفاهیم متعارف خودش چیز دیگری خواهد بود که به فرکانس ردیابی هم ربطی نداره! اگر هم وزن روی صفر گذاشته بشه باز هم دقیق در نمیاد چون فرکانس اصلی بطور دقیق با فرکانسی که مفهوم استاندارد هست یکسان نیست و من پهنای دقیق پالس ها رو بعنوان فرکانس در نظر گرفتم! در واقع این مفهومی هست که در ردیابی کاربرد داره.
3- مداری که شما گذاشتین برای این کار مناسب نیست و خروجی بصورت سینوسی در نمیاد! چنین مداراتی اگر هم جواب بدن روی طیف وسیعی از فرکانسهای مختلف جواب نمیدن. بخصوص وقتی پای مقاومت و خازن به میان بیاد ؛ محاسبه مقادیرش برای هر فرکانسی فرق میکنه.
4- هر چیزی که شما به خروجی ردیاب 35 متصل کنین دقت امواجش رو پایین میاره! موج مربعی بسیار حساس تر از این حرفهاست. بهیچ وجه چیزی به خروجی فرکانسها نباید وصل بشه وگرنه دقت امواج مربعی افت قابل ملاحظه پیدا میکنه. مثلا در اون مدار ترکیب مقاومت و خازن باعث میشه که کیفیت شکل موج امواج خروجی ردیاب اصلی ما هم افت زیادی بکنه.

بنظر من چیزی بهتر از همون برنامه موبایل نیست! فکر نکنین طرحها به همین راحتی جواب میدن! شما نمیتونین موج سینوسی با دقتی بیشتر از این رو با مدار و این چیزها به راحتی در بیارین. مگر اینکه از آیسی های اختصاصی نظیر DDS استفاده کنین. موبایل های کنونی هم پردازنده های گیگاهرتزی دارن! ما نمیتونیم عملکرد نرم افزاری که با چنین سرعتی پردازش میشه رو با مدارات دیجیتال ساده انجام بدیم. آنالوگ که جای خود داره. پس اگر موبایل جواب میده نباید طرح رو عوض کرد. این اشتباه محضه!
در مورد تقویتش هم بنده از یک ترانس فریت دست ساز استفاده کردم و موفق شدم خروجی موبایل رو تا 100 ولت تقویت کنم! ولی کیفیت موج سینوسی در برخی فرکانسها مطلوب نبود و بهم ریختگی داشت. فکر میکنم بخاطر کیفیت دستساز بودنش باشه. اما در خیلی از فرکانسها هم شکل موج سینوسی دقیقا حفظ شد. اگر از چوک های استاندارد مخصوص بلندگو که اتفاقا برای طیف فرکانسهای صوتی هم ساخته شدن استفاده بشه ؛ بنظر من نتیجه خوبی بدست میاد و میشه حتی در خروجی شوک هم داشت! بنظر من برای این کار استفاده از چوک بلندگوی 8 اهم به 1000 اهم که در بازار رایج بوده میتونه مناسب باشه. طرف 8 اهم به خروجی یک کانال هدفون و زمین وصل میشه و طرف 1000 اهم خروجی تقویت شده هست که به پرابها میره. این چوک ها در چند نوع در بازار یافت میشن که شاید لازم باشه همشون آزمایش بشن. هر چه که هست بسیار سادست و مدار آمپلی فایر لازم نداره و باطری اضافه هم نمیخواد! دقت کنین ترانس به این صورت در اینجا به این دلیل مناسبتره که هم موج سینوسی هست و هم اینکه ما در خروجی مصرف جریان نداریم! در واقع خروجی پرابها فوقش در زمین نصب میشن که جریانکشی بینشون نزدیک به صفر هست. در عین حال توجه داشته باشین که ترانس با هسته آهنی نظیر ترانسهای معمولی برق برای این منظور مناسب نیست!

سه شنبه 18 شهریور1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. اقا حمید بابت جوابی که دادید ممنون.
در مورد استفاده از مدار در داخل ردیاب همون طور که قبلا هم گفتم اگر هم عملی باشه بیشتر ردیاب 22مد نظر بود و در مورد 35من هم موبایل رو ترجیح میدم و بیشتر به خاطر سیستم وزن گیری.
در مورد استفاده از یک کانال خروجی موبایل شاید من منظور شما رو متوجه نشدم. فرض کنیم که خروجی موبایل نیاز به تقویت نداره و تقویت شده هست. سه تا سیم داریم. منفی.ال. ار. خوب حالا شما میگید که از یک کانال دو تا پراب بگیریم. ؟یعنی یک پراب به ال و یکی به منفی. ؟ اگه منظورتون اینه که من تست کردم جواب نمیده. یعنی ما باید یک پراب از rو یکی از Lبگیریم.
در مورد چوک صوتی هم اگه به یکی از خروجیهای موبایل وصل کنیم باز تو خروجی چوک دو تا سیم داریم که هیچ کدوم منفی نیستن.
ممنون

سه شنبه 18 شهریور1393 - 6:53pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مطلب بنده در مورد تبدیل امواج مربعی به سینوسی در مورد هر دو ردیاب 22 و 35 بود. فرقی نداره فقط ردیاب 22 وزنش بطور ثابت روی صفر هست. شکل موج تقریبا یکسانه.
من متوجه نمیشم شما چطوری از R , L همزمان جواب گرفتین؟ اینجوری که اصلا موجی در خروجی نداریم! شما وقتی که مثلا کانال R رو فعال میکنین بین سیم کانال R هدفون و زمین که مشترک هست فرکانس تولید میشه! حالا من نمیدونم شما کانال L رو هم فعال میکنین یا نه؟ حتی اگر با همون فرکانس فعالش کنین باز هم موج درستی نمیتونین داشته باشین. مگر اینکه جای سیمها رو اشتباه کرده باشین. بهرحال اون حالتی که موج در خروجی دارین درسته. پیشنهاد میکنم اگر اسکوپ ندارین لااقل طرح اسکوپ با کارت صوتی کامپیوتر رو که در بخش الکترونیک وجود داره راه بیندازین تا متوجه بشین دقیقا چه اتفاقی داره رخ میده.
برای چوک هم فرق نمیکنه. شما وقتی یک فرکانس سینوسی دارین به ورودی چوک وصلش میکنین و خروجی هم حالت تقویت شدش میشه. در اینجا دیگه زمینی وجود نداره که با موبایل مشترک باشه! دو خروجی چوک رو استفاده میکنین.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
مطلب بنده در مورد تبدیل امواج مربعی به سینوسی در مورد هر دو ردیاب 22 و 35 بود. فرقی نداره فقط ردیاب 22 وزنش بطور ثابت روی صفر هست. شکل موج تقریبا یکسانه.
من متوجه نمیشم شما چطوری از R , L همزمان جواب گرفتین؟ اینجوری که اصلا موجی در خروجی نداریم! شما وقتی که مثلا کانال R رو فعال میکنین بین سیم کانال R هدفون و زمین که مشترک هست فرکانس تولید میشه! حالا من نمیدونم شما کانال L رو هم فعال میکنین یا نه؟ حتی اگر با همون فرکانس فعالش کنین باز هم موج درستی نمیتونین داشته باشین. مگر اینکه جای سیمها رو اشتباه کرده باشین. بهرحال اون حالتی که موج در خروجی دارین درسته. پیشنهاد میکنم اگر اسکوپ ندارین لااقل طرح اسکوپ با کارت صوتی کامپیوتر رو که در بخش الکترونیک وجود داره راه بیندازین تا متوجه بشین دقیقا چه اتفاقی داره رخ میده.
برای چوک هم فرق نمیکنه. شما وقتی یک فرکانس سینوسی دارین به ورودی چوک وصلش میکنین و خروجی هم حالت تقویت شدش میشه. در اینجا دیگه زمینی وجود نداره که با موبایل مشترک باشه! دو خروجی چوک رو استفاده میکنین.

من از اسیلیسکوپ کامپیوتر استفاده میکنم.
من یک سیم به Lو یک سیم بهrوصل میکنم. و این دو سیم رو به پراب یا انتنها میبرم. درسته که اگه بخواییم با اسکوپ بگیریم به منفی احتیاج داریم ولی تو اینجا با منفی مدار کاری نداریم. تو این حالت اگه یکی از خروجیهای نرم افزار رو قطع کنم دیگه نه به عنوان حدف کننده جواب میده و نه به عنوان ردیاب. اینو بارها تست کردم. دوستانی که هم ازمایش کردن به اینصورت وصل کردن.
واسه انتشار موج از انتن دیگه نیازی به منفی نیست و فکر میکنم موجهایی که ما از انتنها انتشار میدیم سطح زمین رو به عنوان منفی در نظر میگیرند و به همین دلیل ردیاب زیر انتنها سنس قویتری داره.
البته اینو بگم که من از منفی موبایل به منفی امپلی زدم. منظورم در خروجی امپلی هست که با منفی کاری نداریم.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 7:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من متل این وصل میکنم و وقتی تو ورودی Lیاr رو قطع میکنم دیگه جواب نمیده.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 7:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خب شما هر دو خروجی L , R رو روی نرم افزار موبایل فعال میکنین؟ در این صورت قاعدتا فرکانس هر دو رو مساوی قرار میدین دیگه درسته؟

سه شنبه 18 شهریور1393 - 8:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 156 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure