انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:44am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
سعید جان منفی باید وجود داشته باشه مگر اینکه ولتاژ یکی از سیمهای L یا R بیشتر از دیگری باشه که در اینصورت حق با شماست.

صداقت اولین فصل از کتاب خرد است

سه شنبه 18 شهریور1393 - 8:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب شما هر دو خروجی L , R رو روی نرم افزار موبایل فعال میکنین؟ در این صورت قاعدتا فرکانس هر دو رو مساوی قرار میدین دیگه درسته؟

بله درسته از هردو یک فرکانس میاد.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نابودگر نوشته است:
سلام
سعید جان منفی باید وجود داشته باشه مگر اینکه ولتاژ یکی از سیمهای L یا R بیشتر از دیگری باشه که در اینصورت حق با شماست.

اینو در نظر بگیرید که این موجها از جنس ولتازac هستن و چیزی که شما میگیددر مورد dcدرسته.
الان اگه به سیم فاز دست بزنید شما رو برق میگیره و نیازی به منفی نداره.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 9:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نه سعید جان در مورد ولتاژ AC هم صدق میکنه,شما با یک ولت متر ولتاژ هر دو سیم L و R رو نسبت به GND اندازه بگیرید ببینید برابر هستند یا نه؟

صداقت اولین فصل از کتاب خرد است

سه شنبه 18 شهریور1393 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نابودگر نوشته است:
نه سعید جان در مورد ولتاژ AC هم صدق میکنه,شما با یک ولت متر ولتاژ هر دو سیم L و R رو نسبت به GND اندازه بگیرید ببینید برابر هستند یا نه؟

بله کاملا برابره. ما داریم در مورد ردیابی صحبت میکنیم. وقتی که L,rرو به انتن وصل میکنیم داریم اون موج رو تو محیط انتشار میدیم. این کار عین انتشار موج از انتن یک فرستنده رادیویی هست. تو انتن موبایل و یا فرستنده مگه ما از منفی مدار استفاده میکنیم.
به هر حال شما میتونید خودتون تست کنید و نتیجه رو بگید. ممنون.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 9:26pm
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان من هم با جناب نابودگر هم نظر هستم! زمین باید وجود داشته باشه. ربطی به AC بودن هم نداره. شما میتونین 1000 ولت ولتاژ AC تولید کنین بشرطی که از برق شهر ایزوله باشه. اگر به هر کدوم سیمهاش دست بزنین برق شما رو نمیگیره! برق شهر حالت فاز و نول داره و فاز نسبت به زمینی که ما روش هستیم واقعا ولتاژ داره که باعث میشه وقتی به فاز دست بزنین جریان برق از طریق بدن شما به طرف زمین جاری بشه و این عبور برق از بدن باعث برق گرفتگی میشه. اما در سیستمهایی که کاملا از زمین ایزوله هستن باید هر دو سیم استفاده بشه تا جریانی عبور کنه.
حالا شما اگر در این سیستم خودتون دو خروجی رو به یک ورودی اسکوپ وصل میکنین چیزی مشاهده نمیکنین پس هیچ اختلاف پتانسیلی بینشون وجود نداره و معنیش اینه که در ردیابی هم اتفاق خوب و قوی نمیتونه بیفته! بین دو پراب حتما باید ولتاژ وجود داشته باشه. زمین مدار هم هیچ ارتباطی با زمین واقعی نداره که بخواد نسبت به اون حساب بشه. معنی زمین یک مرجع مشترک برای سنجش پتانسیل الکتریکی هست. وقتی اتصالی از زمین مدار به جایی وجود نداره پس درست عمل نمیکنه. البته نمیگم کلا کار نمیکنه! ولی این سیستم هر جا و در هر شرایطی متفاوت جواب میده. چون بشدت به نوع زمین و محیط شما بستگی خواهد داشت.
در سیستمهای رادیویی هم که اشاره کردین بحث نحوه ارسال بصورت RF هست و کاملا فرق داره. در اون سیستمها از موج حامل و روش مدولاسیون امواج استفاده میشه. در ردیابی ما از چنین روشی استفاده نمیکنیم.
پس خواهشا بیشتر تست کنین و ببینین نتیجه نهایی چی میشه. اگر واقعا بخواد به این صورت در حذف خطا جواب بده حساب و کتاب درستی برای محاسبه امواج نمیتونیم داشته باشیم! حالت دیگه این هست که تنها یکی از خروجیها و بدون استفاده از زمین مدار جواب بده. یعنی نه نیاز به کانال دوم باشه و نه سیم زمین! چنین چیزی هم طبق گفته شما باید جواب بده و در هر صورتش جای تامل داره.

سه شنبه 18 شهریور1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید اگه واقعا زمین باید باشه پس چطوره که وقتی به خروجی های امپلی زبون میزنی بدون دخالت منفی مدار گزش داریم؟
در سیستم 35هم اگه درست بگم منفی مدار که به بدنه ولومها وصله به هیچ یک از دو خروجی وصل نیست.
به نظر من فرقی بین این سیم بندی که من استفاده کردم و سیم بندی چوک که شما توضیح دادید وجود نداره. تو هر دو منفی در خروجی نیست.
حالا کاری نداره دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن.
با تشکر

سه شنبه 18 شهریور1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بلاخره کدام گزينه درسته
1: وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هر دو باند و استفاده از دو سيم يکرنگ (مثلا قرمز=+) برای هر پراپ
2:وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هردوباند و استفاده از دوسيم قرمز + براى يک پراپ و استفاده از دو سيم سفيد - براى پراپ دوم
3:وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هردو باند و استفاده از سيم قرمزمثبت باند اول برای پراپ اول و استفاده از سيم سفيد منفی باند دوم برای پراپ دوم
3: لطفا گيجمون نکنيد

سه شنبه 18 شهریور1393 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
اقا حمید اگه واقعا زمین باید باشه پس چطوره که وقتی به خروجی های امپلی زبون میزنی بدون دخالت منفی مدار گزش داریم؟
در سیستم 35هم اگه درست بگم منفی مدار که به بدنه ولومها وصله به هیچ یک از دو خروجی وصل نیست.
به نظر من فرقی بین این سیم بندی که من استفاده کردم و سیم بندی چوک که شما توضیح دادید وجود نداره. تو هر دو منفی در خروجی نیست.
حالا کاری نداره دوستان تست کنن و نتیجه رو بگن.
با تشکر

اقا حمید من همین الان با اسکوپ دو خروجی متبت امپلی رو گرفتم موج رو کامل نشون میده.خروجی موبایل رو هم با دو سیم ال و ار گرفتم باز موج رو نشون میداد. تو 35هم همینجوریه دیگه. ؟

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
بلاخره کدام گزينه درسته
1: وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هر دو باند و استفاده از دو سيم يکرنگ (مثلا قرمز=+) برای هر پراپ
2:وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هردوباند و استفاده از دوسيم قرمز + براى يک پراپ و استفاده از دو سيم سفيد - براى پراپ دوم
3:وصل مبايل به تقويت استريو و جدا کردن سيمهای هردو باند و استفاده از سيم قرمزمثبت باند اول برای پراپ اول و استفاده از سيم سفيد منفی باند دوم برای پراپ دوم
3: لطفا گيجمون نکنيد

اگه به روش من عمل کنید یک. دو سیم +خروجی امپلی به پراب یا انتن

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 12:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 20 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure